BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 21
Dana_bebe spune:
mihaele - Te rog frumos sa verifici daca exista cuvantul incompetenti in mesajul meu sau daca rezulta acest fapt din el. Hai sa citim ce scrie nu ... ce vrem sa scrie sau ce ni s-a spus ca scrie...
Aliante? Pentru mine exista una singura - sa spun adevarul indiferent de partea cui este. Adevar trait nu din barfe!!! Aliante fac oamenii slabi care pot face compromisuri eu nu pot. Prefer sa spun ce gandesc chiar daca sunt blamata si reinterpretata. Si am sa explic orice de cate ori va fi nevoie pentru a evita nuantele de gri.
Cat despre FIV-ul meu - ieri dupa ET (defapt dupa ET-ul Sarrei si al Mirelei - ele au fost dupa mine si pana la ET-ul Ruxandrei) am discutat cu doctorul ce nu a mers bine si de ce. Asta nu pricep de ce un doctor poate spune ce a fost gresit si Catalina nu poate accepta. Daca te intereseaza iti trimit detalii desi prefer ca fisa mea medicala sa fie una privata - asa cun este firesc, sau sa o public fiindca vreau eu nu fiindca cereti voi.
In plus ca sa lamuresc si asta, in discutiile cu embriologul am spus clar ca daca nu exista varianta blasto in aceasta clinica vreau embrioni cat pentru un ET acum si inca unul mai tarziu. Mi-a inteles punctul de vederere si a actionat in consecinta. Eu am fost foarte multumita de rezultat nici ca-mi doream mai mult in conditiile date. Dar aste sunt detalii care pana la urma nu privesc pe nimeni in afara de mine, sotul meu si doctori. Deja mai avem 6 embrioni in alta clinica si nu este un sentiment prea placut sa stiu ca nu le dau sansa sa se nasca tuturor.
O zi frumoasa si sper sa se deschida un capitol mai frumos!
catalina2307 spune:
Cand postezi tu la top clinici incearca sa postezi fara 15 mii de reeditari in urmatoarele 6 luni. Poate asa reusesti sa ne convingi.
In rest numai bine.
Apropos....intreaba-le si pe cele despre care tot faci informari, poate si ele isi doresc confidentialitate.
Nu ti-a cerut nimeni sa dai fisa medicala ci sa explici ce anume din FIV-ul tau a fost gresit, eronat si ar fi tb. sa se intample altfel. Precum ai afirmat.
Da las' nu te mai strofoca.
Va astept la cap nou aici
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170