Estrofem

Estrofem | Autor: alinutza72

Link direct la acest mesaj

Buna

Stie cineva o farmacie unde se gaseste Estrofem sau ma poate ajuta cineva cu 2 pastile de Estrofem? Am o menstra prelungita, de vreo 14 zile, pe un uter polifibromatos si ginecologul mi-a recomandat sa iau Estrofem ca sa opresc sangerarea. Am cautat la multe farmacii dar nu am gasit nicaieri. Cica nu ar mai exista in depozite dar ginecologul mi-a spus ca unele paciente si-ar fi cumparat. Ma poate ajuta cineva? Multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

O sa verific diseara daca mai am eu acasa.
daca mai am, iti dau cu drag, sper sa te ajute. Iti dau PM cu nr de tel sa ma suni diseara sa iti spun.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

nashpa, nu ai activat PM-ul.

da-mi o adresa de mail, sa-ti dau nr de tel.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput