AJUTOR - Scaun verzui la 7-8 saptamni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, multumesc pt. raspunsuri.

Sabina- fata am nascut-o de 3700, a scazut pana la 3500 in spital. am venit acasa, si a luta in prima luna 1100g pana la 4600. Acum sunt trecute 3 saptamani din luna 2 si are abia 5250g, adica a luat doar 650 g. De mancat mananca des si nu foarte mult decat dimineata si seara. Face scaun des... si mult. Oare sa suplimentez?
Eu mananc bine si beau foarte multe lichide, san am insa ea nu vrea sa pape mai mult oricat insist eu mereu.
Pup la toate si multumesc de ajutor

Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vai, dar a luat in luna a doua ca la carte, mai mult de 210 grame pe luna!
Creste ca la manual, lasa forumu si da tztaza la copil;))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

vai, dar a luat in luna a doua ca la carte, mai mult de 210 grame pe luna!
Creste ca la manual, lasa forumu si da tztaza la copil;))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

sarumana!!!

Doamne ajuta!
Mami de Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Anadomnica, citeste te rog subiectul recomandat de Blackgirl!Acolo ea mi-a dat un link din care am aflat care era cauza scaunelor verzui la bebelusa mea, e ceva de genul alergie la laptele pe care il consumam eu, cum am exclus din dieta mea laptele cum au redevenit scaunele galbene. Incearca si tu!

Multumesc mult de tot Blackgirl!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

al meu face verde cind ii dau sab simplex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Taty, fetita mea are alergie la proteina laptelui de vaca. A avut mult timp scaune verzi, pe care le-am ignorat, pt ca "asa fac bebelusii". La 8 luni a fost diagnosticata, cand am intampinat probleme la diversificarea cu lactate. Scaunele verzi sunt considerate un semnal de alarma intr-o alergie, dar, din fericire, nu inseamna ca toti copiii care fac kk verde sunt si alergici.
Daca-mi dai voie sa iti dau un sfat, incearca sa investighezi putin mai mult alergia asta. Exista analize de sange care confirma sau nu daca bebelusa este alergica, poate totusi a fost o coincidenta, pt ca, din cate stiu eu, efectele regimului in organism apar in aprox 2 sapt. E bine sa stii cu certitudine, ca nu te chiunui cu un regim f drastic...vorbesc din experienta, am exclus lactatele acum 5 luni. Va doresc din tot sufletul sa nu fie cazul si sa nu aveti nicio problema.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anadomnica, precum zice si Sabina, a luat ca la carte in greutate, chiar mai bine. In primele 4 luni se zice ca ar trebui sa ia 750g/luna, a ta a depasit cu mult in prima luna si "e pe acolo" in luna a doua (650 in 3 saptamani e foarte bine), deci mergi inainte cu lapticul tau, nu-i da completare, nu e nevoie.

Si fetita mea a mai avut scaune verzi din cand in cand, mai varia culoarea. Nu mi-am batut prea mult capul cu asta si nu i-am dat alt lapte decat al meu pana la 1 an si o luna. A luat bine in greutate (cam ca a ta) si a mers foarte bine pe toate planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multi copii in prima luna cresc mai mult decat in urmatoarele, deci again, nu te alarma!

Mergi la inceput