Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 19
Annie80 spune:
La multi Ani tutoror care serbeaza ziua Sf Ioan
adi, ce..inceput de an ai avut si tu ....sper sa continue mult mai bine
Lilia, eu incerc sa inteleg de ce pleci? ce-i drept nu citesc forum cap coada, dar eu nas pleca ....cum sa dau satisfactie dusmanului ca, irgula castiga?
Sper sa te intorci, sau macar sa ne citesti
daria, deci esti si Cristina?
eu....mie somn as dormi non stop!
pup u, o zi faina!
szivarvany spune:
Annie, da, dar prefer sa-mi las acest prenume in urma, nu-l consider unul norocos.
Asa ca prefer sa raman Daria, juma` de lume asa ma stie.
Mnoah asta e.
Adriana, fara cuvinte ... bine ca toata lumea e bine pana la urma asta conteaza.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Annie80 spune:
Daria, pt mine vei ramane Daria,
Dodo m-a facut cuioasa , stii si tu cum e cu zodia ....
Adi, asteptam poze!
katty spune:
Neata!
Azi sunt responsabila cu cafeaua ???
La noi e ceata, ceata, ceata...si ne pregatim de weekend, n-avem cine stie ce...doar 1 aniversare de 60 de ani a matusii/nasei mele, cumparaturi ca avem frigiderul aproape gol, poate patinaj duminica...cam atat!
Adi, la multi ani, ce povesti horror ai povestit si tu cu noaptea de anul nou, imi pare rau ca ati avut asa evenimente...bine ca n-a fost mai rau, off!
Nu stiam asta cu mercurul retrograd, ca o sa ne fie greu (leilor), dar hai sa aratam ca nu e asa!
Dodo, unde e horoscopul de azi???
Annie, Daria, Dany, Aurorra, Ledi, Catutza, Yoannamarie, Emma, Anca, Raluca, Copilutz, voi ce mai ziceti, ce mai faceti?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
aeperju spune:
Poate va era dor de noi:
http://community.webshots.com/album/576236510KKVitH?start=0
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Prezent!
Suntem bine multumim! Greu cu trezitul dimineata pentru gradi dar in rest totul bine.
Emma si Andrei (21.09.2007)
mari_paun spune:
buna feteleeeeee
la multi ani cu sanatate , sa aveti bucurii multe si sa iesim cu totii din criza asta mai repede...
imi parev asa de rau ca nu am cum sa scriu mai des, calculatorul meu ma lasa si nu pot sa intru pe net decat 2 minute...nici nu apuc sa citesc mail...
la serviciu e nebunie mare cu valul asta de someri, si ajung acasa f obosita...
Ema a inceput scoala si terapia si in rest aceeasi banalitate...romaneasca
va pup pe toate leoaicele si puii lor si sper sa scriu cat mai curand!!!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
szivarvany spune:
Intru sa-mi popularizez finut semnatura si sa va urez un weekend linistit tuturor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-4 ANI*
*HAIDETI SA-L AJUTAM PE BOGDAN !
Annie80 spune:
neata, dau eu Cafeaua
noi suntem..... ok, de maine incepem scoala, deci vom avea si alte activitati
am fost ieri la dubai, la Global Village.... super aglomerat si niste copii din cale-afara de obraznici, sa nu mai spun de copii, de respect, atenti, educatie ... mie ca-l invat pe al meu sa fie respectuos atent...si va avea de pierdut, daca nu stie sa de-a di coate
am vrut sa vizitam si Burj dubaiul, dar , whoa...ce preturi, daca vrei in ziua respectiva.... ..probabil vor sa iasa din faliment.... peste 100 USD de persoana, asa ca paote in viitor ne vom permite cu progrmare..... azi faci programarea si ..... pt viitor... (pest 2-3 zile) si este mulu-mult mai ieftin ...aniuei
va doresc o zi mult mai faina ca a mea..
pup u all
Daria ..
danyalo spune:
Cafeaua de azi dimi' o dau ioo cu muult laptic si miere... combinatie paf.Sa aveti o zi frumoasa !
Buna dimineata dragutele mele si Multumim f. mult pt. urari!
Aceleasi urari de LA Multi Ani!!! de la mine pt. toti Ioanii/Ionutii si Ioanele sarbatorite pe 7.01..Sa traiti cu numele muulti ani cu sanantate!
Daria/Cristina eu iti voi zice Daria ca asa te-am cunoscut! Da-ti zic La multi ani cu intarziere ca a fost ziua ta de Craciun!
Ledi voi cum mai sunteti?
Aurora-fata si delfinasul!!
Emma- v-am admirat pozele si noul look.Iti sta fain !Sunteti niste frumosi toti 3!
Anca-tu ce mai zici? Ce face bb ?Sunteti bine toti?
Adi- m-a luat cu brr pe sira spinarii cand am citit pataniile voastre de rev. dar bine ca au trecut!
Multumim de urari si sa dea DD sa fie un an mai bun caci ce aud pe la teveu ma cam inspaimant!Astia chiar vor ca noi sa murim de foame!
Katty-cumparaturi placute, patinaj placut si La multi ani pt. matusica.Un we linistit va doresc. Am vazut ca e deschis patinoarul de pe Kiselef acolo mergeti?Ce as merge si eu dar anul asta zic pas!
Lilia- am citit si nu pot sa accept. Nu stiu care e de fapt pb. ta( sau cred ca am inteles un pic).Iti respect decizia dar poate te mai gandesti .Ar fi pacat! Uite un si o de la mine !
Oricum ne mai vedem pe mess , pe mailul comun dar paca tot aici mi-era dor de postarile tale.Eu TE VREAU INAPOI CU SAU FARA PUNCTE sau ce naiba sunt alea!
Annie-ai beut cafeaua? tot somnoroasa?
DOinaaaaaaaa eu inca mai strig dupa tine! Uit e promit ca pun poze cu Teutz iesi de dupa perdea?? Hai zambeste !
Gabi- pup toata trupa de la Navodari.Multumim de urari si pt. clarificarile vaccinoase!Sa ma suni oricand pt. cand ajungi in Buc. plizz!
Mari-ma bucur ca sunteti bine atat cat se poate !
Ioanaaaaaa- La multi ani !!!
Cata -voi cum mai sunteti? Ce face cumnatul? Bia cum a debutat la gradi'?
Noi suntem in linii mari bine... scaparam de raceala...mai stranuta el asa cand si cand .
In rest balim la greu, nu prea mai mancam cum trebuie, nu mai dormim ( nici noaptea) fara plansete ca nu prea plange doar foieli....are cearcane la ochi de la nesomn . Baga in gura tot ce poate degete jucarii tot-tot.Gingia de jos e alba si umflatica dar nici urma de dintoci .Oh cat ii astept sa i se termine o data chinul. Si tot asa pana ies toti!Eu sunt prastie de cand am inceput si serv. Seara pic lata incerc sa-l adorm caci nu doarme ioc ziua si adorm eu in locul lui el neam .
Asa ca noaptea sunt fresh .Azi noapte la 3 terminam de incarcat poze pe picasa asa ca daca doriti v-am pus un link in contul comun cu noua adresa.
Am reusit.Vechiul cont cu poze l-am inchis si nu cred ca mai e vizibil.
In rest ne chinuim sa ducem o viata decenta fara sa simtim criza desi o simtim.E prima data cand recunosc ca e greu!Sper sa nu fie mult timp retrograda treba in dreptul leilor caci asa as vrea sa ne mai mearga si binee nu numa prost!
Azi din pacate cam vad partea goala a paharului.Noi nu primim nici macar alocatia lui bb pana nu se incheie toata povestea prin tribunal si asta va fi undeva prin mai chiar iunie poate.deci pana atunci el practic nu are niciun drept la nimic.Dar...noi sa fim sanatosi.
Edit-pana m-am foit eu mi-a luat-o Annie inainte cu cafelutza!
Parca zici dintr-un sefeu acolo. Eu doar urmaresc niste ppsuri cu copiii la scoala si ne minunam!
lasa eu tot raman la ideea ca plodul sa fie educat si cu bun simt. O data si o data o veni si vremea lor!
edit la edit- am vazut la Emma in poze si nu stiu de unde se cumpara.
Vreau si eu sa-i cumpar lui Stef covoras din ala cu litere/ cifre/ animale nu conteaza. Mi se pare super interesant pt. cand incepe exploratul!
Un tips ceva pe unde sa caut?