Mancaruri si Dulciuri (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Friptura de miel


http://www.veronicascakes.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Guguluf cu visine

http://www.veronicascakes.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vinete umplute cu branza


prin forum Bucataria Noastra aici:

http://www.veronicascakes.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Retete de paste




http://www.veronicascakes.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Coaste de porc cu mamaliga
1,5 coaste de porc (eu nu folosesc coaste ptr ca iese mancarea grasa folosesc muschi de porc)
50g unt
1ardei gras rosu
2 cepe
8 catei de usturoi
250ml de vin alb
o cutie de rosii cuburi
sare si pirer
se trage carnea in tigaie cu 25g unt (apoi pun apa si o tin pana se fragezeste)apoi se scoate se pune restul de unt se pune ceapa si ardeiul taiate marunt, se lasa in pic la calit dupa care se adauga rosiile si vinul. se lasa putin apoi se adauga carne si se lasa in jur de 15-20 min la foc potrivit dupa care se pune usturoiul taiat rondele,sarea si piperul. pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

multumim de reteta!








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Prajitura cu foi din miere

Avem nevoie de:

Aluatul: 460g faina, 150 gr miere, 150 gr zahar, 50 g unt, 50 ml lapte, un ou, o lingutita bicarbonat .

Cum procedam:

-Intr-un castron punemmierea, zaharul, untul, oul intreg, laptele si bicarbonatul
Se bate cu telul, pe foc mic, pina compozitia incepe sa firba in clocot si sa se umfle ca o spuma, dublandu-si volumul.
-Vasul se ia de pe foc si imediat, se adauga toata faina, amestecand repede cu telul sau cu lingura de lemn, pina cand se incorporeaza bine.
-Se lasa sa se raceasca ca sa se poata lucra cu mana (nu trebuie sa fie rece rece)
-Se pune cate o bucata pe masa presarata cu un pic de faina (daca aluatul este caldut va fi mai usor de intins) si se intinde cit este tava voastra
-Se pune pe dosul tavi ( inainte de a pune foaia puneti faina pe dosul tavi), apoi in cuptor (inainte de a pune tava in cuptor intepati aluatul cu o furculita).
-Aici trebuie sa urmariti sa nu se arda foaia. Se tine in cuptor cam 5 minute fiecare foaie.
-Dupa ce scoateti tava din cuptor treceti cu lama unui cutit pe sub foaie.

http://www.veronicascakes.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinact spune:

tort vesel pentru copii cu figurine din martipan: ursuleti, floricele, trenulet, baloane..
l-am realizat la motul fetitei mele din 7 aprilie si a fost incantarea tuturor copiilor si nu numai
iatal: http://torturipentrucopii.blogspot.com/

Mergi la inceput