Americancele gatesc - 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Ramona, a plecat la ea acasa de mai bine de o luna.


Oh, short and sweet - astea-s cele mai bune vizite.

Vio, am gasit reteta de pasca la capitolul 8, pagina 5. De fapt cautam sa vad daca am trecut drobul si constat ca nu l-am scris. A iesit atit de bun! Vreau sa fac si anul asta si nu mai stiu cum l-am facut. Am citit mai multe retete si am luat cite un pic de la fiecare. Shucks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Eu nu mai am cu ce ma lauda la capitolul bucatareala . Am facut praji asta care e interesanta
http://good-times.webshots.com/photo/2309272390100242644ewIvgF
There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!



Vreau si eu reteta de la prajitura asta...pllllleeezee Arata TRAZNET!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vio, eu propun s-o dai la schimb pentru mandarin mousse cake. Nope, n-am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Vio, eu propun s-o dai la schimb pentru mandarin mousse cake. Nope, n-am uitat!

Lume multa, oameni putini


Ramona esti montata pe mousse cake. Pai poate in tortul ala sta secretul Anamariei, ca nu ai vazut ce beton arata?
Anamaria checul ala e racoros si bunut dar sa stii ca nu e cine-stie-ce de deosebit. Si e aratos ca vezi rupe gura tirgului

Reteta Apple Puree Cake
Melt 3/4 cup butter in a warm bain-marie. Mince 3 oz white chocolate (eu am pus white chocolate chips), add to the butter, melt , and leave the mixture to cool down until lukewarm. Beat 3 medium eggs, 7/8 cup sugar, vanilla flavour and 1 pinch of salt with the mixer until creamy. Add 10 oz apple puree (from jar, eu am gasit unul mai chunky si mi-a placut consistenta) and beat for 2 minutes. Stir in the butter mixture. Sift 3 tsp baking powder and 1,1/2 cups flour into the mixture and stir. Spoon the cake batter into a greased rectangular pan (10 inch long) . Bake in the preheated oven to 340F for 55 minutes. Leave for 10 minutes in the pan, then turn out and leave to cool. Cut 1 red apple into slices. Cook these slices in 1/2 cup apple juice for 2 minutes and drain. Mince 3 oz white chocolate, melt and pour over the cake. Garnish with the slices of apples and mint leaves.
Calorii/piece = 279

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Vio, eu propun s-o dai la schimb pentru mandarin mousse cake. Nope, n-am uitat!




Ramona esti montata pe mousse cake. Pai poate in tortul ala sta secretul Anamariei, ca nu ai vazut ce beton arata?
There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Pai de aia intreb si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Tocmai am realizat ca n-am facut mai nici o pregatire de Paste. O sa avem sigur miel si oua vopsite.

Drob de miel nu facem si nu stim ce sa facem cu ficatul, rinichii, etc. Am facut multi ani la rand drob si spoi il aruncam...de fapt aveam un vecin Irish care saracul se chinuia sa-l manance. Nu stiu daca il manca pana la urma sau il arunca si el...cert e ca s-a mutat si nu mai e nimeni dispus sa incerce "bunatate" de drob.

Cozonacul nu prea e nici el de succes la mine acasa. Ma gandeam sa fac o combinatie de cozonac cu branza dulce...pasca. Daca aveti o reteta care v-a iesit bine, va rog eu s-o puneti aici ca s-o incerc si eu.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, vezi ca am scris eu mai sus unde este, capitolul 8 pagina 5. Vreau sa-l fac si eu.
Am facut drob anul trecut si nu mai stiu cum, ca n-am notat. Am citit mai multe retete si le-am imbinat cumva. In mare cred ca am facut ficatul (am folosit de pui) in tigaie si l-am maruntit apoi. Am mai folosit ciuperci, ceapa verde, oua (albusul batut separat) si orez. Nu mai stiu ce spices oi fi folosit. Al nostru a fost tare bun, chiar a avut succes la toata populatia. Sper sa iasa la fel si anul asta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Bine, incerc de pui. : )
Ramona, tocmai am terminat de facut o friptura de vitel...a iesit excelent.( stiu, ar tb sa tinem post dar anul asta nu am fost foarte religiosi - cred ca de aia nici nu simtim ca vine Pastele).

Deci sa trecem la cele lumesti
Am pus carnea de pui de vitel in tigaia fierbinte - 10 minute intors pe ambele parti pana se face un pic maro. In acelasi timp am pus la cuptorul fierbinte(400F) un vas yena pe care am pus o lingura de ulei si l-am intins bine.
Dupa cele 10 minute de maronit, am pus carnea in vasul yena fierbinte ,am acoperit bine cu hartie de aluminiu si lasat pt inca o jum de ora. S-a facut extrem de frageda. Am facut langa salata de cartofi cu masline si ceapa + fasole verde. Sa mai spun inca o data cat e de buna? : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie mi s-a facut dor de salata de cartofi, dar nu vreau cu fasole verde.
Cred ca-i periculos sa pui vasul ala la 400F, nu? Mi se pare ca merg pina la 350F daca nu ma insel. La mine a facut poc unul si mi s-a imprastiat mincarea peste tot.
Eu fac friptura de vita, n-am mai mincat vitel de multa vreme. Tot asa incep s-o fac, dar cind scot carnea pun acolo legume, apoi stock si vin rosu, cimbru. O dau la cuptor la foc mic - pentru multe, multe ore. Yummy, dar dureaza mult.
Daca iau carne de vitel incerc varianta asta.
Dar m-ai pus pe ginduri cu salata de cartofi, poate incerc miine una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mmmmm, ce de-a bunatati pe aici !!! Azi am facut o portie dubla de "thumbs cookies" (nu mai stiu cine mi-a dat reteta Alinta sau Ramona) si au iesit bestiale, dar dupa ce mi-au dat emotii. CAnd am dublat ingrdientele am uitat sa dublez si faina si apoi cand sa le modelez si sa le coc sa vezi de lucru. AM mai pus faina si abia atunci am realizat de ce nu mi-a iesit bine prima tura.

Mergi la inceput