castigatori concurs lenor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

exact la asta ma refeream si eu
asteptam de la admin un raspuns, nu de la useri
de pe 5dec. n-a mai spus nimic -a trecut deja inca o luna si mai sunt atatia care nu si-au primit premiul
am trimis si eu vreo 2 mail-uri si nici un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Si in Teleorman a ajuns premiul. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fetelor, am facut cateva verificari si iata rezultatele:

ghiocelana - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

Oana stefana - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

sweetdarling - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

angelynna82 - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

andru_mami - adresa ta a fost trimisa in primul val la Lenor, teoretic ar trebui sa ai - daca nu primesti intr-o saptamana o sa luam legatura cu ei sa intrebam

danimitz - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Multumesc pentru raspuns :), inseamna mult pentru mine faptul ca v-ati interesat.

Mergi la inceput

Sunt ex-user teomaria. Am scris de pe contul sotului.
Pe-al meu mi l-ati inchis si n-aveam cum sa va informez altfel ca n-am primit premiul.Acesta e mail-ul primit de 2 ori, dupa ce am trimis datele de contact
"Draga participant(a) la un concurs Desprecopii.com

Participarea ta la concurs a fost inregistrata cu succes.

Vom procesa participarea ta in urmatoarele zile.... Cu respect
www.desprecopii.com"
Daca e nevoie va mai trimit o data datele.O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ghiocelana, inteleg insa nu ai trimis la timp adresa si de asta nu ai fost inclusa in lista finala de castigatori.

Mergi la inceput

Acesta e mail-ul trimis de mine a 2a zi de la afisarea castigatorilor pe site, ultima runda
CONCURS Lenor
...
Mon, November 9, 2009 4:01:03 PM
From:
CRYS MASTER <crysgina@yahoo.com>
...
View Contact
To: concurs@desprecopii.com :

- Numele si Prenumele Destinatarului: GHEORGHI#538;#258; GINA-MARINELA
- Numele de membru pe Desprecopii.com teomaria
- Adresa completa din Romania (inclusiv codul postal).....

Acesta e mail-ul confirmat
confirmare participare concurs Re: CONCURS Lenor
...
Mon, November 9, 2009 4:01:16 PM
From:
Concurs Desprecopii.com <concurs@desprecopii.com>
...
View Contact
To: crysgina@yahoo.com
Draga participant(a) la un concurs Desprecopii.com

Participarea ta la concurs a fost inregistrata cu succes.:

Deci nu puteti spune ca nu am trimis datele
In decembrie am mai trimis un mail , mi s-a trimis iar confirmarea, in ianuarie acelasi lucru.Ar fi frumos sa nu negati ca nu v-am trimis datele in timp util.La orice premiu castigat trimit in aceeasi zi si raspuns ca sa-l pot primi cat mai repede.E prima oara cand se intampla sa nu primesc un premiu.Poate totusi mai face-ti o verificare, caci nu sunt singura.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Eu inca nu am primit nimic.Vad ca in Teleorman a ajuns, deci sunt pe aproape, sper sa ajunga si la mine.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Fetelor, am facut cateva verificari si iata rezultatele:

ghiocelana - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

Oana stefana - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

sweetdarling - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

angelynna82 - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

andru_mami - adresa ta a fost trimisa in primul val la Lenor, teoretic ar trebui sa ai - daca nu primesti intr-o saptamana o sa luam legatura cu ei sa intrebam

danimitz - nu avem email la concurs@desprecopii.com - deci adresa ta nu a fost trimisa pentru a primi premiul - nu stim ce s-a imtamplat dar nu vei primi premiul

Buna seara,

Mailul a fost trimis, dau copy si paste direct din mail sa vedeti cand, eventual si un print screen.

"Concurs Lenor - date personale angelynna82Monday, November 9, 2009 6:20 AMFrom: "Ungureanu Angela" <ungureanuelenaangela@yahoo.com>Add sender to ContactsTo: concurs@desprecopii.comUngureanu Elena Angela
nick forum: angelynna82
Str. ...
...."

Dupa cum se vede sunt aproape 2luni de cand s-a transmis mailul, oare de ce sunt atatea probleme???

Confirmarea a fost primita in aceiasi zi

asta e

"confirmare participare concurs Re: Concurs Lenor - date personale angelynna82Monday, November 9, 2009 6:20 AMFrom: "Concurs Desprecopii.com" <concurs@desprecopii.com>Add sender to ContactsTo: ungureanuelenaangela@yahoo.comDraga participant(a) la un concurs Desprecopii.com

Participarea ta la concurs a fost inregistrata cu succes.

Vom procesa participarea ta in urmatoarele zile. In cazul in care ai
respectat regulamentul concursului la care ai participat, participarea
va fi validata. In caz contrar ea nu va fi validata.

Acesta este un mail automat. Te rugam sa nu raspunzi la el.

Cu respect
www.desprecopii.com "

Care-i faza?????????????

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

aceeasi data ca si la mine, angelina
va trimit si un reply pe info@desprecopii.com sa nu spuneti ca am modificat data

Mergi la inceput