Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Burticilor , daca v-ati bagat la somnic, va urez asa:- BlueFloricica- odihna placuta si fara agitatie prea mare de la bb Alex - Lumy- insanatosire grabnica si somn usor - Bruni- vise placute cu beta MAAAARE - Libra si Mona- somn linistit Tuturor- vise placute si ... umede (doar daca vreti voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
nico visez beta maree, in orice caz peste 40!!!
doamne ajuta!!
brunadria spune:
parca vad ca ma certati din buna dimineata...
sunt treaza trezuca, ene nu vrea sa vina, dar ma duc fortat in pat ca dimi nu o sa ma pot trezi...
Lumy_Clt spune:
Neatza, fete dragi
Tind sa cred ca sunt mai bine...Nico aseara am avut parte de multe vise umede...am schimbat doar 4 randuri de haine.
A inceput sa curga nasul, iar tusea apare doar cand nu stau locului, ieri am stat numai la orizontala, cu mancarea adusa la pat...a fost maica-mea de "serviciu".
Sunt treaza de ceva vreme, m-am tot foit in pat si nici ca mai am stare
, la mine nu prea exista conceptul - sa zac -. DA las ca ma fac eu bine.
La ora asta am servit si micul dejun, asa ca va pregatesc si voua:

Bruni asteptam vesti bune!!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
Libra spune:
Buna dmineata!
Lumy, multumim de cafeluta! Sper ca azi o sa fii ca nou nouta! Mai stai un pic un pat, corpul e obosit inca dupa boala. Bine care are cine sa te ingrijeasca!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Bruna eu nu mi-as permite sa te cert, mai ales azi, cand ne vei lumina. Iti tin pumnii stransi-stransi, ca pentru mine. Am la ce ma gandi la serviciu
.
DOAMNE AJUTA!
_
made in Romania, '73
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Buna dmineata! Lumy, multumim de cafeluta! Sper ca azi o sa fii ca nou nouta! Mai stai un pic un pat, corpul e obosit inca dupa boala. Bine care are cine sa te ingrijeasca! ![]() _ made in Romania, '73 |
Ce matinala esti

Tocmai ce ma pregateam sa ma bag la patut si sa aerisesc nitel camera.
O sa intru mai tarzior.

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaa

brunica,intai 

pt tine,
apoi

bruni,bruni

hai,repede,sa bem sampaniaaaaaaaaaaa!!
venim si noi cu tineeeeeeeeeeeeeee!!
feteeeeeeeeeeeeeelor,trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
astept inca o minune in viata mea!!!
Libra spune:
Haideti fetelor, scoateti majoretele
pt Brunadria, eu doar le-am dat o cafea si le-am incalzit putin
. Pt coregrafie las profesoarele
.
Sa avem o zi buna, de neuitat!
_
made in Romania, '73