care e diferenta intre cele doua produse??? dupa parerea mea, dupa ce am citit ingredientele de pe ambele cutii, diferenta este doar de pret.
voi ce spuneti???
ambele produse de milupa, formulele sunt diferite cred. Stiam ca milumil e numele dat in germania la aptamil extra (o formula cu fibre si mai multe calorii pt copii mai mancaciosi)
Aptamil e brandul premium de la Milupa. Milumil-ul este medium si Bebelacul e varianta "budget". Toate sunt produse de Nutricia, formulele sunt aproximativ la fel, pana si linguritele dozatoare sunt la fel . Din ce am citit, Aptamilul e o formula mai hipoalergenica.
Cred ca toate firmele au branduri pt diverse buzunare. Parca si Nestle are un brand premium dar nu mai stiu cum ii zice...
Oricum, copilul meu s-a impacat foarte bine cu toate cele trei variante de la Nutricia.
Monica si gargaritza Nancy
blog revival - chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
Aptamilul e imbogatit cu imunofortis. Cel putin asa mi-a spus mie pediatra cand ni l-a recomandat. Dar, avand in vedere ca nu am citit ce contine Milumilul... nu stiu daca asta este diferenta.
da, asa e, Aptamil e mai usor digerabil si mai hipoalergen. Are si Imunofortis, fetitei mele i-a mers grozav cu el (Aptamil 1an+), la recomandarea pediatrei.
Mi s-a parut calitativ, si in plus se dizolva foarte bine (spre diferenta de alte branduri super populare!).
Poate ar fi bine sa ceri parerea dr. pediatru.