Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(52)
Raspunsuri - Pagina 16
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Plec la eco + control gineco + test non-stres pt bebe Alex. Al meu sot are programare la ORL si dermatologie. Probabil vom lasa vreo 6 mil pe la spital, iar!!! diseara news despre cum arata bebele de la mine din burtica. va pup. ![]() ![]() 32+ ![]() |
Asteptam cu mare drag!
_
made in Romania, '73
sorinake spune:
il stiu, Libra
An Englishman and an Indian were asked to combine a sentence with the words: Green, Yellow, and Pink.
The Englishman wrote: "Every morning I put on my pink shirt, light up my green cigarette, and look at the yellow sun."
The Indian wrote: "Every time I hear the phone ring Green, Green, I Pink it up and say Yellow?"
brunadria spune:
libra cum te simti draga?
unde plec? nicaieri , nu am spus ca plec undeva...
sunt prin zona , am fost la cuparaturi,iar diseara mergem la niste prieteni..
eu am niste crampe prin burtica groaznice si ma dor f tare ovarele..
azi mi a venit si cm ,cu toate astea sunt f pozitiva in continuare, am crezut ca o sa ma apuce ceva stari de deprima dar chiar sunt ok...
abia astept sa vina craciunul si dupa mergem in romanica...
oufff si mi ati dat de lucru cu bilele, am stat azi noapte pana la 3![]()
monaliso
va pupacesc pe toate..
babyblue spune:
buna fetelor...
va multumesc pt grija.
mi-a fost dor de voi, insa am un program de cosmar si nu am mai avut timp sa va scriu si sa va citesc.
brunadria...

o sa fie bine pana la urma!
despre mine: n am mai facut IA luna asta, ca n-am mai avut chef si rezistenta psihica. vreau sa facem sarbatorile linistiti si in ianuarie ne apucam de treaba. am prestat natural si nici n-am mai tinut cont de zile sau de asa zisa efemera si iluzoria ovulatie.
fetelor cu fiv le tin pumnii, eu zic ca cineva trebuia sa sparga gheata si la final asa de an.nu?
nu stiu de voi, dar mie asa imi e pofta de niste piept de pui cu mamaliguta si cartofi prajiti si ceva mujdei pe deasupra, ca o sa mi fac curaj si o sa ma duc sa gatesc.

_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
blue_flower spune:
Fetelor, m-am intors de la eco. Bebe e bine, are 1600gr, se bataie incontinuu, dar toate sunt la locul lor, sanatoase si bune.
Am facut cu test non stres, dupa aprox o ora de la ecografie, asa am ajuns, si bebe deja isi mutase pozitia cu totul, nu mai avea capul unde il avea cu o ora in urma.....a ras doamna doctor si a zis ca e miscaret.
Acum DPN-ul e 12 februarie, probabil cezariana va fi pe 8 feb, o sa se bucure maica-mea, ca i se naste nepotul de ziua ei. Asta in cazul in care nu se declanseaza travaliul inainte, ca eu asa simt, ca pe la 38 de sapt o sa se declanseze singur.
In rest, toate bune si frumoase.
Ma pregatesc sa plec la concert. La Banica. Nu am nici un chef, dar biletele sunt luate de mult, la initiativa sotului, eu nu prea ma dau invant dupa el. Ma rog....e o iesire din casa.
Sa aveti o seara frumoasa.

32+ 
Libra spune:
BLUE
- MINUNATE VESTI! Sa vezi ce-o sa danseze Alex dupa concertul cu Banica.![]()
P.S. Am o matusa din Plopeni nascuta pe 8 februarie. Nu suntem verisoare, "nu-i asaaaaaa?"

_
made in Romania, '73
luminita42 spune:
salut fetele,
sorinake mi-au placut bancurile!
babyblue tare combinatia, mamaliga cu cartofi prajiti?
azi am vizitat politia romana pe la pipera,sa dau placutele de la masina dezmembrata, era o coada tzapanoasa si-am pierdut trei ore, dar am terminat cu rabla, am radiat-o. era o blonda grasuta la coada cu o gura mare, vorbea continuu fara sa respire fetelor, mi-a dat dureri intense de cap, vai de barbat-su'
pe acasa, fiica-mea e multumita ca a gasit o pensiune pentru cainosul nostru de revelion. initial se gandea sa mi-l dea mie in olanda, da' e prea complicat.
ca tot vorbiti de mancare azi am avut ganduri mari de varza +mamaliga+ un pui la cuptor cu usturoi (usturoiul mai discret asa sa nu interfereze cu sexul dirijat
din pacate gazele erau slabe, asa ca dupa asteptari indelungi am sfarsit mancand varza+mamaliga+..salam sinaia!..
Mona parca tu intrebai unde si cum ne facem revelionul. Pai la noi eu si cu dumnealui vom sta frumos acasa, adica acasa in noua casa inchiriata, nu la soacra!!! Am negociat dur sa nu ne ducem la ma-sa, in nord!...oricum nici lui nu-i placea ideea, da'cica sa nu-i supere. sunt oameni de treaba dar ma plictisesc cu spume.
Asa ca o sa fim doar noi doi.
Noapte buna fete!
galliciana spune:
va doresc un w-end frumos!
lumi, esti mortala!![]()
baby,intra mai des!
blue-bb alex va sti cantecele lui banica!![]()
libra,mona, cum sunteti? 
bruni,fii cuminte!! distractie placuta!
ada,il tii de codita pe mrs purcel?
nico?
in alta ordine de idei - ziua 1!![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!