Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(53)
Raspunsuri - Pagina 10
Lumy_Clt spune:
Din ciclul....traim in Romania...
Ieri vazut film, dragutz, cinematograf cam neingrijit.....mda...
Mers sa mancam pizza in restaurantul preferat, in salonul de nefumatori... deh romanu .. dc tot nu mai erau locuri libere la fumatori...s-au asezat la salonul in care eram noi...si ghiciti.
au inceput sa fumeze...uffa..enervati de gestul lor, am anulat comanda si am cerut sa platim bauturile, ospatarul cam fara chef, n-a avut nici macar bunul simt sa intrebe de ce anulam
. Se duce la calculator.intre timp, apare o d-nsoara si ne intreaba din start...ce ne-a deranjat : nu-i asa ca va deranjeaza fumul de tigara? Woow ....... ii invita pe vecini "politicosi"
sa se afume la fumatori...
Mda.clar tb sa ne reprofilam in ceea ce priveste restaurantele
.
Ca la noi pe nicaierea...
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
guzelnico spune:
Si ati ramas in acelasi restaurant?!
Parerea mea este ca intrusii trebuiau "alungati"politicos, nu sa plecati voi. Mai ales daca este localul vostru preferat.
Ce film ati vazut?
luminita42 spune:
Buna fete,
zilele astea am muncit si eu prin casa, curatenie, spalat faianta, geamuri, am si vopsit pe ici pe colo cate o bucata de perete. ce mai, ne-am cam cocosat si eu si dumnealui. lu'fiica-mea i-am lasat propria camera sa si-o scuture. are camera plina de papitzoi de plush, ma enerveaza sa fac curatenie ca-s multe si marunte prin colturi etc, etc.acu s-a dus sa vizioneze pensiunea unde-si va face cainele revelionul. ![]()
Lumy interesanta povestea, e promitator totusi ca a aparut cineva sa faca dreptate in ultima clipa![]()
sunt obosita da'trebuie sa ma mobilizez sa primesc fetele diseara (trei bucati de surori+mamica!),cica sa ne zicem la revedere. tre sa dau si de mancare ca asa e la noi la olteni cand vii in vizita, dar le aranjez cu pui la rotisor de la supermarket+ cartofi la punga.
miercurea asta am avion, cred ca-i pe seara, am auzit ca se pune pe ninsoare. sper sa nu fie vreo intarzaiere, ca ne ingheata cururile pe la olandezi in aeroport, la astia trenurile nu circula noaptea ca sa ne duca in nord.:-(
Mona, Libra nu va mai stresati scumpelor, o sa fie cum vrea Dumnezeu. Va doresc mult noroc!..
Fetele va pup pe toate!
Mona40 spune:
Luminita,
Eu chiar nu sunt stresata de loc...
Sunt sigura ca nu-mi iese...deci ma abetivanesc de revelion...si apoi o iau de la capat.
In ce priveste plecarea si despartirile...eu te inteleg fff bine.
Cand am venit prima data in isr ...acum vreo 19 ani...tot in dec am plecat..pe un ger de crapau pietrele in bucuresti si berbatu de atunci avea 40 de grade temp...de l-am carat si pe el si pe cele doua valize de boarfe...unicele noastre bunuri.
Oricum faza buna a fost ca am ajuns aici si era chiar caldut afara.
Si apoi tot restul evident...cu integrarea etc...
Oricum despartirea e crunta.
Apoi ne-am intors de vreo 2 ori si iar am plecat..
Ce mai ...cu fundu'n 2 luntre...
Las ca nu-i rau...pe de o parte...ca este alternativa.
e mai naspa de cei care n-au incotro...
Oricum, sa nu o mai lungesc...
Big Hug de la mine si multa multa bafta...si aveti multa rabdare...
Multi ani cu sanatate si DD sa va aduca in anul care vine minunatul copilas atat de dorit.

galliciana spune:
hello,hello!
normal, o mica pauza!
m-am poticnit in bucatarie,
la ordine si curatenie,![]()
bineinteles!
de gatit,am gatit ieri!
lumi, iti doresc tot binele,sa fii tare!!!
si sa nu cumva sa indraznesti sa ne parasesti!!!![]()
![]()
![]()
sunt F SIGURA ca vei reusi,cat de repede!
si bb mult dorit,sa vina la fel de repede!
mona,libra,

sunt intoarsa pe dos,nu stiu de ce!
poate ,in general, grija zilei de maine!
cred ca asta ma macina! sigur!![]()
in fine! ma duc sa continui treaba!![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
sorinake spune:
buna, fetele! Va caut si voi tocmai pe pagina 10! Bravos natiune!
Eu incep sa-mi petrec concediul la munca! Mi-am luat concediu ca sa uit de toate si sa ma pregatesc linistita de IA, dar nu se poate dom'le! Dupa ce am luat concediu, s-a gasit si un coleg al meu care imi tinea locul sa-si ia si el! Azi ne-a chemat seful al mare pe amandoi!
amy2007 spune:
Sal gagici.Pun aici linkul cu Viena luminata feeric. Sa-mi ziceti daca merge. Va pupic pe toate. 
http://picasaweb.google.com/b.amy2007/CraciunViena2009?feat=directlink
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png