Nou stil de viata (286)
Raspunsuri - Pagina 19

danielag spune:
Delia, io-s in zona, iau o cana de ceai de la tine si dau niste cozonac in schimb (a iesit bun, lumea s-a plans putin ca mergea mai dulce dar mie imi place si asa). In rest ma pregatesc sufleteste pentru saptamana viitoare, incep muncile direct cu faza finala a unui proiect mare si frumos. E mult de munca dar nu ma plang, ca-mi place ce fac.
Si noi am petrecut putin ieri, am fost la ai mei la masa. Si drept urmare a dezmatului culinar din ultimul timp mi-am dat termen pana pe 15 aprilie sa ajung la 56 de kg. Ar fi cam 5 kg de slabit, insa nu ma pot apuca de acum ca incepe nebunia cu proiectul unde sigur muncim cate 12-14 ore pe zi si n-am cum sa ma tin de vreo dieta.

dordia2000 spune:
Buna seara, buna seara....
Ce mai faceti??? Eu sunt ok, azi am terminat injectiile si aproape ca m-a lasat durerea de tot...dar mai continui cu augmentin pana la 5 zile si apoi ma opresc. Offf....cred ca ar fi bine sa scot amigdalele astea ca e a treia oara cand patesc asa ceva si...mai bine le scot.
Eu am mancat ca o scroafa de aceste sarbatori, adica din toate, dar Luni e ziua in care renunt la acest stil sper eu pentru multa vreme... O iau din nou cu WW si cu Apa cu lamaie si am vb cu Sor'mea Vio si de miercuri mergem si la sala. Nu se mai poate...de juma' de an eu tot intre 92 si 94 stau...Ma consider deja o delasatoare. Trebuie sa ma ambitionez si sa ma pun pe treaba. Asa ca...am declarat si ma voi tine de cuvant!
Va poop si merg sa pun ceva poze cu noi de sarbatori.
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

dordia2000 spune:
Enjoy...www.flickr.com/photos/25748689@N08/4238684270/in/set-72157623123836446/" target="_blank"> Poze cu noi de sarbatori...
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Delidana spune:
Salutare,
Iar a venit zapada, ninge asa de frumos...
Daniela, succes cu proiectul, daca ai timp poate ne mai intilnim.
Dordia, frumoase poze, ai niste copii tare draguti. Ma bucur ca te-ai hotarit sa te apuci de treaba.
M-am cintarit azi si spre bucuria mea se pare ca ma mentin la 67 kg. Ma asteptam sa fi pus macar 1 kg cu mesele astea de sarbatori dar se pare ca gimnastica pe care am facut-o acasa a dat roade, chiar daca in ultima vreme a fost mai pe sarite.
Mai stie cineva ceva de Vikinga? Cred ca a nascut pina acum....
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Happy_in_TO spune:
Bun gasit, fete dragi!
M-am reintors in grupul vostru cu ginduri mari de frumusete pentru Noul An... Sa fiti frumoase, sanatoase si sa aveti parte de realizari!
Astept cu sticla de samapnie in mina sa o pocnesc cind naste Vik, micuta Letitia se lasa asteptata. Nici nu ma mir, nici eu nu as iesi de la caldurica sa dau nasul cu vremea asta urita :))
Va pup pe fiecare in parte, nu am citit in ultima vreme asa ca nu sint la curent cu noutatile.
Cred ca ultimul mesaj pe care l-a scris a fost cind m-am dus sa iau catelusul, prin Februarie 2009. De atunci s-au intimplat lucruri nu prea placute pentru mine si m-am retras in carapace, nu am vrut sa refulez aici sa va incarc cu problemele mele.
In mare: am faost hartuita de administratora blocului pe nedrept din cauza lui Charlie, catelul, cu toate ca nu avea voie sa imi faca asta. Dar hartuiala nene, nu gluma, care m-a socat! Administratora, tot romanca, deci dublu soc! Pina la urma i-am dat in judecata compania, ei nu au vrut sa mearga la judecata cu mine si mi-au oferit o mie de dolari recompensa. Intre timp imi gasisem o casuta pentru mine si pentru fete, am luat-o direct de la banca, prin licitatie. Si m-am mutat in Noiembrie dupa ce am vopsit-o singura cu unchiul meu, am pus-o la punct si am decorat camerele fetelor. A fost o munca de titan pentru mine dar a meritat tot efortul, ma simt mindra de mine ca mi-am impins iarasi hotarele rezistentei. :))
Bunica mea s-a dus pe 8 Martie, in somn. Mi-e dor de ea dar realizez ca a fost vremea ei sa se duca. Avea 93 de ani si era sanatoasa pentru virsta ei. Nu a bolit deloc, a murit linistita in somn, in patul ei.
In ultima saptamina a lui August am fost la DR. Poon, cu trimitere de la doctora mea. Am inceput de la 103 kg si urmind programul lui am ajuns in 8 saptamini sa dau joc 13 kg (10%) care a fost targetul initial. Apoi m-am luat cu munca si sarbatorile si nu m-am mai dus. Am mai slabit 3 kg asa singura pe care le-am pus inapoi de sarbatori :((
Reteta lui DR. Poon este simpla: fara carbohidranti de nici un fel, zero! Nu zahar, nu sare, deloc! Proteine la liber: oua (dar nu prea multe galbenusuri), peste, carne de orice fel dar nu grasa, pregatita oricum dar nu prajita, salata multa, legume (de preferinta alea verzi), piine Wassa, doua la masa, apa cacalau, toata ziua pina pipi are o culoare de galben deschis (daca este prea deschis, stop cu apa), cafea cu cream in loc de lapte, ceai de plante.
Pe 8 Ianuarie mi-am facut din nou programare, cu gindul sa ma tin de data asta! O sa fie suparat pe mine, stiu sigur, dar imi trebuie in dus rece! La mine o sa fie prima abatere. De obicei ai voie la doua abateri, la a treia nu te mai primeste chinezu'...
Ce mi-a placut la programul lui: am ars frumos grasimea de pe mine. Parca era liposuction, nu alta. Burta plata, soldurile frumos modelate, m-am simtit plina de energie si sanatoasa tun! Tenul mi s-a curatat si luminat vizibil.
Deci si prin urmare :)) va rog spasita sa ma puneti pe lista si sa dati cu batul in mine fara mila! Am 92 kg offff....

Sabina spune:
Happy,bone-i revenit, puup.
super dieta..exact asta trebuie sa tin eu la cortizonu pe care il iau:)
ia spune-mi, ce a spus de cantitati?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

Delidana spune:
Buna,
Happy, bine ai revenit! Felicitari pentru mutatul in casuta cea noua si pentru scaderea in greutate. Esti pe drumul cel bun.
Carmen, ti-am trimis un pm. Surpriza.
Ma duc sa mai citesc ceva. Am inceput al doilea volum din Papillon, o carte care imi place foate mult.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

danielag spune:
Happy, bine ai revenit! Felicitari pentru scaderea in greutate si mult spor sa dai jos cat mai mult anul asta! Regimul mi se pare ok, e cam ce am urmat si eu. Nu stiam amanuntul cu limita pentru bautul apei
, dar pare sa aibe sens. In legatura cu Vik, si eu ii fac galerie de pe margine!
Delia, multam pentru urarile pentru proiect si iti urez spor si tie la invatat . Eu plec din Bucuresti si ma intorc dupa jumatatea lunii, probabil tu intri in sesiune atunci, dar ne putem vedea dupa ce trece iuresul, si la mine, si la tine. Am citit de o ceainarie-librarie de carte frantzuzeasca C'arthe si poate mergem sa testam ceaiuri si carti (cafeneaua mea preferata de la Universitate au transformat-o in pub irlandez
).
Daniela

Happy_in_TO spune:
Delidana, Sabina, multumesc!
Sabina, cantitatile sint nelimitate la proteine. Prima faza este mai restrictiva, deci nu tu fructe, nu iaurt, nu brinza, nu cascaval... Numai oua, carne, legume verzi (au f. putin carbohiranti), piine Wassa, cafea fara lapte, daca vrei poti adauga creme dar numai un pic, bomboane cu indulcitori, fara zahar, o patratica de ciocolata amara daca iti place. Cam atit..
In loc de sare am folosit fel de fel de arome din plante uscate dar fara adaos de sare in el, ceva ca Mrs. Dash care se gasesc aici. Au diferite variante asa ca le-am tot luat pe rind, sa nu ma plictisesc.
Am mincat multa salata de spanac pentru fier, luam cite o cutie mare si o terminam in doua trei zile!
Am folosit lamiie multa pentru salate si chiar stors pe carnea de pui sau peste.
Totusi tu nu incerca chiar atit de drastic, mie mi s-au facut analize inainte de a incepe si la fiecare vizita iarasi analiza urinii, pulsul si tensiunea. Mi-a scazut colesterolul si zaharul din singe, deci mie mi-a priit bine. Vorbeste cu doctorul tau inainte de a incepe orice dieta. Eu zic sa iei asa, in mare, cite o idee si sa modelezi dupa gustul tau.
Eu incep din nou, in stil spartan:
Dmineata: cafea turceasca fara zahar, o bucata de Wassa, doua oua fierte moi si cremoase.
Prinz: Pastai verzi trase in tigaie cu un pic de ulei de masline si usturoi mult, patrunjel. Doua piini Wassa. Apa, apa, apa...
Cina: o sala mare de tot de spanac si castraveti, o pulpa de pui la rotisor (mai am de ieri) fara pielita.
Dordia, ne luam de mina si o luam asa, la vale, amindoua?

Mik spune:
Alyssa, ce bine imi pare ca te-ai intors printre noi.
Eu m-am cintarit am 32 kg in plus din cauza vacantei si a sarbatorilor. De miine ma duc la job si sper sa nu sz lase si acolo cu prajituerle si alte aiureli. Imi pleaca copii din nou la mare, caci incep scoala pe 11.
O duminica placuta in continuare !