Soferii buni de plata...
Raspunsuri - Pagina 11
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui astrojunkie In cazul asta, n-a fost suficienta sareeeeeeeee. Temperatura in bucuresti n-a coborat sub -5 grade. |
in pivnite, poate.
-9 azi dimineata la 9, -8 in seara asta pe la 7.
astrojunkie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
in pivnite, poate. -9 azi dimineata la 9, -8 in seara asta pe la 7. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
mianna, eu vorbeam despre ce s-a petrecut saptamana aceasta.
Daca citesti cu atentie mesajul Laurei, spunea ca materialul antiderapant inceteaza sa functioneze pe la -10 grade celsius.
Nu au fost -10 grade saptamana asta in Bucuresti.
Nu ma victimizez, am masina 4X4, cauciucuri de iarna si lanturi in portbagaj (sare/nisip nu-mi trebuie, ca e puternica si iese din nameti cu usurinta). Spun doar ca in conditiile astea nu am putut circula - era sa ma opresc in fundul unei alte masini cu masina mea descrisa mai sus, desi aveam 20 la ora si pastram distanta regulamentara. NU s-a putut circula.
Nu stiu ce a fost in tara, vorbesc strict de Bucuresti. A viscolit foarte putin spre deloc, atentionarea a fost emisa duminica, la ora 14. Luni dimineata, ciuciu. Autoritatile nu si-au facut treaba, e doar parerea mea. Suntem o capitala europeana doar cu numele, ca pe ei ii doare in cot.
ruxandra_sb spune:
Da, este normal sa-i intrebe de rovigneta. Si da, s-o plateasca daca vor sa-i scoata. Basca o amenda babana.
Numai unii fraieri platesc? Si altii is smecheri si fenteaza regulile, dar si ai cu gura mare.
Si da, multi dintre noi se cred tare destepti.. degeaba atentionare de viscol, degeaba. Pleaca la drum aiurea-n tramvai. Si apoi se jelesc ca i-au parasit autoritatile in nameti.
Femeie, 60 ani, dependenta de dializa, plecata cu un grup mare (autocar) la nu-s ce manastire. Pe atentionare de viscol! Pai nu si-o fac cu mana lor? Zicea bine cineva .. ca unora ni s-a cam atrofiat instinctul de supravietuire.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Natasa M-am uitat si eu sa vaz cum arata haosul din Marea Britanie |
www.evz.ro/articole/detalii-articol/880287/Mii-de-oameni-au-petrecut-noaptea-blocati-in-Eurotunel/" target="_blank">Haos la cererea Natasei.
Ti se pare ca seamana cu ceva de la noi sau doar ai simtit nevoia sa le iei apararea dobitocilor care conduc tara asta??? |
Ca doua picaturi de apa. Fie ca citesti declaratiile pasagerilor din rapidul Bucuresti - Constanta de marti dimineata, fie ca citesti declaratiile celor din Eurostarul Bruxelles - Londra, epitetele adresate autoritatilor sunt aceleasi. Difera doar contextul: unii-s lasati balta in camp, ceilalti in tunel.
Natasa spune:
Apreciez dedicatia :) Prin urmare, tot una-i daca locuiesti in regatul Marii Britanii sau in regatu' lu Base :)
mianna spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui astrojunkie
mianna, eu vorbeam despre ce s-a petrecut saptamana aceasta. Daca citesti cu atentie mesajul Laurei, spunea ca materialul antiderapant inceteaza sa functioneze pe la -10 grade celsius. Nu au fost -10 grade saptamana asta in Bucuresti. |
am pastrat si citatul tau, ca sa revezi cifra careia i se adresa raspunsul meu. legat de saptamana aceasta. iar daca la 9 dimineata erau -9, nu mi-e greu sa cred ca 2-3 ore mai devreme ar fi putut fi -10. dar fiind doar o presupunere a mea, nu te-as fi contrazis. insa sub -5 siiiiigur au fooooost
conchita spune:
citat din mesajul lui Natasa Apreciez dedicatia :) Prin urmare, tot una-i daca locuiesti in regatul Marii Britanii sau in regatu' lu Base :) |
Natasa, haos in trafic e peste tot si, una buna, chiar cand doar ploua! am locuit in Florida cativa ani si acolo inteleg, ca-s niste furtuni in fiecare zi de-ti fac parul maciuca, si totusi nu am vazut atatea accidente cate am vazut in San Diego aici prima zi cand a dat o ploicica - la noi iarna ploua! n-ai sa crezi - aproape 500 de accidente intr-o singura zi, drumurile blocate cu orele pe distante altadata de cinci minute. doar ca a plouat nitel. soferii neinspirati, neinformati, neindemanatici sau cum le zisesi tu "dobitoci" nu au frontiere.
motanik spune:
Hop si eu sa va relatez de la fatza locului - desi de ani buni nu mai e deloc o surpriza sa ninga si aici iarna (aici in sudul Marii Britanii, ca in nord nu cred ca scapa vreo iarna de ninsoare), de fiecare data se intampla la fel: accidente peste accidente, blocaje in trafic, drumuri inchise, scoli inchise, zile libere la joburi (iuhuuu ).
Acum 2 seri Davina McCall (fosta vj MTV, actuala f bine cotata prezentatoare Channel 4 UK)a stat 10 ore (!!!) blocata in masina pe autostrada M21 din sudul Londrei, alaturi de alte cateva mii de platitori de taxe. Motivul: 10cm de zapada, anuntata cu cateva zile inainte pe toate canalele tv la meteo.
Peste tot e la fel, din pacate. Macar cu asta sa ne consolam
p.s. Ieri dimineata doua aeroporturi ale Londrei (Gatwick si Luton) au fost inchise cateva ore anuland astfel zeci de zboruri si amanand alte cateva sute.
La Bucuresti cum dracu' s-or fi descurcat astia de n-a fost nevoie sa inchida usile?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
kay spune:
sa vad acum ce-o sa fie maine, ca avem freezing rain afara ...
azi mergeam in coloana si unu in fatza mea s-a gandit ca ce, el e prost? si s-a dus pe contrasens (se mergea bara-bara, era drum facut de masini, deci nu curatat, asa ca nu avea decat "sinele" facute de masini. si se baga omu nostru pe sinele alelalte, de contrasens, si stupoare, vine cineva din fatza, se da in balarii, blocheaza traficul, se impotmoleste si acolo a ramas... deci, cat de prost sa fi fost nea ala? si avea cauciucuri cred all seasons, asa pareau, un leon parca... deci nu sa zici ca cine stie ce scula de masina tractiune 8*14 sau macar lanturi sau roti de vreme d-asta...
eu multumita cauciucurilor si masinii am iesit de oriunde, dar maine ma indoiesc ca ma mai duc undeva... cu freezing rain asta cred ca ne-a paralizat de tot...
eu ma tot intreb, cum naiba la Boston se anunta zapada la 12 ziua, iar de la 7 erau utilajele afara, dadeau cu ceva pe jos, curatau dupa ce ningea, etc?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui motanik Peste tot e la fel, din pacate. Macar cu asta sa ne consolam |
conchi si motanik
Peste tot in lume haosul se instaleaza in situatii exceptionale. Cu nuante, ce-i drept; unii au mai multe resurse si le rezolva mai repede, altii-s mai saraci si le rezolva mai greu. Autoritatile, formate tot din OAMENI, nu din roboti, fac si ele ce si cum pot.
Pe mine www.adevarul.ro/locale/buzau/Buzau-_Au_spart_masinile_abandonate_pe_camp_0_173982901.html" target="_blank">altceva m-a deranjat in haosul de la noi, si asta intr-adevar se-ntampla mult mai rar in US si UK. Asta ne-a si dus, din pacate, faima in lume in ultimii ani ...