FIV 259
Raspunsuri - Pagina 21
Sheritra spune:
Dragaica, felicitari graviduto, multa bafta mai departe! Ai pus-o de-o burtica! Acu sa vedem si cati sunt!
ana Mari, ce mari sunt bebelinii! Sa stea cuminti in burtic, sa ne spui cand se stabileste cezariana!
Carla, inimioare bataioase in burtic!
Amzulica, ce mare a crescut flacaul! S va traiasca!
Oanademunk, asa e, 3 din 5 e ok!
Kitta, te astept cu vesti astazi, sunt cu inima in gat
!
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
elly_me spune:
Castelana- eu intru doar sa va citesc din umbra (pt ca as vrea sa fac si eu fiv la anu'-deci
nu mai e mult)- insa nu puteam sa nu intru si sa raspund la msg tau: AI MAREEE DREPTATE.
Aproape mi-au dat lacrimile- noroc cu acest forum- noroc cu toate fetele care ne impartasesc reusitele/ problemele lor....
Sunt ff putine persoane care te-ar ajuta cu un sfat- insa aici toate sar in ajutor cand ai nevoie.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
Miruma38 spune:
Buna dimineata,
O saptamana buna in care visele sa va devina realitate.
Tin pumnii stransi tuturor celor care au nevoie de asta.
ALINAOPREA spune:
Dragaica te felicit si eu (cu intarziere ce-i drept).
Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara,nastere la termen si
sau
sanatos/sanatosi.
Kitta si eu stau cu ochii pe tine. Ma rog sa se dubleze beta.Pupici!
Castelana m-ai facut sa plang....
Ai mare dreptate,si eu am invatat tot ce stiu despre fiv de la aceste fete minunate si atunci cand am avut mai mare nevoie tot ele mi-au fost alaturi si m-au incurajat.
Va pup pe toate!
Sa auzim numai de bine!
Alina in asteptarea unei minuni de 
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Kitta pumnii stransi, si eu stiu ca pregnilul se elimina 1000u pe zi...si de marti pana vineri...nu cred eu ca iesea valoarea asta degeaba....da Doamne sa creasca ![]() ![]() ****A la tercera va la vencida!**** |
Kitta, multa bafta!
Cris, Dragaica!!!!

felicitari!Ref eliminare 1000 ui pregnyl / zi, aici, din pacate, va contrazic. Mi-a iesit valoare pozitiva, peste 5 (9.98) la geta din sange la 8-9 zile de la Pregnyl 5000 u.i. Asa ca nu mai zic nimic.
Kitta, sper ca la tine sa fie ok, mai ales ca valoarea este mai amre!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
brunadria spune:
kitta doamne ajuta!
dragaica maine faci beta? sa fie cat mai mare!
ingeras
castelana frumos ai scris si asa este ai dreptate
o saptamana frumoasa , plina de vesti bune
andrabirni spune:
Drage fivoase
, va tin pumnii si sa avem cat mai multe reusite.
Aura, unde si cu cine ai facut FIV-ul?
Dragaica

felicitari!!!
Castelana, Brunadria,Buburuza,Alina,Catalina,Ingeras, Cris,Viss

ingeras26a spune:
Andra, Bruni 

Kitta, nu trebuia sa ai rezultatul la beta? Nu ai facut azi? Pup si asteptam beta cel putin dublu!!!!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dragaica spune:
Neata fetelor, va multumesc la toate pentru urari si incurajari, miercuri merg sa fac testul de sange.
Am visat aseara ca sangeram, eram atat de speriata, ma durea burta, m-am dus la ecograf si se vedeau 2 bebei, doctorita imi zicea ca sunt bine, sa nu-mi fac griji, s-au prins amnadoi, m-am trezit cu o frica dimineata
dar si cu o durere puternica in partea stanga jos.
Psihicul lucreaza 
sper sa nu o iau razna, sunt normale durerile puternice, am luat un No-spa.....astept sa-mi treaca.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire