impachetare bagaje!?

impachetare bagaje!? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Stiu ca era un subiect pe aici pe undeva despre cum sa impachetezi bagajele cand pleci...noi ne mutam din tara si vreau niste solutii practice. De exemplu, cartile nu merg nici in saci-sunt prea grei, in cutii mici nu incap ca lumea, in sacose se umplu de praf...deci, care e solutia?

"Trust no one!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Pentru carti, tot cutiile sunt solutia. Eu le-am folosit pe cele mai marisoare (de tipul ambalaj de aragaz, frigider). Avantajul este ca le poti pastra ordinea, sunt mai usor de rearanjat apoi. Iti recomand sa le si legi cu sfoara pe pachete, eventual si cu biletele - altfel la despachetat este criminal.
Eu tot asa pastrez o serie de carti de care am nevoie mai rar - nu mai am loc de ele, si le tin in cutii etichetate intr-o debara. De doua ori pe an le aspir/sterg, si pun in cutii ceva impotriva moliilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

1. etichete clare pe fiecare cutie/sac!

in rest fiecare se muta cu ce are:-) acuma pe frigul asta te muti?

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Cum zice si deus, cel mai important e sa stii ce-i in fiecare cutie/geamantan, relativ detaliat.
Cartile: in cutii
Nu pune toate articolele de acelasi fel in acelasi loc: adica nu toti pantofii intr-un geamantan si toate cizmele in altul. Asta e valabil in cazul ca folositi avionul.
La fel, daca mergeti cu avionul alege foarte bine ce iei: mai degraba lucruri de cate iti este drag si care nu sunt neaparat practice decat farfurii, tacamuri, oale, etc care atarna greu si nu costa o avere nicaieri.
A..si gandeste-te ca o sa mai ai ocazia sa-ti iei din lucruri si cand mai vii in vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Multumesc pentru tipsuri, fetele!Nu vom merge cu aionul, ci cu masina, dar pana gasesc o chirie banuiesc ca vom sta la hotel si nu vreau sa car tot felul de bagaje dupa mine. Eu ma gandeam sa iau haine-nu stiu cat de scumpe sunt in Franta, sa iau cartile in romana fara de care nu o sa pot trai, nu stiu daca are rost sa iau cosmetice gen sampoane, deodorante, parfumuri, cratiti din astea, vesela nu cred ca iau, sigur gasesc acolo...nu stiu daca sa iau electrocasnicele astea gen fier de calcat, filtrul de cafea, uscator de par? problema cea mare sunt cartile pentru ca sunt grele, mari, nici nu mai merge sa le leg cu sfoara cum vroiam initial, ca deja azi a nins...
Oricum trebuie etichetat totul, asta obligatoriu!
P.s. Deus, imi place mult site-ul tau, deazi.ro! felicitari!

Mergi la inceput