Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellyshor spune:
Adutza....iubita asa am citit, ca dupa 6 saptamani de tratament e indicat sa iei o pauza o sapt., ca sa-i acorzi organismului un ragaz, sa se odihneasca un pic. Apoi reiei tratamentul.
Eu ma bag la somnic. Vorbim maine!
Sa aveti o noapte linistita!

Babyboom
...vino la mami...acum
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia galiciana, eu am sa fac IA cu dr. tutunaru. pe 6 dec. a fost z.1, asa ca pe 15, 17, fac monitorizare si pe 19 cred ca IA. de obicei asa ovulez eu, am cm-ul de 29 zile. spune-mi si mie mai clar cum e cu activitatea . sa spunem; joi, vineri pauza, sambata IA si dupa ea, din nou ? |
Simo, nu stiu daca te ajuta informatia: fetele (cred ca Soricica si Mona) au facut IA doua zile la rand.
Mult noroc!

guzelnico spune:
Sorinake, dupa cum reactioneaza fetele (Ada si Elly), cred ca Vitex-ul are si proprietati afrodisiace dar si euforice. ![]()
Libra spune:
| citat din mesajul lui simonia imi pare tare rau bruna, ![]() galiciana, eu am sa fac IA cu dr. tutunaru. pe 6 dec. a fost z.1, asa ca pe 15, 17, fac monitorizare si pe 19 cred ca IA. de obicei asa ovulez eu, am cm-ul de 29 zile. spune-mi si mie mai clar cum e cu activitatea . sa spunem; joi, vineri pauza, sambata IA si dupa ea, din nou ? |
Unii dr recomanda abstinenta mai mare, 3-5 zile, sa fie gigeii mai concentrati si mai nervosi.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Mona si Libra, sa ramaneti optimiste si sa ganditi POZITIV! ![]() ![]() |
Sigur, sunt foarte atenta la discutia despre Vitex. Astept sa se indure careva sa puna si un prospect.
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Ooooofffff, Bruni , de o ora si jum ma invart in jurul laptop-ului. Pur si simplu nu stiu ca sa-ti spun. De fiecare data cand deschid, mi se umplu ochii de lacrimi. Mi-as dori sa ma pot teleporta, sa te strang tare de tot in brate si sa te tin de mana. ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt alaturi de tine. Putere si curaj! ![]() P.S. 1. Ti-ai facut Profilul trombofilic? 2. Pe trompa existenta, chiar si beteaga, sigur nu ai hidrosalpinx? _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
nico nu mi am facut profilul trombofilic...nici nu stiu cu ce se mananca! o sa mi bag nasul sa vad la subiect...
eu cred ca am sa propun sa fac o laparoscopie ,desi nu inteleg , anul trecut la laparo, mi a zis ca totul e ok...o sa vb pe 22 cu doctorul sa vad ce mi propune si voi face totul cat mai repede sa nu mai intarzai iar cu proiectul asta, deocamdata astept si asteptarea asta nu o mai suport!!

Libra spune:
ANI? Testul tau ce a zis azi? Poate indraznesti sa sarbatoresti fara noi?![]()
_
made in Romania, '73

. sa spunem; joi, vineri pauza, sambata IA si dupa ea, din nou
?