Cafelutza de Emirate (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bine ai revenit ANNie!!! Pove cum a fost? Ceva impresii de la Romanica?
Ma bucur ca ai dat peste un tip simpaticsi ai venit cu toate bagajele.

Aici pe la mine..."afacerile" cam scartaie....adica nu se mai misca asa cum mi-ar fi placut, iar compania aeriana pe care o foloseam pt. zboruri a gasit de cuviinta sa scumpeasca rau biletele pe ruta asta...iar in cazul asta fac munca voluntara si sincer nu-mi surade ideea. si cred ca nici voua

Si revine caldura aia maaare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Ce repede trece timpul!
Annie - te-ai si intors din Ro? - vino cu ceva impresii
cum ti se pare tara dupa 5 ani?
Delphin,vii de Pasti in Dubai sau ai renuntat?

Madalina,bine ai venit la noi! si sa iti traiasca baietelul
te-ai acomodat usor cu viata de aici?
cum ai rezolvat cu permisul de conducere?

Mergi la inceput

Eme, vin caci m-am bagat in "hora" trebuie sa merg pana la capat tura asta. Singura "placere " sa zicem e ca vin cu fiul meu cel mare, 7 ani si mergem la saniusi...restul, munca voluntara.

Vin pe 1 aprilie seara si plec pe 4 dimi, duminica de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

multam de welcome back

pe unde am fost eu mi sa arut schimbat, normal, in bine, blocuri noi, aglomeratie, dovada ca lumea o duce bine, masini scumpe.... ca deh, iti permiti daca ai bani, nu????

in rest jaf la drumul mare, pe fata, toate extrem de scumpe, un burete de vase 1,9 ron, adica 19000 ... ...sau nu am calculat eu bine
telefoane in afara europei, moama.. cici nu stiam ca nu poti suna daca nu ai min 3 euro in cont , sms poti sa trimiti...jale mare, nu stiu cum se descurca lumea acolo, mai ales cei care nu vor, sau nu pot sa fure acolo
faptul ca miam revazut famila, prieteni, am ras si neam mai adus aminte de vremurile alea... a mai indulcit un pic vacanta mea.. .si unde mai pui ca de la vara e posibil sa ma intorc acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns umadalina spune:

Buna fetelor

multumesc frumos pentru urari....astazi este prma zi in care am internet.Ne-am mutat in casa noua pe 27 martie dar a trebuit sa asteptam sa iasa viza sotului si apoi sa aplicam pentru internet la Etisalat.Carnetul de conducere l-a schimbat doar sotul, eu trebuie sa astept sa imi iasa viza dar oricum nu stiu cand o sa am curaj sa conduc aici( sper sa imi vina curajul cat mai curand fiindca nu putem sta in casa toata ziua).In rest ce sa zic...Abu Dhabi mi se pare ca seamana mult cu Bucuresti...aglomerat, cu multe magazine pe la parterele blocurilor..M-am lovit de mici probleme cand am facut piata, nu gasesc malai...ce ziceti? am vreo sansa sa gasesc ?sa continui cautatul?si poate imi spuneti cum se numeste aici fiindca eu am intrebat de polenta sau corn meal.Si inca ceva...bors...pana ma duc la iarna acasa sa aduc bors magic poate stie cineva cum se face borsul sau sa-mi spuneti cu ce acriti voi ciorbele.
Cu siguranta mai am si alte lucruri sa va intreb dar acum nu imi vin in minte....data viitoare...

Mergi la inceput

Hai mai mada, ca in AD strazile sunt mult mai mari, mai multe, fara gropi , mai degraba as conduce in AD decat in Buc

Malai, noi cumparam din IBN battuta,acolo parca e Giant cand mergem sau prin Spineys, se cheama "polenta" , de corn meal, n-am auzit, nu gasim de fiecare data

bors, eu acresc cu bors magic, daca ai fi mai aproape , ti-as da niste plicuri,

si nici leustean nu o sa gasesti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Ce liniste!

Ce mai faceti? Noutati?

Mergi la inceput

mult prea mare liniste

noutati... azi dupa doua luni cand am depus actele sa reinnoim pasaportul, ne-au sunat sa mai mergem din nou ca mai trebuie o semnatura ... dupa doua luni.....

o luna dureaza in tara, pana pleaca de aici, pana vine.... expira si ma-sa!

Mergi la inceput

Ce fac fetele? cum va mai racoriti?

Mergi la inceput

Fetele s-au topit cred

Ce mai faci ?

Eu mai am mai putin de 3à de zile aici si ne intoarcem in FR. deja containerul a plecat, campam in casa cum ar veni. Noroc ca mobilele sunt ale lor, eu am ramas cu ce va fii in bagaje!

aici deja Kamsinul isi face de cap...am iesit asta seara putin pe plaja cu copii si s-a starnit dintr-o data o "furtuna" de nisip ca nu stiam pe unde sa ne bagam...ca sa nu pomenesc de dogoarea de peste zi

Mult a fost, putin mai este pt. mine!

Mergi la inceput