Cafelutza de Emirate (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Moama ce liniste aici!

LA multi Ani! un an nou fericit plin cu ce e mai bun!

Delphin, pertecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Annie! La fel si voua!

UN an nou fericit si plin de realizari! Sanatate!

Mergi la inceput

Sar'mana!

Spune anului ce vine,
Sa-ti aduca numai bine...
Si mai spune-i sa iti dea,
Tot ce vrea inima ta...
Fericire, sanatate si multi bani
La Anu' si La Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

La multi ani si din partea mea!

Mergi la inceput

Mai poftiti pe la nooi!

Si pe la voi tot "viscol" e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

viscolul s-a dus intre timp
acum e bine dar inca prea rece
anul asta nu am fost inca la mare - mi-ar pinde bine ceva soare caci am albit de tot
voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

rece?
Mie mi sa parut ce-a mai calda iarna, in alte ierni mai puneam geaca de pele, acuma numai plovarashe

noi sunt ok, cu scoala.... studiaza acuma figuri geometrice...ah au si probleme de genul ana are 23 de mere, mihai 5 cate au impreuna... ok.... dar el/ si multi nu stiu sa citeasca sa inteleaga

pe 3martie plec in ro yoohoo, in sfarsit!

Mergi la inceput

Annie vacanta placuta in RO. De cand nu ai mai fost? Sper sa nu te intorci dezamagita.

Iar apelez la voi, poate cineva sa se intereseze de "Wonderland & Splashland", de zilele si orele de deschidere? Duminica e deschis? Se pot cumpara bilete in avans? adica de azi pt. maine?
Am tot cautat pe net si pe pagina lor nu spune, iar pe altele sunt contradictorii. Cica no de tel. sunt: 971 4 324 1222 SI 971 4 324 3222

Merci.

Mergi la inceput

Delphin
nu am mai fost de vreo 5 ani dezamagita.... sigur o sa fiu, dar mi-e dor de multe... placinta cu branza, pateuri, saleuri, savarine si alte rubedenii

la wonderland se poate face booking online si ai si discount
de program ei spun ca se schimba sezonal dar de deschis se deschide a 10am si se inchide 6pm sau 10pm

pt ce perioada te intereseaza? Am sa sun, asta numai daca nr sunt corecte, eu pt tarom am gasit 4 nr de tlefon si au raspuns la al 5-lea

cum sun dau de stire

Mergi la inceput

Annie daca asteptarile nu-ti sunt prea mari cred ca nu vei fii dezamagita de Ro. Sa te tii bine cand vei vedea preturile daca mergi in orase mari.

Pe site-ul lor am fost si eu si am incercat sa cumpar biletele dar nu merge, scriu tot si spune apoi ca ne intoarcem curand. Pt. luna aprilie ma intereseaza. Ar fii ceva clienti, si cum sunt si cu copii as vrea in pachetul oferit sa intre si o zi acolo.Si cred ca vin si eu cu cel mare.. 7 ani.
Merci mult de tot pt. ajutor.

Mergi la inceput