Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
heellooo fete dragi!
nu am mai intrat pt ca la noi s au mai inversat planurile si mai asteptam cu bb 2.....insa revin acum cu o intrebare, poate ati patit care asa ceva: azi z 28 din minim 31 maxim 35, si 10 zile de la ultimul contact din perioada fertila, ieri si azi am vazut cand mergeam l;a toaleta pe hartie cate un firicel rosiatic si atat. numai pe hartie nu si pe chilot. si cum imi place mie la "nebunie" sa execut teste de sarcina..
am si facut unul care bineinteles a iesit negativ...
nu am inca simptome de urati, dar oricum luna trecuta mi-a venit cu intarziere in z 36....
sper ca am fost coerenta in exprimare.
astept sa imi spuneti daca ati mai patit careva asa...
pupici
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

mamipui spune:
nici eu nu stiu ce sa cred.am sa mai fac unul maine dimineata,sa vad.doamne daca s-a intamplat minunea ...
prima zi de intarziere
mamipui spune:
poate ca e sangerare de nidatie.mai asteapta 3 4 zile si fa un test.poate e bb
prima zi de intarziere
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi heellooo fete dragi! nu am mai intrat pt ca la noi s au mai inversat planurile si mai asteptam cu bb 2.....insa revin acum cu o intrebare, poate ati patit care asa ceva: azi z 28 din minim 31 maxim 35, si 10 zile de la ultimul contact din perioada fertila, ieri si azi am vazut cand mergeam l;a toaleta pe hartie cate un firicel rosiatic si atat. numai pe hartie nu si pe chilot. si cum imi place mie la "nebunie" sa execut teste de sarcina.. nu am inca simptome de urati, dar oricum luna trecuta mi-a venit cu intarziere in z 36.... ![]() sper ca am fost coerenta in exprimare. astept sa imi spuneti daca ati mai patit careva asa... pupici happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poate abia acum se prinde samburelul
oricum nidarea cred ca are loc mai repede de alea 14 zile dupa care ar trebui sa se pozitiveze testul.Sper sa nu vb prostii
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
bb_yasmi spune:
cosminuta aia mi-a trecut si mie prin cap....ca nu am trecut prin asa ceva....
doamne ajuta sa fie totul bine!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

cos_minutza spune:
Anca faci capitol nou sau ma 'bag' eu?
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE