Cafelutza de Emirate (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Annie80 spune:
Ache, welcome back ce mai faceti voi ? ma chinui sa te sun, dar mie lene rau .... o sa cat de curand
ce vad ...ai burtica ..... felicitari si la mai mare! sarcina usoara!!!!
noutati??? yahoo mesenger merge sa vb..... eu personal nu vb dar sotul il foloseste des, si merge si video si audio, skype e forbidden,
mie nu mi se pare exagerat decald , stiu ca se poate ajunge si la 50 + asa ca 36 e ok, cu umezeala e mai aiurea, cand e
weekend fain!
umadalina spune:
Buna fetelor!
Multumesc frumos pentru informatii....si ma scuzati ca raspund abia acum dar bebe ma tine activa tot timpul si abia mai am timp sa fac si eu ceva pentru mine.In fiecare zi abia stept sa il culc si nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai,...de facut mancare, de spalat,de calcat, de facut curatenie, sau sa stau si eu putin linistita si sa imi verific un mail sau sa vad un film la televizor?
Ache,m-ai intrebat cat are bebe....abia a facut saptamana trecuta 11 luni.Felicitari pentru bebe....tu in ce zona stai?Eu stau in Al Raha Gardens...dragut cartierul dar cam departe de oras, insa cartierele aproape de oras am inteles ca sunt mai scumpe.
Fetelor, aici nu se gaseste esenta de rom?Nu am vazut nicaieri.Este considerat alcool?
Annie80 spune:
Mada, eu am luat esenta de rom de la Safeer, posibil si la choirtram (lu-aral , lol) sa fie, bine ca nu se compara cu cel din ro, ar e ...ok eu pun mai mult.
sa-ti traiasca bb-le!
Emeralde spune:
ache , felicitari pentru burtica si sarcina usoara
Yahoo messenger nu merge nici la mine in schimb cu skype ma descurc perfect
trebuie sa instalati programul de acasa (din Ro) si nu aveti probleme aici - noroc ca iau banii pentru credit direct de pe cartea de credit.altfel nu as putea sa imi reincarc contul caci pagina principala e blocata de etisalat
In rest ca intotdeauna,mare caldura - umezeala ,abia asetpt sa treaca vara
Delphin,cum e viata "acasa" ? - in Franta?
ache spune:
Neatza!
Multumesc mult de urari, fetelor!
Eu am disparut ca magarul in ceata, sunt de vreo 2 luni fara net/TV :) si sufar dupa primul numa’.
Ne-am mutat cu casa in Dubai, in spate la Batutta…motivul fiind financiar, desigur. Si job-urile tot in Abu Dhabi.
Adica suntem navetisti :), dar tot mai multi imi place asa. Abu Dhabi a devenit sufocant de aglomerat si murdar .
Asa sunt mai aproape, poate ne vedem mai des. Vine si vremea buna :).
Safeer asta pe unde e? sau Choithram in Dubai?
Eu esenta de rom n-am vazut pana acum, dar am gasit hrean la borcan si zacusca si muraturi, inclusiv ardei rosii :), bulgaresti/rusesti cred.
Si varza murata (tocata, nu foi) se gaseste la Waitrose Supermarket, la kg. Am auzit numai, ca de cumparat mi-au zis ca-s out of stock.
Astia au grija sa nu ma ingras eu prea tare cu sarmale :).
Umadalina, sa-ti traiasca bb-le si “La multi ani!” pt. primul anisor, cred ca l-ati sarbatorit déjà :).
Al Raha Gardens e dragut, nici macar departe, ca acum cam toti se muta prin Mohd. Bin Zayed, Khalifa sau Musaffah City, fug de chiriile nesimtit de mari . Si sa vezi aglomeratii la intrarea/iesirea din oras. Voi aveti conexiune directa cu Yas Island?
Fetelor, va astept sa mai povestiti despre voi…mai multe #61514;.
Ma duc ca cica muncesc.
Annie80 spune:
Anca, Safeer Al safeer e un lant de magazine , gen choirtam sau lulu...cred ca au shopuri peste tot prin emirate, eu am unul in fata blocului si unul in drum spre dubai, in dhaid, e si in RAK, cred ca e si in dubai numai ca sunt micute
cand am sa mai vin in Battuta am sa te sun, am lust luna trecuta, daca stiam....
pup u!
Annie80 spune:
Iata c-a venit si Noiembrie si tot cald e, de parca uni nu s-ar pregati cu lemne pt iarna
si la voi tot cald e? si cand ma gandesc ca incepe vantul cu nisip... off
voi ce mai faceti?
Annie80 spune:
ce fac fetele, mai sunteti prin emirate?
Am intrat sa va spun ca s-a deschis un mag cu produse romanesti pe langa Lamcy plaza, are si gogosari murati, si leustean, apa borsec, cozonac, zacusca..... daca aflu mai multe revin
pup u si
Ache cum e burtica?
umadalina spune:
Annie, sti cumva cum se numeste magazinul?Si cat de aproape de lamcy plaza este?...ca eu nici nu stiu zona aceea fiindca locuiesc in abu dhabi....dar tare mult as vrea sa gasesc magazinul.Merci.