Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(54)
Raspunsuri - Pagina 3
Libra spune:
Oameni buni si-ntregul sat, adevaratele mele surori!
Am fost la restaurant sa sarbatorim ziua de 15, am dat 4 telefoane de bucurie (2 dr., 1 nasa si 1 prietena), am motait o ora si acum, cand nu ne mai tremura mainile si picioarele, ne-am intors la voi sa ne mai bucuram impreuna dar mai ales sa va uram din toata inima SA TRAITI CAT MAI CURAND MOMENTUL DE CARE NOI AM AVUT ASTAZI PARTE.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Oameni buni si-ntregul sat, adevaratele mele surori! Am fost la restaurant sa sarbatorim ziua de 15, am dat 4 telefoane de bucurie (2 dr., 1 nasa si 1 prietena), am motait o ora si acum, cand nu ne mai tremura mainile si picioarele, ne-am intors la voi sa ne mai bucuram impreuna dar mai ales sa va uram din toata inima SA TRAITI CAT MAI CURAND MOMENTUL DE CARE NOI AM AVUT ASTAZI PARTE. _ made in Romania, '73 |
libra chiar ca e motiv de sarbatorit!!
abia astept sa ne spui cati sunt
ai grija de burtica , e foarte pretioasa

felicitari inca odata!!! bravo!
Libra spune:
MONA, ai vazut cum arata subiectul in sarbatoare, e randul tau sa-l umpli de bucurie. As vrea sa-ti amintesc faptul ca sotul meu este nascut in aceeasi zi cu tine si astazi a devenit "insarcinat" cu beta bun-bunut.
Suntem alaturi de tine, nu uita ca trebuie sa plimbam copiii in Copou.

_
made in Romania, '73
Libra spune:
Brunadria, speram sa fie bine in continuare, nu stiu cand ar trebui sa merg la prima eco. O luam usor, din aproape in aproape, ne bucuram pt fiecare pas mic facut. Vom sarbatori mai mult cand vom tine comoara in brate.
Azi stiu doar ca-mi doresc sa ne bucuram la fel pentru fiecare dintre noi si sa ne mutam cu tot cu subiect la Odisee.
_
made in Romania, '73
MayanMistica spune:
Libra draga noastra , felicitari din toata inima si o sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi.
Mona scumpete maine sa ne dai o veste super minunata si fie ca DD sa asculte toate rugaciunile noastre si BB mult doriti sa apara cat mai repede la toata lumea.
Mai , ce v-am zis eu voua acum doua luni? Ca va ploua cu bebei..am zis bine sau nu?

Libra spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Va invit la o cafea
buna!
Astazi iar e o zi lunga, sa fim cu draga noastra MONA si sa ne rugam pentru noi toate.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Libra draga noastra , felicitari din toata inima si o sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi. Mona scumpete maine sa ne dai o veste super minunata si fie ca DD sa asculte toate rugaciunile noastre si BB mult doriti sa apara cat mai repede la toata lumea. Mai , ce v-am zis eu voua acum doua luni? Ca va ploua cu bebei..am zis bine sau nu? ![]() ![]() ![]() |
Dulce Mayan, bine ai revenit si tu sanatoasa!!
Ti-am admirat fetita si iti urez sa incepi anul cu un fratior pt ea in burtica!

_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Buna dimineata,
Libra,multumim de cafeluta
Foarte buna.
Va doresc o zi buna,la toate!
Mona!
Ellyshor spune:
LIBRUTZA, pai ce-mi vad mie ochisorii???????

FELICITARI scumpa mea!!!! Wowwww...e o veste minunata! Sa va ajute Dumnezeu, sa creasca burtica frumos si armonios!
Mai fetelor, pai va mai las asa...sa va faceti de cap, ca vad ca va faceti de cap..BINEEE![]()
![]()
![]()
Adutza....pooop dulce obrajorii
Ce matinala esti, eu asa as face nani
Va pup dulce pe toate si va imbratisez cu drag. Eu sunt bine, in mare![]()

Babyboom
...vino la mami...acum
amy2007 spune:
Ada29- Z16 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z16 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z3 CM
Babyblue- Z18 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
BlueFlower-+32
Brunadria- Z6 Putere si curaj!
Camy1002- Z39 CM
Cinezee- Z34 CM
Danny1- Z21 CM
Ellyshor- Z26 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex;
Galliciana- Z5 CM
Guzelnico- Z23 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Gravidutaaaaaaa
Lumy_Clt- +12
Luminita42- Z23 CM;
Lyly_mar- Z21 CM
MayanMistica- Z5 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z15 de la PUNCTIE, Z13 de la ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z11 CM, se pregateste pt. IA in dec.
Sorinake- Z8 CM, HSG pe 29.09, se pregateste pt. IA in dec.
Soricica- Z??
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi care se pregatesc de IA- BABYBLUE, SIMONIA, SORINAKE- si sa le ajute pe cele care au facut FIV sa vina cu rezultate BHCG mari:
MONA- 16 decembrie
GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn
Lectia 2- Multa mancare buna, servita de sot
...
VITEX-FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png