Gata bradul? ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

L-am facut si noi azi,dar mi-a stricat ceva bucuria.Am descoperit ca instalatia de luminite e arsa.Pana maine,bradutul meu e intunecat si trist,parca nu are farmec.Maine la prima ora cumparam luminite,sper sa imi mai vina inima la loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Duminica trecuta l-am facut si noi. Mai bine zis l-a facut baietelul meu de 6 ani care a avut un simt tare estetic cand l-a decorat. Am mai mutat eu niste globuri de colo-colo, dar in principiu bradutul e decorat de el. O sa pun si eu poze cu el dupa ce termin cu scoala.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bradutul e frumos in ambele ipostaze, si cu luminite si fara!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

am facut si noi bradutul aseara. Toate ornamentele sunt noi si ne-a, luat si noi in sfarsit steluta pt varf. Inca nu am descarcat pozele dar cand o sa le descarc o sa-l pun

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Da..impodobit deja de cateva zile.
Sunt enorm de fericita ca am brad anul acesta.Eram aproape convinsa ca nu vom avea.Eram teribil de dezamagita mai ales pt fiica mea.Nu am fost inspirati sa cumparam unul din UK inainte de a ne muta aici (ulterior am incercat sa importam dar nu erau pe stoc in august cand a fost ultimul import maritim al produselor Argos).
Nici nu va imaginati ce aventura este sa gasesti brad de Craciun intr-o tara musulmana.Clima nici ata nu ajuta sa gasesti brazi anturali.
Noroc ca ornamente aveam deja.Mai avem de impachetat cadourile.....dar inca mai trebuie sa cumparam cateva..

Erinn's mummyHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu am bradut de anul trecut...i-am facut un dus, sa se duca praful acumulat intr-un an..si acum e gata sa fie impodobit.
Da'numa pe 24, ca asa e traditia la mine acasa.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Noi l-am facut de pe 20 noiembrie, fiidca fiica mea nu a mai avut rabdare...deja a fost redecorat de cateva ori :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

L-ai facut auriu complet? Super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

L-ai facut auriu complet? Super...

mersi

dap, una din ideile mele fixe inca din adolescenta, sa fie bradul intr-o singura culoare. pe vremea aia negocierile se desfasurau cam asa:

eu: - vreau bradul numai argintiu (cu ornamente aurii nu stateam deloc bine pe vremea aia)

mama: - (cu juma' de gura) bine...

dupa un sfert de ora:

mama: - da' ciupercuta n-o pui? hai, ca-i argintie si ea... (ca orice ciupercuta festiva care se respecta, era ea argintie, dar cu palariuta, fireste, rosie)

mama: - da' globurile astea rasucite nu le pui? hai, ca-s argintii (si cu "ceva" pete de culoare pe ele, dar nu se punea)

mama: - da' globul asta nu-l pui? hai, te rog, ca mi-e drag, e dintre globurile pe care le-am cumparat din primul meu salariu...

eu: - .... biiine, pune ce vrei.

mama: .... (nu mai zicea nimic, dar in doi timpi si trei miscari bradul meu devenea multicolor)

intr-un singur an am reusit un brad perfect argintiu. nu stiu nici acum cum de-am avut castig de cauza.

in ultimii ani am mai folosit de vreo doua ori combinatia auriu cu rosu, dar de cele mai multe ori bradul meu e auriu

Mergi la inceput