ajutor!!

ajutor!! | Autor: ver0nica

Link direct la acest mesaj

cine se confrunta cu problema mameloanelor ombilicale si ce remediu ati gasit pt a putea alapta?sunt insarcinata in 32 sapt si mi-e frica ca nu o sa pot alapta..medicul ginecolog mi-a prescris o pompa pt mamelon ombilical de la aventis parca dar nu stiu ce sa cumpar.cine ma poate ajuta cu un sfat..astept rasp!ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

daca ai cartea mama si copilul arata acolo cum sa iti faci masj ca sa formezi sfarcurile pt alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Vezi ca exista mameloane de silicon pe care le poti aplica peste mamelonul tau sau da, pompa manuala de la Avent este buna caci creeaza un vid de succtiune care iti formeaza mamelonul..apoi gurtiza lui bebe .

Oricum poma e buna sa o ai..te mai mulgi cu ea cand e mult lapte sau chiar sa stimulezi sanul sa produca lapte..mai pui si la congelator.

Nastere usoara ca lapticul vine el

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Draga Veronica, Stai linistita in privinta mameloanelor ombilicate. Important, dupa momentul nasterii, este sa ai canalele desfundate. Laptele va curge iar bebe va stii sa traga in asa fel incat sa ii ajunga sfarcul in gurita... Cere doctorului sau asitentelor sa-ti arate metode de mulgere manuala sau, asa cum ti s-a sugerat, foloseste o pompa de muls (manuala sau electrica). Insista la maternitate sa te ajute sa-ti desfunzi canalele daca este cazul.
Usor de folosit sunt si mameloanele de silicon aplicabile peste san. Te sfatuiesc sa le folosesti pe cele cu gat tubular... sper ca m-am facut inteleasa. Daca nu, revin cu amanunte

Nastere usoara si bebe sanatos!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Pe mine m-a invatat o asistenta sa mi le formez (sa le scot, cum ar veni) cu ajutorul unei seringi taiate. Tai capatul, acolo unde se pune acul, pui pistonul invers, adica prin gaura taiata, ca sa n te zgarii si o pui pe mamelon si tragi. Se formeaza foarte usor sfarcurile si daca ai sanii tari, cu ocazia asta te si mulgi putin si se fac sanii mai moi, sa poata trage bebe.

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput