Aradence DC...! (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus si cateva poze incepand de aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA aoleu taman de la Cicir ti-a venit manichiurista? Am vizionat si pozele cu vedeta

N-ati fost cu copiii la targul de Craciun de la Expo? Noi am dus-o pe Diana deja de doua ori ca-s toboganele gonflabile iar in zona,nu de alta ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioiiiii ce zi plina am avut Am fost doua ture la sanius Prima tura am fost aici la noi pe mal...a fost fain, apoi am mers pana la Selgros, unde m-a prins ninsoarea asta si abia abia am reusit sa ajung...mama ce greu e sa conduci pe ninsoare , da Doamne multam m-am descurcat bine
Pe la 8 si ceva au venit nasii dupa noi si ne-am dus la niste prieteni sa ne dam cu sania ...acolo ne-au asteptat inca vreo 10 pers Am alinia saniutele si...ghici am mers in lant trasi de masina SUPER ...mi-era dor...lu Raul i s-a facut frica, asa ca la prima oprire l-am urcat in masina cu nasu ...apoi au urmat cateva spalaturi de alea nasoale...de astea chiar nu mi-a fost dor
A fost o zi super faina. acum sunt franta de oboseala.
Noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Moni, ii o prietena de-a noastra si era in oras. Nu a venit special pentru mine, de obicei merg eu la ea.
N-am fost la Expo, am avut o tentativa...

Clau, parca mi dor si mie de sanius , dar nu asa mult incat sa si merg . (deocamdata) Probabil voi merge zilele urmatoare la tara, mergem acolo de Craciun. Mi-am amintit ce "spalaturi" primeam iarna la scoala, brrr...nici nu ieseam in pauza de multe ori...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU ce fain ... doar ca io-s friguroasa rau pentru asa ceva - babeta ce mai.Si cand eram mica ma dadeam de dimineata pana seara cu sania la tara
ALINA ce fain ca mergi la tara de Craciun - asa imi petreceam si eu pe vremuri pe-acolo toate sarbatorile

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Hello, ce faceti, sunteti la sanius?
Ati impodobit bradul? Noi nu inca, cred ca in seara asta.
Eu sunt libera luni si marti, apoi lucrez miercuri si joi. Dupa ce ies de la lucru plecam la Bihor, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Eu nu sunt la sanius. Ale iar tuseste, are nasul infundat asa ca stam la caldurica. Sa vina o data primavara si ii scot nenorocotii astia e polipi care ne fac atatea necazuri. Am iesit eu singura afara de nebuna si m-am bagat prin zapada cea mai mare. Nici nu am cu cine o lasa pe Ale ca sa ies eu cu sotul afara sa ne bulgarim un pic.

Eu ma gandeam la meniul de Craciun acum, ca pana acum nu am avut timp.As vrea sa fac o praji cu crema , un pic mau deosebita dar nu stiu.MAi bantui pe DC poate gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana11, asa sensibila e Ale?

Alina, nici noi nu am facut pomul, inca nu avem pom, trebe sa il duca Sorin de la Sebis.
Eu am vrut sa merg azi la bunicamea, dar cu vremea asta nu m-am mai dus.

Azi am facut mancare, am strans hainele de la uscat si alte cele prin casa.

Ada, cum a fost cheful? Noua nu ne-a mai facut petreccere, ne-a dat bani insa , care nu au picat rau la buzunar.

Clau, ce fain ca v-ati distrat la sanius. Si mie mi-e dor de vremurile de altadata.

Gabi pe unde ai disparut?

Alina.a, arati bestial, si se vede ca v-ati distrat tare bine. Cum e Eli? Au aparut ceva bube de varicela sau ati scapat?

Ildi, CristinaM, Niko, Ducky, Alina33, GabiB, Cristale, Lu-ana, Relusha????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Da, Flavia asa sensibila e Ale de cand a inceput gradinita si fata de anul trecut, anul asta a mers bine la gradi, 2 luni continuu, o realizare pentru noi.Nu ne confruntam cu probleme deosebie, gen pneumonii,asa cum am eu o cunostinta, dar rosu in gat cu nas infundat permanent la greu.

Bradul nostru sta pe balcon, in Ajun il impodobim noi de obicei. Anul acesta nu cred ca mai vine Mosul in persoana, ci o sa puna numai darurile sub brad, pentru ca Ale ne-a zis ca de fapt Mosul care vine la copii nu este cel adevarat ci este un om ce poarta o masca, si ca cel de la gradi nu avea manusi albe si pantalonii erau negri si purta masca.

Eu lucrez pana in 24 si nu stiu cand o sa fac si mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va invit la sanius, la noi pe mal...e nebunie mare aici Ce fain ne-am distrat si azi. AM ajuns acasa inghetati, pur si simplu aveam pantalonii inghetati Da nu-i bai, bine ca ne putem si noi bucura de zapada!

Diana11, multa sanatate lu Ale

Nici noi nu avem brad, maine vreau sa merg sa cumpar...sa vedem ce gasesc...chiar asa, ce preturi sunt la brazi?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput