Cu drag din Mures, de Craciun (23)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
sper ca ati petrecut sarbatori frumoase, ca mosul a fost darnic si bun :) sper ca v-ati bucurat de un craciun magic :)
noi oscilam intre bine si mai putin bine. "bine" este ca avem copii sanatosi, am reusit 2 zile sa colindam la nasi, socri si prieteni, ne-am relaxat un pic si ne-am bucurat ca au crescut copiii si sunt mai independenti. "mai putin bine" sunt ultimele 2 zile, probleme de sanatate in familie... care speram sa se rezolve cat de curand...
si pt ca probabil nu mai intru curand, va doresc toate cele bune, iar noul an sa va aduca tot ce va doriti!
la multi ani, dragele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna ziua si de la mine.
Kover pentru concluziile tale de viata.
Eu nu mi-am facut statistica dar in principiu nu am de ce, sunt fericita si eman fericirea prin toti porii cum s-ar spune .
Brigita, acuma ninge dar e cam moale zapada. Mai mergeti la munte?
Unde faceti revelionul?
Noi de revelion mergem la prietenii nostrii langa Dacia. Vom fi 4 familii asa ca ne vom distra cu siguranta.
Sper sa conving gasca sa mergem la 12 noaptea in centru. Oricum focurile de artificii se vor vedea si de la ei din balcon .
In rest toate bune si frumoase...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Ne-am strans si noi acasa...
Craciun frumos, cald, cu colinde de copii, umblat de nebuni, dat peste cap orar de z - care observ ca s-a redresat de parca nici n-ar fi fost, dupa ce-am revenit - am fost si la un fel de spectacol de Craciun; s-a renovat caminul cultural din comuna alor mei, unde-am predat si eu vreo 7-8 ani, si-am fost placut surprinsa sa vad fostii mei elevi mari, fosti colegi, si eforturile depuse de toti sa faca ceva frumos. Si-au facut, scenete, coruri , dansuri, o seara cu emotii.
Revin. Sara e demanding.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
anca_27 spune:
Am scapat si la mancare , si nu mai pot sa vad nimic, ieri, unde ajunsesem ultima data, am cerut muraturi.
Nu, nu, n-am baut, doar alaptez...
De Rev cred c-o sa avem in meniu cartofi natur. Cu legume crude. Si fresh de portocale.
Ati dat ulei de peste copiilor? Sau ce stiti despre el, chiar daca n-ati dat... Am gasit la Plafar ulei de la Lysi, cu aroma de lamaie, chiar nu e scarbos, si-as inlocui vigantolul. Insa la dozare scrie o lingurita pe zi, ceea ce mi se pare prea mult pt z... avand in vedere ca ea mananca 200g cu totul pe zi, mancare.
Bia, si noi de rev, acasa. De la noi de pe balcon sigur se vad artificiile. Nu mai plec repede nicaieri cu z, cum o scot din rutina e dezastru, ea isi face somnul intr-un final, dar eu sunt terminata. Om avea timp si de iesit, candva, cumva... 3 zile cat a trebuit sa dormim la ai mei, a adormit tot dupa 11 jumate-12 noaptea. Nu reuseam nicicum, se lasa cu urlete, fugit, sarit din pat, de parca vedea monstri pe pereti... in conditiile in care ea adoarme seara, cel tarziu la 9.
Ati fost la spa?
I a fost in ajun, si a fost tare happy.
Kover, deci asa, la schi. Cat despre bucuria si emotia din seara de ajun, asa e, intr-un final, asta e tot ce avem, bucuria si sanatatea copiilor sunt suficiente sa fim impliniti.
Lizzy, imi pare rau pt problemele de sanatate.
pt voi.
Brigi, bine-ati facut ca n-ati mers, a fost moale de tot zapada, apa tot. A stat saniutza in portbagaj. Insa acu e zapada in toata regula. Ieri, efectiv am fugit de la ai mei, cand vedeam ca ninge-ninge
si nu se mai opreste. Drumul pana la Rastolita, unde ninsoarea se transformase deja in ploaie, a fost un calvar. 2 masini in sant, un matiz rotindu-se pe sosea in fata noastra, noi trecand la milimetri pe langa... multzu lui DD c-am ajuns cu bine. Deci, cauciucuri de iarna!
Oana, Aura, Criss?
============
Poarta-ma, mami!
===================
Criss75 spune:
De revelion acasa, vin ai mei la noi si cam atat. Sotul meu nu e deloc un tip sociabil asa ca nici prieteni nu prea avem. Din pacate...
Am fost azi la Auchan la cumparaturi sa evit balamucul si aglomeratia din zilele urmatoare.Dar tot a fost lume multa. Nu prea m-am hotarat asupra meniului, nici nu ma pot gandi la mancare. Am sa fac un tort diplomat cu fructe si probabil niste fursecuri pentru tata, ca el nu agreeaza cremele. (Apropo de tata, azi e ziua lui, face 59 ani ) In rest ceva aperitive, gratare de ceafa de porc pentru trupa, peste pentru mine, eu evit porcul
. A, si mi-am cumparat vinul preferat, Lacrima lui Ovidiu.
Biancas spune:
Noi am fost la mall. Ne-am dat cu scarile (vorba lui Dani).
La Lucia Mondi la parter unde sunt gablonturi sunt reduceri de 50%. Au chestii foarte faine, mi-am cumparat si eu cateva . Si mi-am cumparat portofel de la Leonardo ca la Meli Melo nu mai aveau ce vroiam.
Si cam atat..ne-am dat cu scarile cum spuneam .
Am dus copiii la Mc` asa ca de sfarsit de an.
Anca, nu am mai fost la spa ca n-am avut pe cine convinge . A spus sa merg singura daca vreau...cu copiii si prietenii.
Eh,,,mai bine nu merg atunci. Tu nu ai fost cu I cu spa?
Criss, parca si anul trecut tot cu parintii tai ati facut revul dupa cate tin minte. Atunci parca ai pus ceva meniu in photobucket. Pacat ca nu aveti prieteni, pe mine m-ar enerva la culme sa nu am prieteni. Noi suntem 4 famili prieteni nedespartiti deobicei + o pereche de fini + sora-mea cu familia ei.
Nici eu nu mai pot de atata mancare, am tot bagat in mine dulciuri si deja simt la pantaloni si pe cantar kilogramul pus. Sper sa nu pun mai mult pana se termina anul dar...cine stie
.
Azi am uitat sa ies sa cumpar Enciclopedia Disney cu vietuitoarele marine . Sper sa mai gasesc maine.
Biancas spune:
Anca, cu uleiul de peste nu stiu ce sa iti spun ca nu am luat. Eu stiu ca Omega 3 e bun pentru copii si adulti nu uleiul de peste. Adica depinde pentru ce iti trebuie. Eu si Sandra luam de vreo 3 luni Omega 3.
Biancas spune:
Buna dimineata la
Oana ai putea sa imi dai numarul tau de telefon? Vreau sa vorbesc ceva cu tine...
anca_27 spune:
Bia, uleiul de peste are mult mai mult decat Omega3, si cum creierasul lor e in plina dezvoltare pana pe la 6 ani, si are nevoie de grasimi, eu zic ca merge sa-i dai si lui Dani. Pentru adulti sunt capsule.
A propos de Leonardo, cica e in insolventa...
M-ai innebunit cu Mc-ul , nu e prea mult pentru copii? Pt adulti na, si eu mai bag de 2-3 ori pe an cate-un meniu (meniu ca meniu, dar adooooor inghetata cu topping de capsuni de la ei
), insa pentru copii mi se pare criminal. Parerea mea.
Stiu ca tu nu te ofensezi la sfaturile mele
, cum ma ofensez eu de ex, la sfaturile binevoitoare ale parintilor si bunicilor, `ce fetita rea`, `fte rau ai crescut-o`, `eu, daca-i cresteam pe cei 8 copii asa, unde ajungeam?`, `da-i una la fund`, `ia o jordie`
. Obosesc, efectiv, cand mergem incolo... si nu vreau sa ma cert cu nimeni... fiecare-si creste pruncii cum vrea si stie.
Criss, si ce daca el nu e sociabil. Fa-ti tu prieteni/prietene si invita-i la tine/voi. El n-are decat sa stea deoparte. Nu sunt asa pentru ca vor, ci pentru ca asa simt ei sa relationeze, sau mai bine zis, sa nu relationeze, cu cei din jur. Si pe I il mai alint uneori `moro`. Ghici de la ce vine... La Multi Ani!
, cu intarziere, tatalui tau. Sa fie langa voi macar pana o sa fii tu bunica.
Cum te-ai obisnuit cu aragazul nou? Coace ok?
Mmmmm, Lacrima lui Ovidiu... Uite, dupa ce nu mai alaptez, promit ca bem amandoua un vin, vedem noi unde, la mine sau la tine, sau... in parc. Aaaaa, sau la Spa, cu gasca.
Poftesc la un vin bun, de-mi fac pacate.
O zi magique!
P.S. Nu stiu altii cum sunt... dar eu nu simt deloc c-ar veni rev-ul... sau sa ma agit in sensul asta...
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
lizzy spune:
anca nu stiu nimic de uleiul de peste. net-uieste si vezi la parintii intreaba. banuiesc ca doza o poti ajusta.
personal le dau oua de prepelita crude, zilnic - cu riscurile de rigoare (salmonella). deocamdata nu regret, pe langa homeopate par sa aiba efectul scontat, marc nu a mai luat antibiotic de luni de zile, iar ianis doar 1 data, si ala a fost ca sa fiu sigura ca nu face complicatii pe amigdale.
de rev posibil sa mergem cu copii cu tot acasa la niste prieteni. o seara relativ normala, doar ca-i culcam cand pica ei - sigur nu inainte de 12 ca ai mei sunt pasari de noapte . depinde de situatia de acasa, cu ai mei, vom decide in ultima clipa. iar la capitolul meniu... nu prea conteaza
o ciorba de burta ca mi-e dor
, ceva china stuff ca... mi-e dor
si cam atat. nu le am cu traditiile, ci cu poftele de moment
artificii ne facem singuri, ca vom fi in afara orasului.
mosul mi-a adus un parfum dragut anul asta, desi din buda financiara in care suntem nu speram... copiii au primit jucarii evident, iar soata si-a luat singur ceva ce-si dorea. mi-ar place sa pot face cadouri cu adevarat, dar... de cativa ani tot nu s-a putut.
cum spuneam, copiii sunt sanatosi. incredibil ce libertate am acum. nu sunt legata de ore, medicamente, controale si telefoane... ce comod este sa fii parinte de copii sanatosi...
sunt la birou, am cate ceva de lucru. poate mai apuc sa trec pe aici