Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMIR nu iti fa griji. Bebelusul Radu trebuie sa fie sanatos si tu la fel. Nastere usoara.

12+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la laptic caldut si vitamine ( Centrum Materna).
Cam slabuta miscarea pe aici. E sarbatoare nu munciti prea mult.
LA MULTI ANI! celor care isi serbeaza azi ziua numelui.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata, multumim de laptic vanessa!

Daca n-a fost sa fie luna trecuta, si luna asta inca n-am ajuns sa fiu in perioada fertila, inca, m-am hotarat sa ma vaccinez....macar de grija asta sa scap! Of, tot mai multe femei insarcinate sunt internate acum cu gripa, si sunt rezervati medicii in ceea ce priveste starea lor, nu mai zic de cea a copilului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Ion, Ioana, Ionel, Ionela si alte derivate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata si de la mine si la multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui azi
Amir, nastere usoara sa auzim numai de bine de la voi 2
Pogonici, nu stiu exact cand voi incepe FIV ul...probabil prin februarie...deocamdata ma ocup de analize. Tu ce faci, cand faci laparoscopia?
Delphinas, tu cum mai stai cu intarzierea?
Vanessa cand vezi ce ai in burtica?
Sophie tu cum te mai simti? Ai un PM de la mine, sper sa ma lamuresti tu.

Va pup pe toate s

Mergi la inceput

bitza...multumesc de intrebare. intarzierea nu mai e, e deja z2. tb musai sa merg la un endocrinolog bun. stie cineva vre unul la iasi? ca la mine in oras stiu ca nu exista nici unul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

BITZA sper sa vrea Junior sa ne arate la ecografia din februarie ce e.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitza...pana in aprilie nu pot merge la spital sa ma operez..la noi la munca sunt cam agitate spriritele ..vor astia sa faca disponibilizari si se afce celebra lista..deci treb sa stau cumintica..apoi in martie intru ibn renovare la noua casa si am ttreeba ..apoi ne mutam vine pastele..si abia dupa apsti ma eliberez de toate si fuga la spital

eu daca as putea si maine mas opera ca tot sunt in ziua 3..dar nu pot ..caci nu vreau sa raman apoi fara servici

sophie...zine de tine...

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

'neata dragele mele,va astept cu o cafelutza aburita...in dimineata asta eu nu prea am somn...sunt treaza de pe la 5.
pogonici imi pare rau sa aud ca situatia la tine la serv e incerta,sper din suflet sa se rezolve
vanessa vad la semnaturica ca ai 12 saptamani sunt sigura pe la 16 dr iti oate spune ce ascunzi in burtica(la mine se vedea super bine ca e baietel)
amir ce faci iubita?cum te simti?vroiam sa te intreb la ce spital te operezi(la Cuza voda daca faci cezariana tb sA achiti o taxa de 500 ron sub forma de donatie si asta chiar daca ai recomandare de la dr tau ginecolog,mai nou este o comisie formata din onofriescu,lupascu,imi scapa numele oftalmologului si a cardiologului...care tb sa isi dea acceptul si asta se face doar in cazuri extreme ...uite asa au mai gasit o forma legala sa adune fonduri)

31+ RARES

Mergi la inceput

arinna multumesc de cafea. e strasnic de buna.
o zi buna va doresc tuturor.

ambitioasa

Mergi la inceput