dureri de burtica

dureri de burtica | Autor: irina_is

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor. De vreo jumatate de an, fetita mea de 4 ani se plange relativ des de dureri de burtica. A avut si doua episoade, la interval de 2, luni de dureri puternice si a vomat numai un lichid galben.In ambele cazuri medicul mi-a spus ca nu i-a priit un aliment. I-am facut echografie si se pare ca are colecist cu perete gros.Nenumaratele analize coproparazitologice, i-au iesit negative.Dupa ce a vomat ultima oara, adica cam acum vreo 3 saptamani, am inceput sa ii dau Helmiflores si am fost f atenta la alimentatie. Nu s-a mai plans de dureri pana azi.Nu stiu daca are vreo legatura, dar este in a-4-a zi de pauza de Helmiflores.Maine o sa ma duc sa o vada si un pediatru.Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o sugestie...Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Irina e posibila giardia, chiar daca coproparazitologicul a iesit negativ, am inteles ca nu iese mereu la analiza. Oricum continua cu helmiflores, cu atat mai mult cu cat se vad rezultate. Colecistul probabil asa s-a nascut cu el, nu cred ca el e cauza, sau investigheaza daca functioneaza corect. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_is spune:

Se poate sa fie giardia si fara alte simptome? Are scaune tari, ia in greutate, mananca bine. Antigen (sper ca asa se cheama) giardia din sange e suta la suta sigur? Ma gandesc sa i-l fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

se poate giardia fara simptome.
din cate stiu antigen giardia este f sigur.
nu strica sa i-l faci, mai ales ca nu e f scump. in jur de 35 de lei.

edit: eu i-am facut antigen giardia tot din caca. la medlife.
exista si din sange?

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si Dudu a avut cateva episoade de acest gen. De regula, la el s-au suprapus cu alte viroze, cu febra. Analizele de giardia (inclusiv antigen) au iesit negative. Stiti cumva daca este posibil sa fie semne de apendicita la aceasta varsta (3 ani)?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Se poate.Se plange si ca il doare piciorul drept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_is

Se poate.Se plange si ca il doare piciorul drept?

Fetita mea se plange de dureri de picior drept...doctorita noastra a zis sa stau linistita...mie mi se pare extrem de ciudat, aceste dureri reaparand din cand in cand, dar deja se plange de vreo 2-3 ani, o data la cateva luni, intotdeauna seara...in plus, la fel aproximativ aceleasi simptome descrise mai sus, durerea de burta, semne de paraziti intestinali(analize bune), le are si ea, suprapuse pe varii viroze(inclusiv acum e racita, are febra si concomitent mi se plange ca o doare burta si gatul...si piciorul, evident)...imi dati si mie o lamurire? Ca e tare ciudat...

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Irina, Dudu nu se plange de durere in piciorul drept, si nici nu localizeaza foarte precis durerea pe o anumita parte.

Florina, voi ati facut pana acum ceva investigatii mai specifice?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

A avut si Malina perioade in care se plangea de dureri de picioare. Cica sunt dureri de crestere.Pe mine ma termina cu durerile de burtica. I-am facut si testul antigen pt Giardia si a iesit negativ.I-am facut si analizele la sange si au iesit bune. A trecut medicul ei pe la noi acum cateva zile si s-a uitat in gat, a ascultat-o la plamani, si cand i-am zis ca s-a plans iar de dureri de burtica, a dat din mana a lehamite si a zis ca nu-i nimic. Am inceput de azi a doua cura de helmiflores dupa pauza de 10 zile. Dimineata la prima ora a zis iar ca o doare burtica.

Mergi la inceput

Adriana, am uitat sa iti zic ca mie mi-a zis medicul ca sunt dureri de crestere dupa ce i-am facut analize si i-au iesit valori normale la ASLO, CRP si VSH, parca.

Mergi la inceput