Aradence DC...! (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

io-s prin zona, da nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va spun de pe acum:

CRACIUN FERICIT!

Gabi, si eu am avut ieri un soc cand am ajuns la casa...mi-a picat fata cand am auzit ca las toate bonurile Da toate si ale mele si ale lu Clau si cosu nu era plin...mult m-au costat jucariile, dar bine ca o parte din bani ii recuperez pentru ca a trebuit sa iau cadouri pentru toata lumea (socrii, surori, etc)...pe mine m-au insarcinat cu asta
SIgur nu poti plati cheltuielile cu bonurile, dar daca ai vreo cunostinta care are a;limentara ti le schimba in bani.

Flavia, ce fain de tine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va doresc din suflet sarbatori linistite, alaturi de cei dragi voua, multa sanatate, iubire, intelegere, cam tot ce imi doresc si mie.

Craciun Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

un craciun fericit si implinit alaturi de cei dragi!

ioana tare draguti pufisorii tai!
flavia eli nu a facut inca varicela,z21 de la contact e duminica dar nu cred sa mai faca.imi pare rau ca esti la lucru...
carmen sa stapaniti sanatosi masinutza!si noi ne gandeam la ceva mai mare cand eram ...
multumesc de complimente vizavi de party,a fost fff fain,colegii sotului investesc destul timp in organizarea ei,e evenimentul anului....
tuturor!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Craciun fericit!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

ALINA 33
Cristina Rubi
Chair Alina.a! Am vazut si eu pozele de la petrecere! Superbe!Cele cu pistolul mi-au placut cel mai tare! Ai arata suer in costumul ce Charlie'a Angel iar sotul tau a fost super flower-power
No sa va povestesc cum a fost la primarie...nu a mers sonorizarea prin urmare nu au dansat , au colindat vreo 2 colinde , s-au spus vreo 2 poezii , au primit cate un pachetel minuscul si cam atat. saracii copii...i-am dus la repetitii la gradi cu 3 ore inainte...
Craciun fercit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

[green]Craciun fericit tuturor[green]!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata lui Craciun!
Eu am suruburi in cap. Am avut colindatori pana la ora 3. Au cantat cu chitarele, a fost super fain. Ne-a colindat si familia Susu.
Copiii s-au bucurat foarte tare de cadourile care le-au gasit sub brad aseara. Anul asta nu l-am mai prins pe Mosul in persoana ca am fost plecati de acasa. Acum sunt nerabdatori sa mergem la bunici ca au si acolo sub brad ceva.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Primiti o urare intarziata? Craciun fericit alaturi de familiile voastre! Sper ca a fost Mosul darnic anul asta, chiar daca e criza...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Craciun Fericit!
La multi ani Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Neatza fetele.N-am apucat sa va mai scriu aseaera ca s-a trezit Maia plangand sip m-am dus la ea sa o potolesc.Cred ca visase urat.upa ce a adormit Maia s-a trezit Bogdi si nu m-am mai putut dezlipi de langa el.Noi tot pe la zile onomastice in ultima vreme, la petrecerea de Craciun la o prietena in 24...
?////
Na iara nu mai pot scrie de nazdravanul de Bodi care tzopaie la mine pe genunchi.
Amuzanta poezie Miha si impresionant mesajul ca de obicei

Mergi la inceput