America (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Buflea, Luca de abia a facut 6 anisori. La hockey se duce o data pe saptamana, si de doua ori pe sapt. face patinaj si sticks and pucks.
Eu as cumpara pentru Alex casca, cotiere si protectoare de tibii, in cazul in care il loveste un copil la picioare.

Cum adica hochei, patinaj si sticks - astea sunt ore separate ?
Hmmm incep sa ma dezumflu - care e diferenta dintre cele 3 ?
Pai eu nu am timp sa-l duc de 3 ori pe saptamana, adica poate vorbesc prostii ca daca ma da afara am tot timpul din lume ...
Oricum merci - asa ma gandeam si eu - sa ii iau tibiile si casca, dar daca zici tu de coate, o sa-i iau si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ciuf, uita-te la review-uri, cica nu-i prea bun.
Recomandau Oregon Scientific globe, pare bun, are 4 stele si cica poti sa-l updatezi de pe net..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- ce sot norocos cu atatea cadouri
la mine soacra nu prea gateste , ceasuri are, ei ii plac papusile din portelan ,dar acum are prea multe si nu mai are spatiu pt ele.
poate ii cumpar si ei un catel,sa-si aduca aminte de mine in fiecare zi.

eu fac mere uscate la cuptor

Mergi la inceput

Copiii mei ca Marcu al Andradei - masinute nene, cu telecomanda, si roboti si TRANSFORMERE ... are Alex un wall-e din ala gen laptop cu tot feluld e jocuri academice, ne-a dat Lia asta vara un Leapfrog - a durat interesul max jumatate de zi. De aia i-am luat eu Transformaerul ala care cred ca ii vine pana la brau ... dar apropo, ieri pentru prima data a dat pe TV la un episod din asta cu Transformer - fetelor, e scary rau de tot - eu am dubii ca sunt pentru baieti de 5 ani.

Flaviei, pe langa papusi, ii plac puzzele - ea e studioasa familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buflea, lol, cred ca i-ai luat Devastator! :)) Asta a fost si dorinta lui Aidan asa ca soacra i-a luat ca a gasit "ieftin" la $46 de la $109 :)
Toata ziua imi bate capul cu el :))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Pumba, soacra ta parca ar fi a mea, cu deosebirea ca soacra-mii nu ii place NIMIC din, despre si de la A M E R I C A ...tara care impreuna cu nora i-au luat, miseleste, copilul din Romania. A ta traieste in Romania sau aici ?

In alta ordine de idei, tocmai mi-am informat barbatul ca MI-A / MI-AM cumparat cadoul de Craciun ... l-am bagat la contract pe 2 ani la comapnia de mobil si mi-am comandat un nou mobil - PINK .
Vorba lui Ruxi - acum cu maiestria care ma caracterizeaza, pot sa-l tavalesc si pe asta prin WC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Buflea, lol, cred ca i-ai luat Devastator! :)) Asta a fost si dorinta lui Aidan asa ca soacra i-a luat ca a gasit "ieftin" la $46 de la $109 :)
Toata ziua imi bate capul cu el :))

Bai, deja sunt neagra de invidie, eu am dat vreo $80 - am zis eu, sper sa faca si chores, sa-mi devasteze si mie praful din casa si mizeria de pe jos ...vise, vise

Mergi la inceput

Fetelor sunt "handel" rau de tot. Vreau a comand de pe Internet un cadou pentru cineva in Canada - si am incercat Amazon, ToysRUs, Walmart - nici unul nu livreaza acolo.
Am gasit apoi Amazon Canada ...care nu are jucarii - ce Dumnezeu, fac ceva gresit ? Cum se trimite o jucarie cadou in Canada, ca doar nu sunt la capatul lumii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Cica office party wear:
http://www.guardian.co.uk/money/gallery/2009/nov/17/christmas-work-party-wear?picture=355709593

daca as purta chestiile alea as fi EXTREM de populara a doua zi

Mai ales palaria din pene...eu am un party azi...posed ciorapi cu bulinute din imaginea doi (ioc basmalute la glezne).

In rest mineci lungi ca mi-e frig (decit cu Michelle Obama dai cu tunul in magazine sa gasesti rochii cu mineci...am cautat de-am innebunit) si high neckline (ca n-am boobs)!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

buflea- a mea zice ca nu vrea nimic,dar asteapta e aici.

la cat costa sa trimiti un pachet, mai bine faci tu o excursie si il duci la destinatie .

Mergi la inceput