FIV 260
Raspunsuri - Pagina 9
alina_ro spune:
Dragaica,
felicitari. Ma bucur mult ca ai reusit. Sarcina usoara si la termen! Si bebici sanatosi! 
Dragaica spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari
, m-au sunat de la centru pentru programare, pe 30 decembrie avem prima ecografie, atunci o sa stim cati sunt.
Nu va imaginati ce-i in mintea mea 
tot felu de ganduri de-avalma, eotie, frica, bucurie.
Am sa va tin la curent, va multumesc pentru sustinere, sfaturi, incurajari, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, putere si cate un bebic sau doi la fiecare pentru ca meritati 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
4+
sophie76 spune:
fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu o parere! Eu am facut FIV cu punctie pe 4 decembrie, pe timpul tratamentului m am simtit excelent, fara dureri fara nimic,totul a fost OK, am avut 16 ovocite. Insa de vreo citeva zile simt presiune in abdomen ca si cum as fi super balonata si abdomenul s a marit vizibil, nu am nici un alt fel de durere , credeti ca e posibil sa fi facut hiperstimulare acum , sau ce poate fi ? Consum lichide cit se poate, maninc usor si nu sunt constipata.
Multumesc.
sophie
sarrah spune:
salutare,
dragaica - felicitari graviduto ! sarcina usoara !
sophie- pe langa f multe lichide, incearca sa mananci multe proteine !
iazminn spune:
Dragaica, felicitari! Doamne cat mi-as dori si eu sa fac gemeni!Sarcina usoara si la termen.

cora79 spune:
Draga-FELICITARI! eram sigura ca esti insarcinata cu gemenei

Sunt foarte bucuroasa ca ai reusit,Dumnezeu sa va dea sanatate si bebelusi sanatosi
Este cel mai frumos cadou de sarbatori pentru familia voastra![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Ioanatugs spune:
Kitta i-mi pare tare rau!
Husky nastere usoara iubita!
Rubia felicitari si o sarcina usoara!
Goldi, Bytzi
Eu am FSH 27, ceea ce se bate cap in cap cu Antimulerienii care au iesit 4.5 si Inhibina B care este f. buna. Am facut protocolul lung din z21 cu Difereline de 1mg si stimulare din z2 cu Gonal 225 si Menopur 150, iar din z5 am adaugat cate 2 pastilute de Clomifen, schema dr. Codreanu. Estradiolul crestea f. lent, iar in z7 de stimulare nici un folicul nu se vedea. Ovarul stang care e jumatate se vedea un pic stimulat, insa dreptul care e sanatos si intreg era f. mic. Dr. a zis ca nu avem rezultate bune si ca mai mult de un folicul nu crede ca voi avea si mai bine oprim totul aici. Acum iau o pauza de 2 luni, dupa care vom incerca din nou. Mi-am procurat si eu DHEA cea despre care se vorbeste aici pe forum si sper sa-mi scada FSH-ul pina la limita superioara macar.
Insa eu vreau sa cer si pererea unui endocrinolog inainte de un nou FIV, mai stiti unde o pot gasi pe dr. Corina Neamtu, un nr. de tel. de la vreo clinica unde este d-sa??? sau cine a mai fost la endocrinologi, i-mi puteti recomanda pe altcineva, ca eu nu prea stiu pe nimeni?
Fireyes, Catalina2307 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
catalina2307 spune:
Ioana - te pup fata draga. Cand o sa avem loc de intalnire,eeee? Ca ne duci cu vorba si mie cel putin tare imi lipsesc taiteii. ![]()
Bat pariu ca si Sheri ar baga un salau.Cu usturoi. Ca la chinezi asa.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170