Aradence DC...! (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

[teal]Alina pi cuvant ca nu era cand am scris eu mesajul.

Bey fetele daca nu va aratati prin zona eu ma mut la moldovence.[/teal]

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Prezenta ... uite ma arat nu risc sa ti pierdim

N-am nimic interesant de zis,iaca m-am apucat de acte ca se adunara maldar dupa ce cca 3 saptamani n-am pus mana Diana si-a reluat gradi de ieri si e tot cam obraznicuta, iar Tudor a avut roseola.Gangureste de zor,are chef de joaca,a crescut si cam vrea tot mai multa atentie.Doarme bine,mananca bine - chiar i-am dat mai inainte niste piure de fructe deja.Peste o saptamana implineste 5 luni deja!
Mi-ar placea sa ne intalnim cat mai multe la un loc de joaca ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, cred ca io-s cea mai prezenta pe-aici in ultimul timp.

Moni, noi n-am inceput gradinita pana luni ca in decembrie am luat vacanta mai tarziu ca voi cu o saptamana. Abia astept si eu sa inceapa. Si Ade ii cam obraznica de cand e in vacanta.
Wow, deja 5 luni?? Ce repede trece timpul!

Eu am fost dupa masa la lucru si am venit tare plouata, am avut multi pacienti, dar cred ca si vremea asta m-a molesit, plus am si "rusii" pe cap.

Hei, v-am intrebat ceva... Va vaccinati impotriva gripei porcine????

Ioana, tu te-ai vaccinat?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA la noi s-a vaccinat socru-meu (79 ani) ca e bolnav cronic,nici nu cred ca l-au intrebat la dispensar de vrea ori ba . Oricum e surd bocna

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani! Un An Nou imbelsugat si cu multa sanatate va doresc!

Alina, parintii mei s-au vaccinat AH1N1, eu m-am vaccinat ieri si Adi se vaccineaza azi. Eu sunt expusa la scoala, in spitale, pe unde mai facem practica, Adi are astm bronsic alergic si ii este frica ...
Parintii mei nu au avut reactii secundare la vaccin in afara de durere la locul intepaturii, la fel si eu.
Si eu vreau intalnire!

Miha, nu ne lasa!

V-am pupat!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Ioana, si celorlalti Ioni si Ioane inclusiv dariuca mea. Sa ne traiti cu totii si sa fiti fericiti.

Na, bine daca insistati atat nu mai plec

Alina eu nu m-am vaccinat si nici nu ma vaccinez. Eu sunt din principiu impotriva tuturor vaccinurilor astea nou aparute. Din ce am vazut eu toti cei care au decedat de gripa porceasca aveau ori organisme bolnave de multe alte cele, ori au tratat boala cu indiferenta. La tine e alta situatie, intr-adevar esti expusa la cabinet. Nu stiu ce sa zic.

Moni, waw ce a crescut Tudor. Nu-mi vine sa cred ca deja ii dai papica.

Maria Rubi la multi ani si voua. Ai decis unde-i tii ziua Marei?

Vineri seara ce parere aveti? de pe la 18?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani si An Nou fericit tuturor!

La multi ani Ioanelor si Ionilor! Si multumesc si eu de urari!

Alinush eu nu m-am vaccinat contra AH1N1 cu toate ca sunt expusa la maxim(chiar azi-noapte am transportat un pacient suspectat de gripa noua). Dar nu am incredere in vaccinurile nou-aparute, asa ca prefer sa nu le testez pe mine(consider ca sunt prea putin testate).

In rest nimic nou....
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
La multi ani si scumpei mele Ioana

Mergi la inceput

LA MULTI IOANA SI CELORLALTI IONI ,IOANE SI DERIVATE!

PS vinerea asta eu nu pot,e ziua prietenei mele si mergem la ei; iar sambata avem noi musafiri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana si Ioan

Nici eu nu pot vinerea asta...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, Ioana, exact asta era motivul pentru care n-am facut vaccinul pana acum (putin testat)... dar in ultimul timp au fost cazuri de decese si pacientii nu avea boli cronice. Nu stiu nici eu cum ii mai bine...eu azi m-am vaccinat. Eu nu ma vaccinam de obicei nici pentru gripa sezoniera...

La multi ani Ioana pufy, Ioana de Gabi, Daria-Ioana, Melania-Ioana, Oana mea, Alexandra-Ioana de Diana11, Glad-Ioan, Bogdan-Ioan!

Eu as fi de acord sa ne intalnim maine seara...cum hotarati...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput