Americancele gatesc - 10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Easy supa asta, multumiri pentru reteta.
Eu sint cu piftia pe foc. Ma rog, sper sa iasa.
Am fiert deja pentru salata de boeuf, acum urmeaza the fun part: chop-chop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona, eu le pun la food processor pt putin timp, le pulsez asa. ies minunate.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Aveam de gind un clapon si o salata de boeuf...dar sintem plini inca de mincare de la Craciun (piftie, 3 variante de cirnati, sarmale, etc) ca nu mai pot sa concep inca o tura...mama a spus ca face doar un cremsnit. AM ZIS

Am de gind sa lenevesc pe canapea cu un vin bun de tot...si cam atit!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, eu am un fix ca nu-mi plac sa fie prea nimicite. Dar am observat ca-s un pic mai indeminatica de cind am devenit casnica, deci e OK.
Anamaria, nici eu nu ma agit mai mult decit atit, din aceleasi motive. Cel putin cu dulciurile chiar ca am exagerat de Craciun. Piftie si salata nu am avut atunci si astea le fac intotdeauna de Revelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ica, nu ti-am raspuns la intrebarea legata de tava. Eu am folosit din aia rotunda. Am uitat sa mai spun ca iese micuta si acum cind o fac eu dublez cantitatea, ca mereu ne certam pentru placinta.

Lume multa, oameni putini

eu n-am tava rotunda, am sa incerc intr-una mai mica, dreptunghiulara pana am sa-mi cumpar una rotunda.

Hristos se naste, slaviti-L; Hristos din ceruri, intimpinati-L; Hristos pe pamint, inaltati-va. Cintati Domnului tot pamintul si cu veselie laudati-L popoare ca S-a preaslavit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Anamaria cand ai vreme scrie te rog reteta pentru foile de cremsnit. Merci.

Salata boeuf si niste nimicuri la aperitv fac si eu, supa si friptura si tort si eclere asta-i meniul si la noi de revelion.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si noi salata boeuf, fripturica, aperitive si cozonac. Am inversat cozonac de Revelion si Alba ca Zapada de Craciun. Am vrut sa fac cozonac de Craciun, dar am tot umblat brambura cu familionul si n-am avut timp.

Mergi la inceput

eu nu fac nimic. hahaha. saptamana asta mi-am propus sa nu mananc deloc carne, si nu voiam nici peste, creveti nimic. dar m-am gandit ca fiind maine o ocazie speciala, sa fac o exceptie, as face niste somon la cuptor si as incerca reteta asta din stanga cu portabela si gorgonzola.
cat am scos copiii la sanie am facut cakeul ala cu buttermilk, numai c-am pus splenda si-a iesit prea dulce, desi am redus substantial din zahar. poate cand se mai raceste. de altfel, e gustoasa.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

salata boeuf am avut de Craciun.. am facut piftie acum.. e tzapana rau si e pt prima data cand fac.. o mai ajutam pe mama candva, dar nu se pune..
am facut si rulada de cascaval.. asta era traditie de Rev acasa - si asta am facut pt prima data..
maine friptura si ceva dulce.. cred ca tot o rulada ceva, ca nu mai am chef de gatit mult..
ma gandeam sa fac si oua umplute dar iar nu cred ca mai am chef si nici timp, de altfel..
dar asa pt mine imi ziceti si mie cum le faceti cu pasta aia de branza? ca cu pateu le-am facut mereu..

ps. nu uitati de Anul Nou: peshte pe masa, ceva rosu pe voi si bani la sutien! cica aduc noroc!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

asaaaa, buttermilku' ala e f bun, am sa mai fac, i-a placut si sotului, rece e si mai si. n-am gasit nici ciuperci, nici peste, asa ca ne-am intors acasa (la cererea expresa a copilului) cu king crab legs si niste creveti enormi. asa ca asa-i meniul. i-am zis sotului sa ia o sampanie in drum spre casa. azi am primit si o invitatie la petrecere, dar cu bebe care se trezeste la 6, cui ii arde a sta treaz?

US

Mergi la inceput