Cu drag din Mures, de Craciun (23)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Lizzy, se scrie `rummy`, da` noi am inteles ce v-ati jucat voi. Care pe care? Sper ca tata e mai bine.
Bia, ce de activitati... Artificiile, intradevar, n-au fost ca alta data, dar eu sunt happy si cu un `bum` si gata. Tot din banii nostri se cumpara.
Cum am petrecut? Pe la 11 z efectua deja a doua trezire, si-am atipit langa ea, la 12 am auzit zgomote, am fugit la geam si le-am vizionat, a venit si soatza, ne-am pupat, imbratisat, , pus dorinte, eu inapoi langa z, el a mai lenevit pe net. Hi hi, v-am dat toate amanuntele.
Da` marinata, nu mai tb pus si altceva in ea? Doar vin? Intreb si eu... ca nu stiu... Cartofii au iesit ok, lui I ii plac tare, mie nu prea, mi se pare ca au asa un gust de branza de aia iute, de `barbantza`, de care ma fortau ai mei sa mananc cand eram mica. Insa nici o sansa sa se strice, tocmai se consuma si ultima portie. A, si cum n-am pus bacon, n-am mai calit ceapa, am taiat-o si-am pus-o asa. Poate daca bagam ceva carne printre, nu mai simteam eu alte gusturi.
`Tip` pt data viitoare cand vrei sa faci tiramisu, e buna si branza philadelphia, si are termen de garantie mai lung. Eu mai fac si cu de aia. Bine... merge mai bine la un cheesecake...
Eveniment in seara asta, curios, semnalat de z. O ia cu plans si cu aratat spre geam, jaluzele trase. Imi zic `vrea la geam, hai s-o pun pe pervaz`. Trag jaluzelele, in fata blocului vecin vad foc. Ardea o masina. Oameni trasi la o parte, sirene in zare, soferi stresati ai masinilor vecine ca poate explodeaza cea care ardea... Pompierii s-au miscat super rapid, in secunda 2 dupa ce-au ajuns, era totul stins. In secunda 3 , I a luat-o pe z in mei-tai, sa mearga sa vada ce si cum. Ajunsese si politia, se pare ca focul a fost pus, proprietara masinii sustinand ca ea stie sigur si cine.
Na, v-am facut si cu stirile din prima zi din an.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Criss75 spune:
La multi ani fetelor si sa aveti parte de un an nou mai bun, cu realizari pe toate planurile.
Noi am petrecut in familie, impreuna cu parintii. La tv si pe net, am butonat pana la ora 3 cand m-am culcat. M-am uitat pe KanalD si am vazut concertul lui Michael Jackson dela Munchen 1997. Absolut superb. L-a 7 m-am trezit si l-am vazut in reluare.
Eu nu va mai insir ce am pregatit, mai bine va arat.
http://criss75-despremine.blogspot.com/2009/12/meniu-special.html
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Criss75 spune:
Hellooooo, anybody there?
Pe unde umblati?
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
brigita spune:
Am intrat sa va urez un an nou fericit, plin de sanatate ,bucurie si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca .La multi ani !!!!
Traiasca apa plata cu lamaie
lizzy spune:
mesajul cu diacritice era scris de pe ipod, nu am mai avut timp sa editez decat o parte din el, de-aia e scris asa.
ieri dimineata mama a chemat ambulanta, eu am plecat din corunca si am ajuns odata cu ambulanta la spital, pana la pranz am stat cu ei la investigatii si internare, in restul zilei a stat mama cu el. are nevoie non-stop de cineva sa-i tina piciorul la fiecare 5 min. mi-am petrecut noaptea cu el, in scaun, langa pat. dimineata am predat schimbul mamei, ea a stat toata ziua, eu am incercat sa dorm azi in timpul zilei, la noapte stau iar langa el. noaptea are dureri cumplite si nu inchide ochii deloc, asa ca ma duc sa stau eu, mama nu e in stare.
cam asta e.
sa fiti iubite...
mihaela77O spune:
dragele mele,acum la inceput de an,va urez si eu la multi ani cu sanatate si bucurii si vin la voi cu o mare rugaminte....
Alex,mai are inca nevoie de noi,haideti sa-l ajutam!
va multumesc si stiu ca-i veti da o sansa!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
Criss75 spune:
Diana, imi pare foarte rau pentru tatal tau. Ce probleme are? Nu poate fi operat? Intreb si eu ca ziceai ceva legat de coloana, n-ati vorbit cu un neurochirurg?
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brigita Traiasca apa plata cu lamaie |
Da-o incolo ca si asa nu slabeste .
Sau are efect? La mine nu...
Poate daca mnanc putin ajax, inamicul grasimii
Biancas spune:
Diana, sanatate tatalui tau. Ce are la picior? Trebuie operat?
Noi am fost in vizita la sora-mea. De acolo am venit cu musafiri, verisorul de la Ludus cu familia. Asa ca a trecut ziua.
Maine o noua zi, ultima zi de concediu. De maine vine frigul si ninsorile...din nou .
Azi am realizat ca nu am fost iarna asta in oraselul copiilor. Daca va ninge curand vom merge.
Duminica placuta.
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Biancas
Da-o incolo ca si asa nu slabeste . Sau are efect? La mine nu... Poate daca mnanc putin ajax, inamicul grasimii Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Bucataria din casa mea Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
Ei nu are... are dar nu langa fripturi, sarmale, etc.
Daca o bei inainte si dupa o salata, un iaurt.
Deci foarte clar, fara o dieta stricta nu se poate slabi, cu toata apa plata, ceaiurile sau capsulele minune.