Brazi sau molizi in ghivece

Brazi sau molizi in ghivece | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Anul acesta am hotarat sa cumpar un brad in ghiveci. De vreo 2 zile am inceput sa caut dar nu prea am gasit. In afara de Metro si Cora unde mai aveau doar cate unul si foarte mic de inaltime, in alte parti nu erau deloc.
Aveti idee unde as mai putea cauta cu succes ?

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

daca iti este aproape /la indemana la intrarea in com. Chitila vis a vis de cartierul Rezidenz e o pepiniera cu niste brazi deosebiti in ghiveci.
Nu stiu preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Obi, Bricostore 1m=55ron...eu am vrut sa iau dar nu am reusit sa-i urnesc...au pus la pamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

NicoletaB, iti multumesc de informatie. Voi incerca sa ma duc pe acolo, poate chiar azi.
Grati.ela, am fost aseara la Brico-Militari, dar nu mai aveau, ziceau cumva ca miercuri mai aduc. Eu vreau unul mai maricel, macar de 1.5 m. Sper sa gasesc asa de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ikea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

daca iti este aproape /la indemana la intrarea in com. Chitila vis a vis de cartierul Rezidenz e o pepiniera cu niste brazi deosebiti in ghiveci.
Nu stiu preturi.

Am fost azi si am luat un bradut in ghiveci de la pepiniera din Chitila recomandata de tine. Are cam 1.3 m inaltime si o coroana foarte frumoasa. Chiar au brazi frumosi acolo fara de ce am vazut in diverse locuri. Si unii si mai inalti, spre 1.80 m

Multumesc incaodata!

karula, aveam in drum sa trec si pe la ikea dar n-am mai apucat pentru ca am gasit bradutul inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

care erau preturile? e pe partea cu rezidenz?

Citat:
citat din mesajul lui diciu

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Nu stiu preturi.

Am fost azi si am luat un bradut in ghiveci de la pepiniera din Chitila recomandata de tine. Are cam 1.3 m inaltime si o coroana foarte frumoasa. Chiar au brazi frumosi acolo fara de ce am vazut in diverse locuri. Si unii si mai inalti, spre 1.80 m

Multumesc incaodata!

karula, aveam in drum sa trec si pe la ikea dar n-am mai apucat pentru ca am gasit bradutul inainte.

diciu

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Pepiniera e pe partea opusa Complexului Rezidenz, chiar vis-a-vis.
Bradul meu a costat 250 RON. Preturile, cam mari, se invart pe la 250-320 RON.
Insa unii au ghivecele prea mari si grele.
Atentie la transport. Eu una nu am putut ridica bradul meu. Si avea un ghiveci din cele mici.

Am mai fost si la o pepiniera din Ghencea, cu cei mai frumosi brazi in ghiveci pe care i-am vazut pana acum. Dar preturile.... 550 RON-1000 RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Eu am inteles ca exista si firme care inchiriaza astfel de brazi in ghivece, de mai multe dimensiuni, si il pot livra si acasa . As zice ca e fain pt ca poti lua unul mai mare si nu e nevoie sa il cari cu forte proprii

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Noi am luat de la carrefour: molid argintiu, 130cm, 250ron.

Aveau si alte soiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

[Ma bucur ca ai gasit!
Eu ii vad zilnic expusi la strada. Eu mi-am luat unu anu' trecut am dat vreo 170 RON dar era cam la 1 m. Eu l-am pus in curte si a prins tare frumos.
Daca mai vreti brazi/tuie, chiar si brazi argintii, la intrarea in Mogosoaia pe partea dreapta sunt niste domni care vand niste exemplare superbe (la marginea drumului). Sunt cu radacinile in sac (nu au ghiveci). Apar mereu primavara, toamna, iarna.
Mie imi plac la nebunie, dar n-am oprit sa intreb cat costa.

12+

Mergi la inceput