In Banat la noi acasa (15) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
gonghy spune:
Buna dimiiiii..........
Ce superb e afara...totul aaaaaalb...
Voiam sa merg sa cumpar sanie da pot sa merg fara ??? NU!
Amu sotzu s-o trezit ca tre sa verifice antigelul si sa ia alta baterie noua la Cielica noastra ca asta ce o avem o imbatranit deci de plecare nici vorba,vorba cuiva de pe aici frigideru e bun de dat la Playboy....habar n-am ce sa mai fac de haleala....
Asara ne culcaram la ora 22.20 si am dormit pana pe la 8.15 da tot parca mi somn denuma,parca am ceata pe ochi.
Cristina eu din cate am auzit poti lasa oricand ce ai acolo la locul special pentru ca nu le ia nimeni iar cand vine Ioana sau cealalta fata o sa le ia ele la plecare.
DD sa fie cu voi astazi si sa vi cu vesti cat mai bune.
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 ........i-am promis la mama ca ii fac tiramisu....... ..........Laura imi pare rau de Maya,de aia zicea ea ca si Kara de altfel ca au buba la gurita ![]() ![]() |
Meeeyyyy cuscra sa opresti si la mandea o feliutza de tira' ca ala de ieri fuuuuu
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Ioana toata noaptea am visat cum tin in brate voinicul tau mic,scumpuletz si drag si cum radea la mine
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](bebic.gif)
![](batutincap.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Ma tirez sa fac paturile si bag ceva
![](curat2.gif)
![](curat2.gif)
Revin diseara cand vin de la work
![](la revedere.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Fetelor n-am disparut da am de lucru de nu-mi vad capul, nici sa respir nu mai am timp .... parca au intrat clipele in sac
ieri am fost ocupata cu copii (cand spun copii ma refer la cioara cu partenera)... cu dansul ... curatenie , mancare, musafiri .... of of si mai mai
imi place zapada de mor ieri fost copii la bulgarit si eu le-am facut pizza .... am zis ca sarbatorim trecerea in alta clasa la dans .... deocamdata se si conduce bine
mai vedem cand va ingheta calumea cum o fi .... funy oricum
fetelor sunteti toate tare dragute, nu am timp sa va iau pe rand, din pacate,da-s hapy ca in sfarsit v-am vazut .... offff da ce m-ati complimentat voi pe mine nu merit atatea complimente
serios, sunteti voi foarte dragute .... chiar miro ???? chiar asa ti-ai imaginat ca-s ????
si tu claudia ????
o zi buna sa aveti ... va pup
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
... da fetelor , intalniri mai dese , asta daca ne mai primiti si pe noi
Cat despre faza cu gabi a fost tare si ne-am distrat copios
o zi buna sa aveti
Giova spune:
Neatza!
acum m-am trezit si eu.
am avut o noaPTE incredibila...din cauza de Marco.
Cred ca nu a fost o idee buna cu spatiul de joaca, mi-a tusit la greu azi noapte si s-a tot trezit plangand.
la ora 9 mergea cu tat-su' la gradi, iar eu luam somn cu bebe strumf. ne-am trezit acum.
Mi-e mila ca l-am dus la gradi, dar maine e serbarea si musai sa mai repete. cu toate ca stie cele 2 poezioare de 4 versuri. la 2 ani a avut mai mult de invatat, dar acum din criza de timp....ed. asta le-a dat ceva scurt, fara poezii in engleza, doar cantece.
revin dupa ce schimb una bucata mofturos si dupa ce descarc pozele.
Claudia cand vedem pozele? hai ca vreau sa ma vad pe tobogan!!!
Aida facem mama intalniri, sa treaca si sarbatorile astea si o comitem. gasca, revin cand pot.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
digutix spune:
salutare fetele
noi acus plecam pe undeva la sanius.astept sa se trezeasca piticul.
aida nici nu se pune problema, cum sa nu primim.
mai fetelor io-s dornica rau de intalneli, de cand l-am facut pe timo n-am avut ocazii multe de genul si nici nu stau droaia de pretene la mn la usa.mis cam stinghera
deci sper sa nu va lasati pe tanjala.vreau si eu poze de ieri clau, giova...pe toate si sa aveti o zi faina
cristina ma gandesc la voi si sper ca e de bn pe la medici.asteptam vesti.
dana spor la treburi multe si rabdare
mi-am activat si eu PM
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Dragelor, si noi prin zona. Lucas parca e mai ok, desi azi noapte a mai avut ceva episoade de tuse.
Mi-as dori sa o tina toata iarna asa, cu ninsori, desi mi-e mila de soferi Dar copiii se distreaza, dragii de ei.
Fetili, cu atatea declaratii de iubire pe aici, e o placere sa petreci timpul pe forum si la intalniri
Acusi-acusi ma apuca febra alergatului dupa cadouri. Mai e o saptamana!!! Ce repede fuge timpul. Dupa cum unele stiti, ca ati vazut, pe socrella am asigurat-o cu un set de biju. La copii am ceva listuta, deci ma cam orientez. Dar la sot si socru si tata habar nu am ce sa le iau. Dati-mi idei de cadou pentru barbati seriosi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Salutare tuturor!
Iaca si eu am aterizat dupa ora 10 la lucru, caci dimineata am fost cu Vladi la doctor din motive de febra, rosu in gat, behaiala si mucalaie la "gros". A primit antibiotic, l-am lasat acasa cu "sarboaica", (cum o alinta Claudia pe bonitza mea) si-am venit la lucru ... ca sa ma aflu in treaba. Aseara m-am simtit minunat, desi am fost intr-o vajaiala maxima si la un moment dat nu mai stiam cu cine sa vorbesc mai degraba. Imi pare tare rau ca Gabitza n-a reusit sa ajunga, dar sanatatea lui Lucas trebuie sa primeze! ...Imi pare rau ca n-am reusit nici de data aceasta sa o intalnesc pe minunata Aida, pe care o pretuiesc din tot sufletul si cu toata sinceritatea.
Claudia, fata draga, esti mai buna decat credeam, mai frumoasa decat mi te inchipuiam, iar copiii tai sunt de-a dreptul adorabili! Ducu a facut o pasiune vis-a-vis de ei, mai ales de Deni. Aseara tot de ea vorbea. E topit cipandelul meu de cate ori vede o fata frumoasa! Mie, oricum, mi te-ai lipit de suflet for ever si nimeni si nimic nu mi te mai poate scoate de acolo!
Diana, ma bucur nespus ca te-am reintalnit si ca Timo merge spre bine. Si raman la parerea mea: semeni cu mama, nu semeni cu sora!
Ioana, ai 2 copii minunati iar tu esti o mama extraordinara! Nu-ti face procese de constiinta ca l-ai trimis pe Marco la gradi caci si tu ai nevoie de odihna, ca sa poti fi apoi in forma maxima pentru ei. O mama obosita nu-i usor de suportat ... iti spun din proprie experienta ...
Vladi mi-a zis o data: daca esti obosita de la lucru, du-te si te odihneste putin, ca sa pot discuta si eu cu tine ...
Oricum, el la gradi se distreaza...
Miro, vajaita mamii, iar n-am apucat sa stam la vorbe pe indelete... Nu m-am gandit ca intr-o manuta de omulet cum este Kara ta poate sa incapa atata energie, jur! Daca asa o fi si dodolotul mic ... ai incurcat-o!
Laurico,draga mea, daca tu esti batrana, atuncia eu sunt Mumi! Noroc ca s-au inventat vopselele de par ca sa mai ascundem si noi una-alta si sa ne tzinem ocoshe pe piata! Sunt bucuroasa ca ne-am reintalnit si ca esti la fel de zburdalnica si vesela cum te stiu. Si nu te mai mira de Maya (frumusetea scumpa) ca si-a descoperit "ranile" de dupa razbel, caci eu dimineata m-am trezit cu Vladi ca-mi raporteaza politicos, in cabinet la doamna doctor, ca pe el il doare piciorul de cand a sarit aseara nu-stiu-cum pe toboganul 'cela si-a aterizat cu piciorul cumva sub el
. Abia dupa ce l-am dezbracat de pantaloni si strampisori sa vedem despre ce-i vorba si sa-i admiram 2-3 vanatai, si-a dat seama ca nu-l mai doare de aseara piciorul si ca nici nu mai stie exact despre ce picior este vorba.
No, sper sa nu fi omis pe nimeni din acest mesaj, daca am facut-o va rog sa ma iertati , dar l-am scris pe bucati in mai bine de o ora
Ceea ce am vrut eu sa spun, de fapt, este ca va indragesc pe toate asa cum sunteti si ca intalnirile cu voi m-au scos din rutina zilnica si mi-au imbogatit sufletul cu o bucurie sincera de care aveam mare nevoie!
Va pe toate si sper sa se fi inventat in calendar ziua in care sa ne putem intalni toate care postam aici, cu tot cu prunci
.
O zi minunata va doresc tuturor!
P.S. Va rog sa ma credeti ca de cand "soferesc" ma ingrozeste zampada si urasc sentimentul asta!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Giova spune:
poze de la Noni:
http://community.webshots.com/album/575941864PxPDbD
revin mai tarziu. tocmai mi-a sosit gradinarul acasa.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Mirona spune:
neatza
de azi e al meu in concediu - asa ca mai pup eu calculator cu muma.
acu o fugit sa faca ceva la masina si hop si eu cu desene la Karina - la Raul i-am dat ceva jucarii interzise si io pe forum.
deci v-ati distrat la Noni ieri? vazut pozele - am vazut-o pe Laura pe topogan - mai tre s-o vad pe Giova. Dorina? Diana? Claudia? voi nu v-ati dat?
buey - sper ca ati platit consumatia pe acolo - ca m-am dus eu sa platesc si imi zice aia (ca ne cunoastem) am trecut tot la Karina - ca am crezut ca azti venit in grup organizat. he he he - ce inseamna sa fi cunoscuta.... deci sper ca nu am ceva datorii pe la Noni.
am vazut ca ati tras-o in potrea si pe Nona - he he he - de-ar sti ea ca are poze pe net ...
in alta ordine de idei - fata mea m-a enervat ieri la culme - v-am zis eu ca Maya e in grupa la gradi cu Ami - normal ca s-au jucat mai mult impreuna si pe a mea au ignorat-o. La plecare in stati de tramvai o ignora a mea pe Ami la greu - sa spuna intr-un final ca e suparata pe Ami ca s-a jucat mai mult cu Maya si ca pe ea n-a bagat-o in seama. s-a razbunat - no - ca o scorpie ce e.
colac peste pupaza aflu home ca si Raul s-a razbunat pe ta-su ca n-am fost eu acasa cu el - si a vomat toata cina.
Claudia aflasi mama cat mai stati pe acilea? ca eu negociez cu al meu la greu sa vina soacra-mea intr-o seara sa stea cu el si cu copiii si sa ma lase pe mine la o pizza cu fetele - deci ar mai fi joi seara sau vineri seara. inca nu si-a dat acordul - dar sa vedem daca ati fi si voi dispuse.
ce mai era? ce mai era?
asa ... Gabi - cu tine aveam o vorba - dar se pare ca nu a, timp cand ne vedem.
voiam sa te intreb ceva - stii cumva daca i-am influentat cumva destinul/viata celui mic daca el trebuia sa se nasca taur si eu l-am scos mai devreme facandu-l berbec?
stii ca eu l-am scos cu 3 saptamani mai repede -si nu pentru ca a vrut el - ci ma-sa avea un pitic pe creier.
no cam atatea - fug repede sa nu ma vaa iar la forum ca iar capata slog.
scuzati greselile - is pe fuga - dar v-ati obisnuit voi cu acceleratul de Miro, nu?
v-am pupicit
lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Miro, m-ai dat gata cu intrebarea Ar trebui sa-i vad harta pentru asta. Parerea mea proprie si personala e ca bine ai facut
Nu vreau sa discriminez pe nimeni, dar tare incapatanata zodie si Taurul asta, God
Dar poate ti-a facut vreo supriza si a iesit cu Ascendent Taur, cine stie ...
Deci nu prea am cum sa dau un raspuns clar. Oricum viata noastra e in mainile lui Dumnezeu, degeaba incercam noi sa controlam ce nu putem controla.
Diana, ce mare a crescut Timo si frumos foc!
Toti piticii sunt niste frumosi!
Ioana, voi parca i-ati impartit: Marco al lui Clau si Edi al tau.