Mesaj de la Santa

Mesaj de la Santa | Autor: ina_nz

Link direct la acest mesaj

sper ca nu o sa considerati reclama deoarece nu e siteul meu si nu am profit de pe urma lui

http://portablenorthpole.tv/home

eu i-am facut lui Adrian si a fost foarte incantat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc! Fetita mea e mica si nici nu intelege engleza, dar tot a ramas cu gura cascata cand i-a zis Mosu' pe nume si si-a mai vazut si poza in cartea Mosului

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am facut un clip si pentru fiica mea si pentru nepotel. Abia astept sa vad cum vor reactiona.

In clipurile facute de mine nu le-a zis pe nume, doar scria. Cred ca ar fi trebuit sa fac unul pentru copii sub 2 ani ca sa le spuna pe nume . O sa incerc si varianta asta.

Multumim frumos.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ina_nz- Multumim. Este asa frumos. Abia astept diseara sa-i arat mesajul baietelului meu. O sa ramana cu gurita cascata.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Multumesc! Fetita mea e mica si nici nu intelege engleza, dar tot a ramas cu gura cascata cand i-a zis Mosu' pe nume si si-a mai vazut si poza in cartea Mosului

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mda, dupa ce am pus linkul mi-am dat seama ca am uitat sa specific ca mesajul o sa fie in engleza.
Baiatul meu tremura de emotie din tot corpul. A fost convins ca mosul viorbea cu el, chiar i-a raspuns la hello. Eu cu taica-sau eram pe jos de ras. Iar cand a vazut si poza a fost pe spate

andra-bell ....si eu sunt din Giurgiu la origini dar am plecat de acolo dupa ce am terminat liceul in 90. Cred ca te-am recunoscut in poze...vag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mda, dupa ce am pus linkul mi-am dat seama ca am uitat sa specific ca mesajul o sa fie in engleza.
Baiatul meu tremura de emotie din tot corpul. A fost convins ca mosul viorbea cu el, chiar i-a raspuns la hello. Eu cu taica-sau eram pe jos de ras. Iar cand a vazut si poza a fost pe spate

andra-bell ....si eu sunt din Giurgiu la origini dar am plecat de acolo dupa ce am terminat liceul in 90. Cred ca te-am recunoscut in poze...vag

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

Eu am terminat in 93, e posibil sa fi fost la acelasi liceu/Sc gen

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu i-am facut lui Aidan acum cateva zile dar nu i-am aratat inca, asteptam sa fie mai aproape de craciun si sa fim in State ca asa am pus adresa :)

E chiar draguta chestia asta, sunt curioasa cum va reactiona.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Nu reusesc sa incarc poza lui Dudu... ma ajutati si pe mine?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fain tareeeeeee !!!

Am descoperit si de ce la unele zicele numele copilului si la altele nu ... au o baza de date cu numele si daca nu e printre alea, il scrie numai pe cartea mosului. Merci, adra!!

Intrebare: se poate salva cumva filmuletul? Sa nu fie nevoie sa intru pe net ca sa-l vad? Stie careva?

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Sanzaiana, cred ca au o baza de date cu numele cele mai raspandite la ei. A mea are un nume mai internationalizat, probabil d-aia il pronunta Mosul
Adriana, redu dimensiunea pozei, sa fie sub 3 Mb

about Eva

secolul XX la subiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Adra, multumesc am reusit. Nu aveam instala Adobe Flash, ultima versiune.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput