BIOGENESIS FERTILITY CENTER(9)
Raspunsuri - Pagina 13
catalina2307 spune:
Draga mea, stai mumos ca o sa -ti pocneasca un vas de sange si dupa aia o sa acuzi DC-ul .
Vezi tu....evidenetele noastre sunt diferite. Eu cu 3 FIV-uri, reusite toate. Oare de ce nu as recomanda acesti medici? Rata f mare de succes. Lux, confort, bun simt, profesionalism.
Ce constat eu este ca pe tine te macina mai mult si mai mult comentariile mele facute de-a lungul timpului pe la topicurile unde tu postai cu alt ID. Oare de ce acum alegi sa folosesti ID-ul de rezerva ? Da, stiu, din spirit civic.
Du-te tu si fa fiv unde doresti....ete ...la unguri de exemplu, ca aia nu fac pe loturi dau AC in protocol pe post de mentosane. Sau la Giulesti. Sa te bucuri de experienta medicilor de acolo. Mergi acolo, noi nu mergem, asa ca mai mult loc pt tine . Te poti lafai in atata experienta. Sau poti sa ti-l faci singura. Mai bine. Ca tot stii cum e cu hiperstimularea, cand se scade, cand creste doza, cum e cu monitorizarile. Iti mai recomand eu vreu doua forumiste care tot asa, stiu ca si tine toate detaliile si va faceti FIV una alteia.(asta daca nu sunteti una si aceeasi)
Noi vrem sa fim hiperstimulate de amaratii astia de greci care fac fiv doar de vreo 20 ani. Ii iubim atat de mult ca vrem sa ii lasam sa faca experiente pe noi. Ups....chiar le reuseste. Majoritatea celor ce ajung acolo pleaca gravi.
Tu intre timp, plange-ti soarta, mai deschide vreo 5 ID-uri si fii vigilenta. Si ca sa iti raspund si la ultima intrebare, da, cand voi decide sa fac un urmator FIV il voi face la aceasta clinica fara sa stau pe ganduri.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
elly_me spune:
Valeleu nu va mai stresati asa de mult cu persoane care NU merita.
Lasati-o sa posteze cat vrea - ignorati persoanele rau intentionate.
Eu intru aici sa citesc parerile vostre si sa ma bucur de reusitele voastre- aspir la un FIV cat mai curand (momentan ma documentez).
Sarrah- mult succes maine- sper din tot sufletul sa ne dai o veste buna de craciun.
Sa ai 2 puiutzi- se poarta gemenii: o fetita blonduta ca tine si un baietel brunetel.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
catalina2307 spune:
ritm_alert - recunosti mesajul asta
ritm_alert
nou venit
Romania
29 Mesaje
Trimis la: - 29/05/2008 : 23:10:12
--------------------------------------------------------------------------------
te lamuresc eu ca sunt printre patiti.
s-a schimbat conducerea.
timp de 1 saptamana mi-a spus o tipa care s-a prezentat ca fiind INEZ, sau asa ceva, ca ea e noua directoare si ca va face si va drege ca sa dezvolte acolo.A incercat sa ma convinga cat de bine ii va fi copilului meu, ca ea a lucrat in anglia nu stiu cati ani si are experienta etc.
Sincer vorbind avea un ranjet inghetat pe fata incat nu mi-a inspirat incredere, drept urmare acum gradinita e inchisa.Regret perioada cand se ocupau de desfasurarea activitatii fostii patroni.M-am reorientat catre alta gradinita, dar nu sunt inca multumita in totalitate. "
Asta apropos de faptul ca nu esti mama. Corect, nu ai cum sa fii. Eu una nu stiu nici o mama care sa nege existenta copilului ei doar de dragul de a face bascalie pe un forum. Acum cand ai ramas fara ovar, cand ai nascut, cand a ajuns copilu' la gradinita pe mine una nu prea ma mai intereseaza.Esti doar ....trista.
Acum mergi la prietenele tale si spune-le ca ti-ai facut numarul.
PS - e clar ca si astia de la gradinita erau suspecti . Cred ca erau mana in mana cu grecii de la Medsana.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
catalina2307 spune:
PS - daca nu stii cine-s prietenele tale iti dau io link direct.
Catalina
Arianna_M spune:
Neazta !!!
M-am amuzat un pic mai devreme de faza cu doamna Ritm
......desi este tragic k nu iti recunosti copilul .
apropo......mai plange dupa copii cand il iei acasa la ora 5 ?![]()
Viitoare 
ritm_alert spune:
catalina daca as avea copii nu ar fi nici o problema sa recunosc dimpotriva as fi cea mai fericita.gradinitele din iasi ma intereseaza pentru ca asta e domeniul meu de activitate daca imi dai voie.din citatul ala nu rezulta ca am un copil din pacate nu am. rezulta ca la gradinita respectiva au incercat sa ma convinga cat de minunat ar fi pentru copilul meu si al altora in gradinita aia care s-a si inchis intre timp te asigur ca nu din cauza mea. nici medsana fiv nu s-a inchis din cuza mea desi ar fi meritat. daca as fi mama nu as fi degenerata sa neg nu vad care e legatura cu subiectul.sper sa devin curand mama si va asigur ca si atunci voi interveni cand voi vedea persoane cu 41 de foliculi caroara li se spune ca totul e in regula!!
catalina2307 spune:

Catalina
Arianna_M spune:
Ritm_alert : Trimis la: - 16/02/2008 : 13:15:08
--------------------------------------------------------------------------------
cand am poze de la gradinita aki din copou promit sa vi le arat.puiutul meu s-a acomodat dupa prima saptamana, la ora 17 cand merg sa il iau de la copii plange ca nu vrea acasa.nu credeam sa ajung sa se intample asta...
asta ai postat tu la pagina 2 ![]()
din cate vad ai probleme grave.
Viitoare 
ritm_alert spune:
nu stiu ce gasesti asa amuzant am zis clar ca din pacate nu am copii. tot in pacate nu ma poti tu convinge de contrariu mi-as dori sa ai dreptate.eu cred ca razi doar ca sa treaca mai repede capitolul asta sa observe cat mai putine persoane care citesc subictul ca la clinica asta exista si probleme.ca in fapt monitorizarea o face un ginecolog roman cu zero experienta fiv ca se maresc dozele de stimulare cand exista deja 27 de foliculi ca se ajunge la 41 de foliculi si se spune ca totul e in regula, ca se fac punctii la zi fixa etc etc. repet toate astea sa inteleaga lumea si partea ascunsa a experientelor.si o sa o spun de fiecare data macar o data pe capitol.caci pe acest forum sunt permise si opiniile negative dar argumentate nu?
catalina2307 spune:
Pai nu era al ei. Era al vecinei de palier. Care prin prisma profesiei a rugat-o pe ea sa il ia de la gradinita. A profesiei de fotograf.
Catalina