testare auz la 3 ani - unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cu copiii se lucreaza greu pt ca e dificil sa ii faci sa stea nemiscati. Suna la diverse cabinete pana gasesti unul care sa fie dotat cu aparatura pt copii.....si jucarii :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am deja de la voi niste variante de clinici, in ianuarie o sa aleg una.
Carolinah, sta nemiscat daca i e cere, e un copil cuminte, la doctori tinde mai degraba sa se conformeze.
Kya,
coincidenta sau nu, si el si-a scos acum un dop de ceara dintr-o ureche. Insa nu imi dau seama daca acum aude mai bine, mie nu mi se pare mare diferenta. Ma mai apuca uneori sa ii vorbesc in soapta, chipurile sa il testez, dupa care abandonez. Mi se par complet neconcludent.
Didialex,
De vorbit vorbeste. Tinde sa vorbeasca insa tare si cere sa ii vorbesti si tu tare si mereu ne certam pe nivelul volumului la orice. Astept sa vad daca scosul dopului a inflentat ceva...dupa cum spuneam a avut doar intr-o ureche.
va pup pe toate,

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu as mi-am dat seama ca nu aude, testand-o acasa. Stateam cu spatele la ambele fete si le sopteam ceva, de ex e buna prajitura? Cea mare raspundea, cea mica nu reactiona nicicum, ca nu auzea etc

Acum, dupa mai bine de 2 saptamani de tratament, am testat-o in acelasi mod, aceeasi pozitie si a reactionat. Si azi la ORL, in urma timpanometriei ni s-a confirmat ca intr-adevar, e mult mai bine, aproape normal.

Du-l pe baietel, pe noi ne-a ajutat mult!

Mergi la inceput