FIV 259

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelormultumesc de urari oricum! Si da nu este ziua mea astazi!Bine ca nu ati scris mai mult ca se umpleau paginile degeaba, dar sper sa le umpleti dupa ora 19 -20 - sa ajung si io acasa Eu am neste simptiome ca de CM, dar nici o picatura, nu ca pana acum mia-r fi venit CM inainte de test, nu, venea dupa ce intrerupeam Progesteronul. Dar, sper si eu ca o prietena de-a mea, care de cand trebuia sa ii vina CM si primele 3 luni tot simtea acelasi durerei ca la CM, ba mai mult si de mijloc, alea, alea de nu stia ce sa mai creada ca pierde sarcina, nu alta. Deci,cu simptomele stiti cum e interpretabil. Ba ca sa mai radeti putin, sanii nu m-au durut pana acum, dar de fo 2 zile (dupa intalneala au inceput sa faca ceva, cred ca s-a luat ceva de la Cris86)si acum unul e moale fleasca si nu ma doare si unul da
sheritoma scuzi ca te-am luat asa repede ca eram intr-o intalneala oficial, ca era sa iti si inchid telefonul, zic nu ma cauta pe mine, e greseala ca doar nu e ziua mea azi. Nu te recunoscusem! Te imbogatesti, cred si eu acum cu 2 comori la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Kitta sa de Domnul sa primesti rezultatul mult dorit! Asteptam si noi cu sufletul la gura!

Sheri bine ca ai deconspirat...Oricum, niste urari de bine sunt mereu bine-venite la casa omului! Poate ajuta larezultat...

Eu asteptam azi o veste buna, dar se pare ca embrionasii mei n-au rezistat socului decongelarii. Inca un ghinion pe anul asta! Macar mai puteam spera la un mos darnic, dar asa...punct si de la capat anu care vine...Pana atunci sper sa-mi ling bine ranile, sa-mi uit esecurile si sa ma bucur de viata asa cum mi-a fost data.
Oricum, nu scapati asa usor de mine ca vreau sa fiu la curent cu tot ce se petrece aici! si multa bafta fiecareia!

---------------------------------------

" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

Bubu imi pare rau, nu dispera, nici eu nu am ebrioni congelati. Din 8 embrioni foarte buni mi-au ramas 3 blastocisti de calitate A.
Daca acum nu merge am zis ca o sa mai fac o incercare la anu , tot in Noiembrie.
Te pup cu drag.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

DRAGAICA, in curand vin si FELICITARILE pentru tine
****A la tercera va la vencida!****

Sa te auda DD,

Fetelor voi dupa cate zile ati iesit in oras, la piata, cumparaturi, sotu ar vrea sa iesim duminica sa mai cumparam din cadouri dar mie mi-e teama, am devenit cam paranoica, azi e ziua a 6 a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cris felicitari !!!!!!!!! Mama mia ce de gemeni... s-a spart conducta !!
Kitta tu urmezi, poate iti ies si tie gemeni. Scot majoretele pana la 19 sa agite spiritele

Buburuza imi pare tare rau ca nu ai reusit sa mergi pana la capat.. Si mie mi-e frica de momentul asta, ca am si eu 2 la congelat si nu sunt de calitate prea buna. Uuuuuufffffff

M-ati innebunit cu broastele astea. Ma duc sa-mi caut si eu. Cate trebuie sa fie ? 3 ? sau nu conteaza numarul? mici ? mari ? Eu vreau sa stiu exact ca sa nu umblu teleleu dupa ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Cris si aici felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa si bebei sanatosi! In sfarsit te vad si ep tine gravida De cand astept! Mi s-a luat o piatra de pe inima. x 3

Kitta asta vara cand a fost ziua ta ai primit ultimul rezultat... Poate ca asa a fost sa fie sa traiesti acum bucuria pe care ar fi trebuit sa o traiesti atunci si de-asta au venit urarile Doamne ajuta!!!! Am o piatra mare pe inima si pentru tine si mari emotii. Super cu sanul ala Cred ca e de bine

Sheri x 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Te imbogatesti, cred si eu acum cu 2 comori la purtator!

Sa te auda cine trebe! Am inceput deja sa adun borcane, hartie reciclabila, fier vechi de pe strada... Vai de capu' meu !

Tin pumnii sa fie de bun augur sanul ala, hai ca te pisc si de flescait ca sa te usture, sa se umfle, sa se mareasca ! Pana iese valoare mare!

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Cris, Kitta felicitari.Sarcini usoare si la termen.Vreau si eu bebicei........eu vreau 3 asa ca sa ma satur.Offffffffff.....Citez " Ma rog in fiecare clipa sa reusesti sa faci 2- 3 copii odata, poate asa iti vei concentra atentia asupra lot si ma vei lasa pe mine in pace....am citat pe "partenerul"meu de dormitor .
Fetelor ploua cu gemeni Doamne ajuta-ne pe toate.

Mergi la inceput

Fetelor dumiriti ma si pe mine, deci reusita consta in achizitionarea si ingrijirea la domiciliul propriu a broastelorok, am inteles, trei broaste pentru un bebe.In weekend voi lua acasa broscutele norocoase.Si ca sa fiu sigura de reusita voi lua mai mult de trei, neaparat fara sot.Eu am si 3 papagali si intr o seara sotul a adus acasa o pisica, cica sa nu se plictiseasca pasarile mele asa ca peste 2 zile am adus si eu acasa un catelus ( luat cu imprumut de la o prietena), sa nu se plictisesca pisicuta lui......Bun...broaste sa fie , dar de care???Numai raioase nu....Si cand ma gandesc ca prin august am gasit un ditamai broscoiul pe iarba in curte ( testoasa) si dupa mangaieri am dat-o unei bune prietene care mai are una.
Deci daca cumva face vreun bebe, de la broasca se trage nu?????Si clar trebuie sa ...insist ca eu am fost barza....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miruma38

Fetelor dumiriti ma si pe mine, deci reusita consta in achizitionarea si ingrijirea la domiciliul propriu a broastelorok, am inteles, trei broaste pentru un bebe.In weekend voi lua acasa broscutele norocoase.Si ca sa fiu sigura de reusita voi lua mai mult de trei, neaparat fara sot.Eu am si 3 papagali si intr o seara sotul a adus acasa o pisica, cica sa nu se plictiseasca pasarile mele asa ca peste 2 zile am adus si eu acasa un catelus ( luat cu imprumut de la o prietena), sa nu se plictisesca pisicuta lui......Bun...broaste sa fie , dar de care???Numai raioase nu....Si cand ma gandesc ca prin august am gasit un ditamai broscoiul pe iarba in curte ( testoasa) si dupa mangaieri am dat-o unei bune prietene care mai are una.
Deci daca cumva face vreun bebe, de la broasca se trage nu?????Si clar trebuie sa ...insist ca eu am fost barza....

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi
Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis"

Mama da ai o gradina zoologica in toata regula

Mergi la inceput

Dragaica inca nu ....dar curand cine stie?????

Astept sa se faca 19 sa avem rezultatul.Haide Kitta.....eu deja te-am felicitat pentru gemeni....

Mergi la inceput