Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(51)
Raspunsuri - Pagina 12
Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Mona ![]() |
Ada, nu mai tin minte cand a inceput cu intrebarile deocheate, dar tin minte cand a cerut foarte serioasa sa-i explicam ce-i aia s oral.
Si rea cam de vreo 11 ani si deci nu puteam sa-i zic treaba cu barza si cu mosul.....
A fost beton...eram cu o prietena educatoare de meserie si cu fata ei de 16 ani.
I-am zis foarte politicos prietenei ca avand in vedere ca ea e didactul in incapere...ea sa povesteasca...
A trebuit sa-i administram un paharel de tuica, pentru a fi in stare sa-si spuna discursul...
A fost ceva de genul ...cand doi oameni se iubesc...ei se saruta peste tot...si prin anumite locuri. este firesc si normal fiidca e din dragoste.
Fica-sa si cu mine ne tineam de gura sa nu bufnim.
Nu stiu ce a inteles atunci...dar acum sigur stie ce si cum.....
Cred ca am mai povestit eu asta pe forum.
Oricum a fost dragut.
Bruniiiii
Mona
:)
guzelnico spune:
Mayan a avut o perioada super ocupata, nu mi-a zis cu ce
. E si racita cobza. Am vazut tarziu mesajul ei pe mess, ieri. Astazi pleaca inspre RO s-o aduca pe fetita in Olanda. DD ajuta! Sper sa nu-i puna 'mnealui bete in roate, ca tare mi-e ca-l rostogoleste intr-un covor si-l bate pana ii vine mintea la cap. 
ada29 spune:
Eu n-am stiut de faza asta Mona
pertinenta explicatia.Sunt super draguti copiii cand incep ei cu intrebarile,eu mai citesc aici pe forum si "poznasii sunt mereu in actiune" rad de una singura si-i mai povestesc si sotului ce perle scot copiii.Bine ca aseara mi-am amintit de bancul pus de Libra,cu cine-i norocosul,s-a distrat sotul![]()
Galli,sper ca 5 ora Ro,o sa avem vesti
Ce ziceai ca face Sori?![]()
Nico,poate ne zici tu ceva de Soricica
DD ajute lui Mayan sa-si vada fata langa ea!!
guzelnico spune:
Libra, acum o inteleg pe colega ta de serviciu de ce nu-i place sapunul lichid ... alb. Cine stie ce explicatii o fi primit in copilarie. ![]()

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 A fost ceva de genul ...cand doi oameni se iubesc...ei se saruta peste tot...si prin anumite locuri. este firesc si normal fiidca e din dragoste. |
Mona, sa inteleg ca daca vreodata o sa vada vreo secventa dintr-un film XXX, iti va spune ca a vazut un film de dragoste?!

ada29 spune:
Ok Nico,pana vine Bru cu vestea cea buna,zi-mi o poveste,aia cu scufita
A venit socrul tau? Cu ce il tratezi?![]()
Mona40 spune:
Fete,
Va zic eu ca sarmana Bruna si-a facut hocus pocus si doarme pana la 17:00 ore Ro.
Sa vedeti cum e cand vreau eu sa-i povestesc soatei cate un banc romanesc...
Nico, tu cred ca stii..
Hai BRUNA 

Mona
:)

A zis ca ne vedem pe ... mail.