castigatori concurs lenor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nici eu.

La multi ani!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ghiocelana, faptul ca ti-a fost inchis contul din cauza faptului ca ai incalcat regulamentul DC nu merita dezbatut la acest topic. nu inteleg de ce amesteci aceste nemultumiri la acest topic.

Se pare ca cititi doar ce va convine!
Nemultumirea mea e strict legata de ce am scis aici
Citat:
E foarte urat ce faceti! Nu e vorba de dovezi, ci de fapte concrete
-cand am castigat premiul eram membru activ si nu e corect ca datorita faptului ca mai tarziu mi s-a inchis contul sa-mi anulati premiul castigat anterior
-ca am trimis mail pe 9 nov. e o dovada certa - ziua in care ati afisat ultimii castigatori (eu fiind ultima)
-din pacate pentru voi exista mail-ul de confirmare care atesta ca ati primit datele mele, deci nu puteti nega ca n-au ajuns la voi in aceeasi zi
-daca le-ati fi trimis, asa cum sustineti, la Procter&G., ar fi ajuns si eu mi-as fi primit premiul pe care l-am castigat la fel ca toata lumea in urma tragerii la sorti

Am tinut sa explic de ce mi-a fost inchis contul pentru ca sunt membri dragi care ma cunosc si n-as vrea sa creada c-am facut cine stie ce ilegalitate.

Deci adevarul e ca nu ati vrut sa mai trimiteti premiul, nu ca eu nu am trimis datele.Iar datele au fost trimise de pe adresa de mail cu care eram inregistrata pe site (singurul cont).N-aveti nici o scuza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

eu am trimis mail cu adresa cu, care sunt inregistrata...

oricum nu e vb de premiu...ci de fapt in sine...participam si apoi pa premiu...

o fi normal?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ghicelana, imi pare rau de dezamagirea ta si sincer imi doresc sa nu existe asemenea situatii.
Probabil ca mailul cu adresa s-a pierdut, ini dai seama ca mai sunt inca aproximativ de 300 de persoane care au primit acest premiu si totul e OK ...
Eu am sa incerc sa iau contact cu organizatorii si am sa trimit adresa pe care am primit-o de la tine ieri (ca dovada, etc).

Danamitz si angelina, mai trimiteti odata adresele si am sa incerc sa va ajut.

un an nou cu bine

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

Multumesc frumos!Pana la urma nici nu mai conteaza daca primesc premiul!Am vrut doar sa intelegeti ca nu eram eu de vina!E bine ca s-a depistat pana la urma unde era greseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

buna! am trimis din nou datele mele la concurs@desprecopii.com
sper sa se poate rezolva problema. Dar si daca nu se rezolva, multumesc mult ca ati incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna,

Am retrimis datele si am primit mail de confirmare, sper ca acum sa nu mai fie nicio problema

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nici eu nu am primit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nici ei nu am primit ....

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

precizare (sau intrebare): am retrimis aseara datele pe adresa indicata, insa nu am primit email de confirmare. am verificat de mai multe ori, si adresa era scrisa corect.
se poate sa fie din cauza ca doar cu vreo 2 minute inate mai trimisesem un alt mesaj, tot pe concurs@despre copii? Era cu datele pentru concursul Johnson. La primul mesaj, cel pentru Johnson, am primit mail de confirmare, dar la cel pentru Lenor, nu. Mi/e teama sa mai trimit odata, ca sa nu zapacesc lucrurile de tot.

Mergi la inceput