Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da,simo,exact. bafta multa!!!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Adutza....iubita asa am citit, ca dupa 6 saptamani de tratament e indicat sa iei o pauza o sapt., ca sa-i acorzi organismului un ragaz, sa se odihneasca un pic. Apoi reiei tratamentul.

Eu ma bag la somnic. Vorbim maine!
Sa aveti o noapte linistita!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mona si Libra, sa ramaneti optimiste si sa ganditi POZITIV!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia
galiciana, eu am sa fac IA cu dr. tutunaru. pe 6 dec. a fost z.1, asa ca pe 15, 17, fac monitorizare si pe 19 cred ca IA. de obicei asa ovulez eu, am cm-ul de 29 zile.
spune-mi si mie mai clar cum e cu activitatea . sa spunem; joi, vineri pauza, sambata IA si dupa ea, din nou ?

Simo, nu stiu daca te ajuta informatia: fetele (cred ca Soricica si Mona) au facut IA doua zile la rand.
Mult noroc!

Mergi la inceput

Sorinake, dupa cum reactioneaza fetele (Ada si Elly), cred ca Vitex-ul are si proprietati afrodisiace dar si euforice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

imi pare tare rau bruna,
galiciana, eu am sa fac IA cu dr. tutunaru. pe 6 dec. a fost z.1, asa ca pe 15, 17, fac monitorizare si pe 19 cred ca IA. de obicei asa ovulez eu, am cm-ul de 29 zile.
spune-mi si mie mai clar cum e cu activitatea . sa spunem; joi, vineri pauza, sambata IA si dupa ea, din nou ?

Unii dr recomanda abstinenta mai mare, 3-5 zile, sa fie gigeii mai concentrati si mai nervosi.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Mona si Libra, sa ramaneti optimiste si sa ganditi POZITIV!

Sigur, sunt foarte atenta la discutia despre Vitex. Astept sa se indure careva sa puna si un prospect.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Mona, ai legatura! Monaaaaaaaaa

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Ooooofffff, Bruni, de o ora si jum ma invart in jurul laptop-ului. Pur si simplu nu stiu ca sa-ti spun. De fiecare data cand deschid, mi se umplu ochii de lacrimi. Mi-as dori sa ma pot teleporta, sa te strang tare de tot in brate si sa te tin de mana.
Sunt alaturi de tine. Putere si curaj!

P.S. 1. Ti-ai facut Profilul trombofilic?
2. Pe trompa existenta, chiar si beteaga, sigur nu ai hidrosalpinx?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

nico nu mi am facut profilul trombofilic...nici nu stiu cu ce se mananca! o sa mi bag nasul sa vad la subiect...
eu cred ca am sa propun sa fac o laparoscopie ,desi nu inteleg , anul trecut la laparo, mi a zis ca totul e ok...o sa vb pe 22 cu doctorul sa vad ce mi propune si voi face totul cat mai repede sa nu mai intarzai iar cu proiectul asta, deocamdata astept si asteptarea asta nu o mai suport!!

Mergi la inceput

ANI? Testul tau ce a zis azi? Poate indraznesti sa sarbatoresti fara noi?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput