In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

laura, imi pare tare rau ca trebuie sa te chinui si tu atat cu Maya.saracuta de ea, ce rau trebuie sa-i fie.eu o cred, caci si eu ma simt la fel, nici acum nu mi-am revenit complet.si nenorocitele astea de viroze seara se manifesta si mai urat. fata sa se faca repede bine.am vazut ca si Mihi e la fel de terminata.te cred ca ti-e foarte greu s-o stii asa acasa, mai ales ca am inteles ca lucrezi.ne rugam sa treaca repede si sa va gaseasca sarbatorile sanatosi si fericiti.parca trebuia sa va intalniti azi la Aida, banuiesc ca nu mai mergeti daca Mayei ii e rau.ce as vrea sa vad si eu foca micuta, ma tot uit la pozele puse de Aida..

andanii, gabirus, pisicuta, giova, multumesc pt gandurile bune, poate se iveste un prilej alta data sa ne vedem.
dorina, cu tine n-am apucat sa vb inca, mersi pt mesajul de bun venit.vad ca ai si tu doi puiuti tare frumosi, sa te bucuri de ei in pace.

Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Un gand bun pentru bolnavi!

Numai atat in seara asta, ca m-a epuizat killareala de azi de la dintar. Dar cel tarziu luni sunt gata, iuhuuuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.dropshots.com/Edi_Marco#" target="_blank">POZEEEE SERBARE!!!

Maya, Mihi insanatosire grabnica. of..pacatoasa e viroza asta.
Dorina .
Gabi lasa ca cine va fii bella pe urma?

daca toate va intalniti duminica vad si eu cum fac sa ajung. stabiliti ora si locatia! sincer nu as vrea Giovanna

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

giova, ce dulci sunt prichindeii tai, mor de dragul lor, mai ales ca noi n-am avut serbare de craciunul asta.costumele au fost superbe (din-ala de iepure alb aveam si noi), iar poza lui edi cu cornitele de ren e bestiala.pe bune, eu as trimite-o la vreo revista.
si seamana cu tine leiti...mai ales edi.sunteti o familie tare frumoasa.mi-a placut mult si costumul doamnei.

Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna seara fetele
cristina ma bucur ca nu e nimic din ce s-a banuit la inimoara lui denis.sper sa rezolvati cat mai curand si bine si celelalte probleme.
mihi raga, sanatate multa si tie si piticilor
laura ce sa mai spun...te cred ca te doare sa vezi fata bolnavioara atata...iti doresc rabdare multa si putere, iar printesei muuulta sanatate draguta de ea.
claudia ce ti-ai tatuat?ochii, buze?is tare curioasa cum iti sta si cum arata.sigur esti superba
gabi sper ca e mai bn lucas.
mai fetele eu in we nu prea pot ca mii liber sotul si de obicei cand pica we liber iesim si noi cu copii sau petrecem in fam, acu ca e si sora mea cu ai ei si mai mult...
doar maine as mai avea liber.
insa dupa sarbatori sigur vom avea toate muuult timp liber nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

giova faina tare serbarea si turturele
dana ms mult.timo e ok, un nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am fost trasa de urechi ca se gata capitolul asa ca avem unul nou numai pun linkul il gasiti voi, ma uit la pozele lui turturel imediat
Somn usor fete dragi si bune deci va mobilizati duminica da?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna.
Io n-am somn si incarc pozele de la serbarea bubulynei.
Mai dupa ce i-am dat sa pape la bubu parca i-am luat tusea,i-am dat si tratamentul a fost ok amu 15 min iar o apucat-o....da ma bucur ca macar o putut sa pape un blid de supa de legume facuta de mama si acum seara juma de bucata de strudel cu dovleac ooofff iubita lu' mami poate se odihneste mai bine la noapte.

Revi dupa ce mis gata cu pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Daca e de duminica seara poate ajung cumva si eu numa fara bubu....vad eu cu cine apuc sa o las.
Hai ca inchid io capitolul asta si poftiti la cel nou deschis de coana "BELLA"

Capitol inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Buna dimineata Banat,

Am intrat sa va dau cateva informatii.
Daca va reinoiti politele RCA va dau cateva preturi de pe piata
Am selectata cele mai ieftine.
Tarife RCA pe 2010 pe 12 luni :
sub 1200cmc 330 RON
intre 1201-1400cmc 330 RON
intre 1401-1600cmc 450 RON
intre 1601-1800cmc 570 RON
intre 1801-2000cmc 630 RON
peste 2000cmc 678 RON

La aceste tarife se adauga 5% reducere daca nu au fost daune pe anul anterior si majorari in functie de numarul daunelor.
Tarifele sunt valabile pentru persoane fizice.
Din 2010 intra si obligativitatea asigurarilor de locuinte,se vor aplica amenzi foarte mari pentru cei care nu si le incheie.

Va doresc Craciun Fericit!!!!

Mergi la inceput