RCA 2010

RCA 2010 | Autor: cristi_2003

Link direct la acest mesaj

v-ati facut cumva deja?

eu am un ford ka amarat, motor de 1300, din 2001, pa care la piata as lua poate 1000 de euro.

si cica ar costa vreo 700 de lei anul viitor rca. anul trecut a fost mai putin de 200 de lei.

asa s-a scumpit la toti asiguratorii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

laura iti multumesc mult de tot ca ai mutat subiectul meu. ca oricum nu intereseaza pe nimeni cat costa un rca.

stiam ca exista aceasta sectiune si daca vroiam sa nu primesc nici un raspuns aici as fi postat de prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, eu la aceasta sectiune am deschis subiect in care am intrebat o chestiuta minora legata de o asigurare Casco si am primit multe raspunsuri. Sectiunile si subforumurile astea au fost totusi facute cu cap si cu un scop. Daca nu e pe prima pagina de la 'discutii generale' nu inseamna ca nu este vazut subiectul. Cand o sa citeasca cineva care are un raspuns, o sa-ti raspunda cu siguranta.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca intri pe http://www.rca-ieftin.ro/compara.php si completezi datele din pagina, si un buton 'compara' la sfarsitul formularului si ti se da o lista cu preturile la mai multi asiguratori. Se pare ca RCA-ul la motorizarea autoturismului tau ar fi undeva intre 330 si 700RON/an, in functie de asigurator.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumesc de link

la casco renuntasem deja, cred ca urmeaza masina cu totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1234 spune:

Cand cautati pe net tarifele de la RCA este bine sa fiti atente. Nu toate site-urile sunt facute cu cap. Un site serios este <a href=http://www.rcaieftin.net>cel mai ieftin rca</a>.

Mergi la inceput