Mesaj de la Santa
sper ca nu o sa considerati reclama deoarece nu e siteul meu si nu am profit de pe urma lui
http://portablenorthpole.tv/home
eu i-am facut lui Adrian si a fost foarte incantat
Raspunsuri
adra_bell spune:
Multumesc! Fetita mea e mica si nici nu intelege engleza, dar tot a ramas cu gura cascata cand i-a zis Mosu' pe nume si si-a mai vazut si poza in cartea Mosului
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
sanziana72 spune:
Am facut un clip si pentru fiica mea si pentru nepotel. Abia astept sa vad cum vor reactiona.
In clipurile facute de mine nu le-a zis pe nume, doar scria. Cred ca ar fi trebuit sa fac unul pentru copii sub 2 ani ca sa le spuna pe nume . O sa incerc si varianta asta.
Multumim frumos.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Maadi spune:
Ina_nz- Multumim. Este asa frumos. Abia astept diseara sa-i arat mesajul baietelului meu. O sa ramana cu gurita cascata.
Maadi si Calin (19.07.2003)
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell Multumesc! Fetita mea e mica si nici nu intelege engleza, dar tot a ramas cu gura cascata cand i-a zis Mosu' pe nume si si-a mai vazut si poza in cartea Mosului adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) about Eva secolul XX la subiectiv Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Mda, dupa ce am pus linkul mi-am dat seama ca am uitat sa specific ca mesajul o sa fie in engleza.
Baiatul meu tremura de emotie din tot corpul. A fost convins ca mosul viorbea cu el, chiar i-a raspuns la hello. Eu cu taica-sau eram pe jos de ras. Iar cand a vazut si poza a fost pe spate
andra-bell ....si eu sunt din Giurgiu la origini dar am plecat de acolo dupa ce am terminat liceul in 90. Cred ca te-am recunoscut in poze...vag
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ina_nz
Mda, dupa ce am pus linkul mi-am dat seama ca am uitat sa specific ca mesajul o sa fie in engleza. Baiatul meu tremura de emotie din tot corpul. A fost convins ca mosul viorbea cu el, chiar i-a raspuns la hello. Eu cu taica-sau eram pe jos de ras. Iar cand a vazut si poza a fost pe spate andra-bell ....si eu sunt din Giurgiu la origini dar am plecat de acolo dupa ce am terminat liceul in 90. Cred ca te-am recunoscut in poze...vag Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009) |
Eu am terminat in 93, e posibil sa fi fost la acelasi liceu/Sc gen
about Eva
secolul XX la subiectiv
blackpanterro spune:
Si eu i-am facut lui Aidan acum cateva zile dar nu i-am aratat inca, asteptam sa fie mai aproape de craciun si sa fim in State ca asa am pus adresa :)
E chiar draguta chestia asta, sunt curioasa cum va reactiona.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Adriana mica spune:
Nu reusesc sa incarc poza lui Dudu... ma ajutati si pe mine?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
abramburika spune:
Fain tareeeeeee !!!
Am descoperit si de ce la unele zicele numele copilului si la altele nu ... au o baza de date cu numele si daca nu e printre alea, il scrie numai pe cartea mosului. Merci, adra!!
Intrebare: se poate salva cumva filmuletul? Sa nu fie nevoie sa intru pe net ca sa-l vad? Stie careva?
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
adra_bell spune:
Sanzaiana, cred ca au o baza de date cu numele cele mai raspandite la ei. A mea are un nume mai internationalizat, probabil d-aia il pronunta Mosul
Adriana, redu dimensiunea pozei, sa fie sub 3 Mb
about Eva
secolul XX la subiectiv
Adriana mica spune:
Adra, multumesc am reusit. Nu aveam instala Adobe Flash, ultima versiune.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...