castigatori concurs lenor
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
uofff, sa ma sune si pe mine
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Anina_n spune:
Scriu si eu, aici, poate ma suna si pe mine, azi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Eu l-am primit ieri. N-am fost acasa, m-a sunat din fata usii sa-mi spuna ca l-a lasat la vecina. Am spalat azi cu el, miroase super! Sigur voi mai cumpara cand se termina. Are un miros fff fin. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
pai nu-i corect...tu da si io nu cu ce firma de curierat vine?
Claudia si Raul-Andrei
ni-na spune:
Am scris si mai devreme doar ca nu intregul nume sa nu fac reclama...........Mailman se cheama curierul,
alinamoro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Claudelu
pai nu-i corect...tu da si io nu cu ce firma de curierat vine? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! Claudia si Raul-Andrei |
Clau, nu stiu ce firma de curierat ca n-am fost acasa, l-a lasat la vecina.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
angelynna82 spune:
Se pare ca degeaba am trimis datele devreme ca oricum nu am primit si mai mult ca sigur nu voi primi nimic...nici macar o confirmare ca s-au primit nu am
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
bb_yasmi spune:
o sa primiti fetelor, doar ca, concursul s a desfasurat pe multe site-uri, deci au multe lenoruri de dus.
ps: miroase senzational!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+