Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Rezumat pt Dulcinica Mayan:
Ada si Ellyshor se euforizeaza cu VITEX si efectul il simt sotii lor.
Ada a taiat porcu'.
Mona si Libra vor veni, speram din toata inima, cu Bhcg-uri mari de tot, in urma FIV-urilor.
Babyblue, Sorinake si Simonia se pregatesc de IA luna aceasta.
Io si Amy am facut laparoscopie in nov. Ne refacem si o luam de la capat in ian.
Amy s-a recuperat la Viena, a atasat poze drept dovada.
Bruni, frantuzoaica, e o luptatoare, nu se lasa invinsa de un biet FIV ... Intentioneaza sa faca Revelionul in RO.
BlueFlower ne-a spus ca bb Alex nu e fan Banica si ne mai povesteste din cand in cand emotiile ei de viitoare mamica.
Lumy-3in1 e o graviduta ascultatoare, mananca bine, doarme mult ca sa creasca mari bebelusii din burtica.
Luminita s-a stabilit in Olanda, deci a devenit "consateana" cu tine.
Galli, cum o stii, harnicuta ca o albinuta: gateste de 3 ori/ zi, face piata si curatenie in fiecare zi; norocul ei ... si al nostru, mai ramane uneori fara apa/ gaze.
Danny se mandreste cu fetita ei dansatoare premianta si "munceste" sa-i ofere un fratior/ surioara.
AniG are blog interesant si foarte cuprinzator.
Micomic si Lylymar ne saluta foaaarte rarut dar noi ne bucuram de orice mic semn din partea lor.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

reiau cu adaugiri:

io,mai nou, merg in piata 1 data/sapt,mai nou, cu sef de plasa nu ies din casa sa nu cheltui, cand am de facut cumparaturi,ma zgarii pe ochi
stau langa calculator cea mai mare parte din timp, si nu prea fac mai nimic...sunt si dezordonata,pe deasupra! ceea ce se vede ffffffff clar!
lumy,3 in 1 mananca tot cam la 2 ore
seara, adoarme devreme!
luminita,maine pleaca spre holandia!
lyly, imediat aterizeaza si ea prin zona ta!!!
ani,danny,micomic, cam rarut pe la noi
pe prima pagina, am pus un site cu bucatareala, pt cine doreste
si cateva colinde, pt toti!!

nu mai stiu........m-am fastacit deja.....

aaaaaaaaaa, io tre sa mg la cj, sa vad de tratament de FIV

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Porcul si iepurele Nico,pai se poate,sa dezinformezi tu populatia...

Gata plec cu zambetul pe buze,esti delicioasa Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

galli wawww mai sunt locuri?
e restaurantul ala rustic? ma organizez si iti spun ! ar fi super , noi suntem 4! doi frantuzi si doua romancute ,cu tine trei romancute si cu al tau trei frantuzi merci de invitatie ! acuma punem tara la cale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Nico,
Un remember din asta e bun pentru toata lumea.
Nu eu nu m-am testat...promis, nu?
Mayan...doamne ce scumpete ai.
Judecand dupa diferenta dintre voi si Mr M te-a cam ajuns la inaltime domnisoara.
N-am inteles, a venit pentru forever sau e doar pentru sarbatori?
Ai grija, nu amana prea mult cu adusul definitiv.
A mea moata mi-a servit-o la fileu acum vro cativa ani...ca ea aici vrea doar in vizeta...ca ere prieteni acolo...etc.
Asa ca e cu bunicuta si cu tacsu....
Vorbim des , suntem f bune prietene, poate mai bune decat daca as fi cu ea zilnic...( asa mi-a declarat ).
Ea a ales romanica....sper sa ma intorc si eu intr-o buna zi.
Vreau la tara sa fac agricultura si sa beau lapte de vaca....
Nu dati cu prune.Stiu ca voi care sunteti pe acasa va intrebati cum e posibil...dar cere e prin strainataturi ma intelege mai bine. Mai ales ca seicul meu e mort dupa Romanica.
Avem pamantul luat deja...tre' sa facem o casuta si ceva planuri de business ca sa avem cu ce trai...
Va veni si asta cu aj lui DD.
Deci...no test pana maine la beta...
Oricum eu nu sunt optimista. Nu sunt ... ce sa-i fac?
pupi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana
ma duc sa vad ce mai pot face p-aci!

Da, ia vezi, nu s-au murdarit iar geamurile daca a nins putin ieri? Sigur ai sters bine praful? Mai bine il mai stergi odata. Daca n-ai apa sa bagi niste rufe la spalat, poate ar fi bine sa aspiri. Piata ai facut-o? Cine stie, poate vin gazele mai repede si sa fii gata de start...

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

geamul,ieri nu a fost decat cel de la buca!!
astealalte le mai las za zaca,nu mult, ca deh....
tot mie imi raman, nu le face nime...
in piata am fost sambata, nu mai merg....
ma duc as aschimb asternuturile.
si le pregatesc de spalat!
am niste camasi de-a lu tarzan,le pregatesc de spalat.
cartofi de curatat,pt un piure!
de fapt, NU AM CHEF DE NIMIC!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

galli wawww mai sunt locuri?
e restaurantul ala rustic? ma organizez si iti spun ! ar fi super , noi suntem 4! doi frantuzi si doua romancute ,cu tine trei romancute si cu al tau trei frantuzi merci de invitatie ! acuma punem tara la cale!

brunica, e un rest mic,micut, chiar langa catedrala!
iti trimit pm cu nr de tel de acasa, e gratuit, stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Prezenta si eu. Frumos rezumat, vorba Monei, e bun cate unul la un interval regulat sa ne improspatam memoriile ravasite .
Ma bucur ca ai aparut Mayan, mi-a fost dor de tine si de povestile picante cu prajituri, sex-shop-uri, pus piciorul in prag la dl. M si ocheade catre fosta .
Cat sta pitica si cum a ramas cu pirostriile?
Monicuto, tinem pumnii, main esa-ti iasa un BCH mare, sa fie Mosul darnic anul acesta.
Eu mai nou m-am facut creatza aseara, de fapt, un fel de spirale lungi, in fine. Cand o sa ma obisnuiesc cu noul meu look o sa-mi fac o poza sa va vedeti.
In rest, intrucat nu am chef de munca, navighez pe net si caut decoratiuni de Craciun origami, si deci, am o noua indeletnicire: fac globulete, stelute, ornamente din hartie. Pentru care am cumparat ieri lipici si hartie glace si aseara la 23 impleteam la hartiute de s-a crucit al meu domn D.
Mi-a parut rau ca nu am luat de la Viena un traforaj in miniatura, faceau austriecii din lemn niste ornamente superbe. La noi traforajul e vai de el, iti tai degetele. Nu m-a dus mintea. D radea de mine, cica imi face un atelier pe balcon, cu traforaj, imi ia si un mini-strung.
M-am dus cu capul, nu?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Porcul si iepurele Nico,pai se poate,sa dezinformezi tu populatia...

Gata plec cu zambetul pe buze,esti delicioasa Nico

Ada

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele.

Aduta, iepurasu' l-am pastrat pt mine.
Deliciul il faceti voi, fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, imi place faza cu "sef de plasa". Vrei sa-l faci sa se simta important, nu-i asa?

Amy, mi-am pus imaginatia la incercare si zau daca te vad cu creionu' de tamplar printre noile tale bucle, in halat din ala bluemarin sters si cu o ruleta in buzunaru' de la piept.

Mergi la inceput

nico-nasico, pardon, halatul poate fi si rosu!!!!!

sef de plasa macar din an in pasti, ca in rest, e usor de carat carutul pana la masina!
sa vada,macar aproximativ, cu ce greutati vin din piata!

Mergi la inceput