Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Mona ti-am raspuns mai sushai ca iar umblu prin vecini,super tare forumu'

Ada, nu mai tin minte cand a inceput cu intrebarile deocheate, dar tin minte cand a cerut foarte serioasa sa-i explicam ce-i aia s oral.
Si rea cam de vreo 11 ani si deci nu puteam sa-i zic treaba cu barza si cu mosul.....
A fost beton...eram cu o prietena educatoare de meserie si cu fata ei de 16 ani.
I-am zis foarte politicos prietenei ca avand in vedere ca ea e didactul in incapere...ea sa povesteasca...
A trebuit sa-i administram un paharel de tuica, pentru a fi in stare sa-si spuna discursul...
A fost ceva de genul ...cand doi oameni se iubesc...ei se saruta peste tot...si prin anumite locuri. este firesc si normal fiidca e din dragoste.
Fica-sa si cu mine ne tineam de gura sa nu bufnim.
Nu stiu ce a inteles atunci...dar acum sigur stie ce si cum.....
Cred ca am mai povestit eu asta pe forum.
Oricum a fost dragut.
Bruniiiii

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mayan a avut o perioada super ocupata, nu mi-a zis cu ce. E si racita cobza. Am vazut tarziu mesajul ei pe mess, ieri. Astazi pleaca inspre RO s-o aduca pe fetita in Olanda. DD ajuta! Sper sa nu-i puna 'mnealui bete in roate, ca tare mi-e ca-l rostogoleste intr-un covor si-l bate pana ii vine mintea la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Eu n-am stiut de faza asta Monapertinenta explicatia.Sunt super draguti copiii cand incep ei cu intrebarile,eu mai citesc aici pe forum si "poznasii sunt mereu in actiune" rad de una singura si-i mai povestesc si sotului ce perle scot copiii.Bine ca aseara mi-am amintit de bancul pus de Libra,cu cine-i norocosul,s-a distrat sotul

Galli,sper ca 5 ora Ro,o sa avem vesti Ce ziceai ca face Sori?

Nico,poate ne zici tu ceva de Soricica DD ajute lui Mayan sa-si vada fata langa ea!!

Mergi la inceput

Libra, acum o inteleg pe colega ta de serviciu de ce nu-i place sapunul lichid ... alb. Cine stie ce explicatii o fi primit in copilarie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

A fost ceva de genul ...cand doi oameni se iubesc...ei se saruta peste tot...si prin anumite locuri. este firesc si normal fiidca e din dragoste.

Mona, sa inteleg ca daca vreodata o sa vada vreo secventa dintr-un film XXX, iti va spune ca a vazut un film de dragoste?!

Mergi la inceput

Soricica mi-a trimis mesaj pe tel duminica. A zis ca ne vedem pe ... mail.

Mergi la inceput

Ok Nico,pana vine Bru cu vestea cea buna,zi-mi o poveste,aia cu scufita A venit socrul tau? Cu ce il tratezi?

Mergi la inceput

Acum a venit!

Mergi la inceput

Cine Nico,socrul? Bruni?
Am vrut sa te intreb si cat e bhcg-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Va zic eu ca sarmana Bruna si-a facut hocus pocus si doarme pana la 17:00 ore Ro.
Sa vedeti cum e cand vreau eu sa-i povestesc soatei cate un banc romanesc...
Nico, tu cred ca stii..
Hai BRUNA

Mona
:)

Mergi la inceput