Mos Craciun cu plete dalbe vine acasa..De unde?
Anul acesta am vrea sa il aducem pe Mos Craciun in fata fetitei noastre, acasa, alaturi de parinti si alti 2-3 copilasi, chiar pe 24 decembrie.
Cum ni se pare dificil sa costumam pe cineva din familie si sa faca fata cu brio unui astfel de eveniment, ma tot gandesc sa inchiriem un Mos cat mai autentic si care sa aibe ceva experienta cu copilasii mai mici (2-4 ani).
Am cautat pe net si am gasit o sumedenie de firme care fac acest lucru cu preturi mai mult sau mai putin piperate. Insa, nu ma pot decide deloc.
Ma gandeam ca poate ma puteti ajuta cu un sfat, o recomandare, o idee de la cei ce au chemat deja Mosul acasa si v-a incantat!.
Astept cu interes raspunsurile voastre
Raspunsuri
misha71 spune:
offtopic: ma bucur ca macar Mos Craciun a reusit sa te scoata din colivie
Sabinutei si tie!
scuze inca o data de offtopic
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Natasa spune:
Eu una am tot vazut"mosi" inchiriati si niciunul nu m-a convins. Si asta n-ar fi nimic, dar daca un baietel de trei ani imi spune "mosul asta nu e adevarat", atunci e clar ca sint bani aruncati. Firmele care fac asta au angajati tineri, costume destul de uritele, barbi evident false si rezultatul e ca nici un copil de 2-3 ani nu ramine cu gura cascata la "mos". Stiu ca "mos" ca-n filmele americane nu o sa gasim, dar decit sa le strici magia cu o copie nereusita, mai bine lipsa. Daca in grup lasati doar copii de 2 ani, mai merge, dar unul de 4 ani se prinde din prima secunda ca e ceva in neregula.
diciu spune:
Natasa, intr-adevar, si mie mi-e cam teama de slabutele copii ale lui Mos Craciun de la noi, desi unii se lauda ca au Mos autentic, cu barba naturala, etc. Dar cum nu stiu pe nimeni sa fi probat unul asa, raman sceptica si mai caut pareri. As dori totusi sa i-l aduc pe Mos.
Misha, pupici si de la noi pentru voi! si mai ales pentru Alex ..stiu...scriu mai rar
_Ralu_ spune:
dar nu poti face un tur de forta intr-o zi sa "vizionezi" mosii?
suni la mai multi si le spui ca vrei sa vezi mosul inainte sa-l angajezi.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
diciu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb ralukutza dar nu poti face un tur de forta intr-o zi sa "vizionezi" mosii? suni la mai multi si le spui ca vrei sa vezi mosul inainte sa-l angajezi. ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
E o idee buna. Trebuie sa vad si de ce timp dispun pentru asta. Oricum daca nu voi avea nici o recomandare o sa incerc sa testez 1-2 firme macar.
Bedrosmart spune:
Mai, crede-ma pe cuvant, ca se costumeaza tata sau Al Pacino,pentru Sabina va fi absolut aceeasi chestie, e prea micuta sa observe amanunte din astea gen barba falsa sau adevarata. Plus ca poate o ia la fuga urland cand il vede pe Mosul ! Oare n-o sa-ti para rau ca ai dat si niste bani pentru atare rezultat?
De ce ti se pare asa dificil sa joace cineva 5 minute un rol? Copilasii oricum sunt mici, abia daca stiu sa vorbeasca, nu se pune problema sa recite Scrisoare a III-a ca sa primeasca cadou de la Mos Craciun.
Cand eram mica bunicul meu a jucat ani de zile rolul asta si abia pe la 7-8 ani (cred) i-am recunoscut ghetele si m-am prins ca era ceva in neregula. Altfel, nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa-i verific barba sau costumul.
Acuma tu faci cum crezi, dar zau ca n-are rost sa-ti faci asemenea probleme. Oricum, evenimentul serii vor fi cadourile si chiraiala care va iesi cand or sa se certe pe ele.
Sustin in continuare candidaturile dl. T. de la et. 3 sau a lui S.Ch.de la et.1, ii intrebam, facem un casting si vedem care castiga rolul . Daca nu, sa stii ca eu sunt dispusa sa ma costumez, doar ca am vocea cam pitigaiata hi hi hi!
Pupici!
Bedrosmart
ellinia spune:
Si eu am adus anul trecut un Mos Craciun de inchiriat. nimic de zis la costum, doar ca era foarte inalt mosul si cam tinerel. Ma asteptam sa se dea un pic mai garbovit sau sa vorbeasca mai batraneste si cand colo, mai lipsea sa spuna "what's up man" ca in rest... Am fost foarte dezamagita. Hm, lui Stefan i-a placut, la inceput i-a fost un pic frica dar apoi s-a obisnuit. Eu, in schimb, am fost foarte dezamagita, de parca ar fi venit pentru mine si nu mai chem si anul asta. Pentru ca sigur Stefan mi-ar spune ca nu e acelasi mos sau alte chestii din astea. Eu zic ca merita sa incerci, poate nu nimeresti tot unul ca al meu.
roli25 spune:
Sotul imi povesteste ca in copilarie au venit cativa Mosi costumati, dar nu prea era convins...l-a convins Mosul care a venit la tara, un mosulet garbovit, cu barba naturala, alb-galbuie, cu maini batucite si imbracat cu haine ponosite, cu o cojoaca mitoasa pe deasupra.
Si de unde incerca el, copilul de la oras atoatestiutor sa-i convinga pe copiii de la tara ca nu exista Mos Craciun, a ramas cu gura cascata cand l-a vazut si de atunci, multa vreme a crezut in Mos.
Si mie mi se par cam "neautentici" Mosii de inchiriat, cu barbi de plastic si mantie rosu-stralucitor.
La noi Mosul vine noaptea cand dormim si nu putem sa-l vedem.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lorikay spune:
Nasii mei au costumat in mos un coleg se serviciu. A avut barba si plete false si a vorbit ca un om batran. Nu s-a prins nici unul dintre copii (unul de 4 ani si unul de 4 ani jumate). Ei, oricum il stiu pe mos din poze sau din filme unde, in general, sunt tot oameni costumati (exceptam cele 2-3 filme cu mosuleti ceva mai "autentici").
Si a mai fost o faza draguta la niste prieteni: fetita a recunoscut mosul. I s-a explicat ca mosul adevarat nu poate ajunge intr-o singura seara la toti copii si atunci isi ia ajutoare. Din fericire a mers. Dar asteapta cu nerabdare anul in care ii va veni si ei randul sa o viziteze cel adevarat.