Fata mea isi doreste de la Mos Craciun o punga cu jeleuri "fara coloranti" (precizeaza de fiecare data) si un soricel cu cheita. Jeleurile stiu de unde le iau - sunt h a r i b o ursuleti, ca a mai primit si anul trecut, de Craciun , da' ce ma fac cu soricelul cu cheita?!
In Cluj, inca n-am gasit in Cora, Carrefour - ce sa mai zic de magazinele de jucarii!... Am vazut unul pe net, intr-un magazin pentru animale de companie - soricelul e 10 Ron, valoarea minima a cumparaturilor fiind 80 RON, pe site-ul respectiv. Eu n-am nici un animal de companie, ce sa cumpar de ceilalti 70 RON?!...
... Asa ca va rog frumos sa-mi dati de veste daca vedeti pe undeva, in drumurile voastre, jucarie soricel cu cheita (mai probabil prin magazinele pentru animale sau prin cele chinezesti, ma gandesc)!
Stie de jucarie din asta din povestile mele despre cum venea Mos Craciun la gradinita mea si unii copii primeau iepuras cu cheita, altii primeau broscuta cu cheita. I-am povestit ca sa nu se mai teama atat de momentul in care vine Mos Craciun la gradi - acum nu se mai teme!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)