Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(53)
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Interesante retetele in imagini!
Astazi gatesc naut cu carne si granitura de orez, bineinteles.
Cateodata am impresia ca soacra-mea s-a iubit cu un chinez, prea ii place sotului meu garnitura de orez.
Va invit la masa dupa-amiaza!
http://img.blogcu.com/uploads/bereketsofrasi_NOT.jpg
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico cap.52 Galli, ai preluat? _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
da,nico-nasico, gataaaaaaaaaaa! multumim!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ada29 Nico,am citit de ceva vinete in sos de rosii,sper sa-mi amintesc sa-ti cer detalii ![]() |
Iti dau detaliile chiar acum:
Ingrediente: o vanata potrivita, 2 rosii marisoare, 2-3 catei de usturoi, o lingurita de busuioc uscat, un cubulet de zahar, 3-4 linguri ulei de masline
- Cureti vanata partial (o fasie da, una ba), o speli, o tai in rondele groase de o jum. de cm; le prajesti in ulei, le lasi sa se scurga pe un servetel si le asezi apoi pe un platou
- Intr-o tigaie, incalzesti uleiul da masline in care calesti usturoiul tocat marunt, rosiile decojite si taiate cubulete; cand obtii aproape un piure, adaugi busuiocul si zaharul, mai amesteci putin si gata, torni uniform peste feliile de vinete.
Timp de preparare: 15 min
POFTA BUNA!

http://www.tarifler.tc/wp-content/uploads/2009/08/domates-soslu-patlican.jpg
In imagine, vinetele sunt taiate cubulete.
Mona40 spune:
Nico,
Ideea era ca eu pur si simplu in lista mea anemica, nu am mai reusit sa fac link pentru vitex si bile...a iesit doar tiparit dar fara link.
Poate fetele vor suferi ...deci posteaza tu lista cum trebuie...si o sterg eu...
Vezi de asta ai tu un gol in stomac...fac eu prostioare pe site![]()
Gata a trecut raul...fruntea sus si bucura-te de ziua superba...la mine e innorat...nici ploaie, nici soare si NICI ZAPADAAA
Cat despre orez...toti orientalii se omoara dupa orez...cred ca laptele pe care l-au supt era impregnat cu orez..deci asta-i neamul don't worry
be happy![]()
Iar de test...ce sa-ti zic...nu fac si nu fac

guzelnico spune:
Monicuta, ramane lista celei care a fost mai harnica! Nu suntem la concurs de frumusete aici!![]()
Si n-are cine sa se supere. Iar de suferit, nici atat.
Vitex-ul da niste stari de ... bine daca este adminsitrat. Daca doar citim despre el, nu cred ca are vreun efect. 

Iar bilele dau dependenta. Asadar, o zi jucam, una nu. ![]()
P.S. Smecherie cu tichie: ca sa iasa listuta ilustrata si cu link-uri, da-i "Reply with quote" listutei vechi si apoi opereaza modificarile.
Incearca maine! ![]()
brunadria spune:
buna, fete frumoase ...
vad ca sunteti bine , optimiste ceea ce este foarte bine...
monalisa, libra tin pumnii stransi! doamne ajuta!
galli a nins in bm?
galliciana spune:
| citat din mesajul lui brunadria buna, fete frumoase ... vad ca sunteti bine , optimiste ceea ce este foarte bine... monalisa, libra tin pumnii stransi! doamne ajuta! galli a nins in bm? ![]() |
da,brunica, a nins, asa, cat sa nu fie negru pe jos...
din partea mea, sa nu ninga deloc,
si sa fie cel putin peste 10 grade iarna!
astept inca o minune in viata mea!!!