Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(52)
Raspunsuri - Pagina 18
Libra spune:
Da, am 2 stelute pe forum si oficial inca am 2 
in burta.
Am citit ca fix la 14 zile de la punctie vine CM daca are de venit. Asa ca... astept, nu mai fac test.![]()
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mai bine il curat pe ala din conserva!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Da, am 2 stelute pe forum si oficial inca am 2 ![]() in burta. Am citit ca fix la 14 zile de la punctie vine CM daca are de venit. Asa ca... astept, nu mai fac test. _ made in Romania, '73 |
Libruta, lasa testul, asteapta Bhcg-ul. Nici nu te mai gandi, ocupa-ti timpul cu ceva ... Bile, spre ex.
Libra spune:
A propos de bile. In ziua aia am jucat si eu mult, dar nu am tinut minte site-ul, ca era unguresc. Te rog da-mi si mie linkul pe mess :d
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Stai ca-l pun in listuta imediat.![]()
Da, da dependenta. De doua zile, in pauza de treburi, bag un joc. ![]()
Ieri n-am facut decat un joc, pt ca am bucatarit pt musafirele mele. Dar n-au mai venit. Cica a nins si i-a fost teama soacra-mii sa conduca. Ma intreb: cat de tare putea sa ninga intr-o zona in care abia daca fulguieste si, in cateva ore, nici uda nu mai ramane soseaua. ![]()
Si am gatit meniu gustos: vinete cu sos de rosii si busuioc, sarmalute cu orez, ciorba tarhana, friptura de vita cu cartofi (la punga), compot de struguri.
galliciana spune:
http://ajanlo.kapu.hu/jatekok/post.php?id=80g95b02326b014c3d3
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Stai ca-l pun in listuta imediat. Da, da dependenta. De doua zile, in pauza de treburi, bag un joc. Ieri n-am facut decat un joc, pt ca am bucatarit pt musafirele mele. Dar n-au mai venit. Cica a nins si i-a fost teama soacra-mii sa conduca. Ma intreb: cat de tare putea sa ninga intr-o zona in care abia daca fulguieste si, in cateva ore, nici uda nu mai ramane soseaua. Si am gatit meniu gustos: vinete cu sos de rosii si busuioc, sarmalute cu orez, ciorba tarhana, friptura de vita cu cartofi (la punga), compot de struguri. |
fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da venim noi!!!!!!!!

. Mi-am propus sa mananc peste o zi pe saptamana.